2021. május 30., vasárnap

CAM Dinamico Up komplett babakocsi szett, kiegészítőkkel - Jelenlegi ára: 110 000 Ft

Eladó CAM Dinamico Up piros színű, sportos megjenésű, igazi olasz design, használt moduláris komlett babakocsi szettünk, további CAM kiegészítőkkel.
A babakocsit és tartozékait 2016-ban vásároltuk, egy kisfiúnk használta mindösszesen. Ő sem túl sokat, mivel a XII. kerületben, ahol lakunk nincs egy vízszintes utca sem, így babakocsi helyett általában inkább hordozókendőt és csatos hordozót használtunk. Nagyon jó állapotban van, a használat főleg csak a műanyag részek karcolásain látszik. Funkcionalitása teljes értékű.
A babakocsi szettben minden benne van, amire szükség lehet: babakocsi váz, mózeskosár, sportkocsi, autósülés-bébihordozó, esővéső, bevásárlókosár, lábzsák, naptető, pelenkázótáska, állvány mózeshez vagy sportkocsihoz, bázistalp az autósüléshez, autós biztonságiöv szett mózeshez, hordozópánt a hordozóhoz.
A babakocsi rendkívül praktikus, a CAM tervezői mindenre gondoltak, használata egy élmény mind a mamának (és papának), mind a babának. Minden elem egy kattintással vagy patentolással le-fel-átcsatolható. Mindent tud, amit egy babakocsinak kell, gördülékennyé teszi a hétköznapokat. A puha fogású műbőr tolókar magassága állítható, a sportkocsi előre és hátra is fordítható, Az első bolygókerekek egy mozdulattal fixálhatók, a nagy felfújható hátsó kerekek lábbal rögzíthetők, illetve egy kattintással kiszerelhetők, a sportkocsi háttámlája egy kézzel több állásban dönthető, akár teljesen fekvő helyzetbe is. A babakocsi egy mozdulattal lapra hajtható, ami önmagában megáll, a fogantyúval kézben vihető, akár egy kisebb autó csomagtartójában is kényelmesen elfér. A babakocsi minden időben használható, és nagy hátsó kerekeinek köszönhetően bármeilyen terepen kényelmes a babának.
A  bázis talp lényegsen egyszerűbbé és praktikusabbá teszi az autós bekötést, babaát nem kell kivenni a hordozóból ahhoz, hogy a babakocsiból az autóba tegyük, nem kell a biztonsági övvel vacakolni, az egész 1-2 kattintás. A hordozópánttal pedig a vállunkra vehetjük a hordozót egy rövid séta vagy vásárlás idejére. Az állványra a mózes vagy a sportkocsi egy mozdulattal áthelyezhető, így az alvó baba zavartalanul folytathatja az alvást az erkélyen vagy a szobában is, anélkül, hogy az egész babakocsit fel kellene vinni. Vagy adott esetben magunk mellé állíthatjuk az étkezőben. A mózeshez való biztonságiöv-szettel a mózes az autó hátsó ülésére biztonságosan beköthető, így a legkisebb babák teljesen fekve utazhatnak.
Részletek:
Dinamico Up váz: Könnyű alu váz. Állítható műbőr tolókar. Felfújható, levehető, fém csapágyas nagyméretű hátsó kerekek. Rugalmas, fixálható bolygókerekek elöl. Levehető, tágas bevásárlókosár. Lábbal használható központi fék. Lapra csukható, hordozófüllel felszerelt.
Mózeskosár: Gyorsan rögzíthető a vázon. Műanyag, lehajtható fogantyú. Emelhető háttámla. Állítható, hálósra ablakúra nyitható napellenző. Felcsatolható lábzsák.
Sportkocsi: Gyorsan, előre vagy hátrafelé is rögzíthető a vázon. Állítható háttámla, függőlegestől vízszintesig. 5 pontos biztonsági öv. Nyitható, levehető kapszkodó. Állítható lábtartó. Állítható, levehető napellenző kukucskálóablakkal. Levehető lábzsák.
Autósülés: Gyors rögzítés a vázra és a bázis talpra. Párnázott hevederek. Menetiránynak háttal, biztonságiövvel rögzíthető. Hintáztató talp. Levehető, állítható naptető. Legkisebb babáknak anatómiai szűkítő. Megfelel a szabványoknak, kb. 1 éves korig használható. Állítható fogantyú, hordozáshoz is használható.
Pelenkázótáska: Tolókarra akasztható. Színe passzol a babakocsihoz. Pelenkázólappal. Nagyméretű, számos babaholmi elfér benne. Állítható pánt.
Esővédő.  
CAM bázis talp. Az autó biztonsági övével fixen rögzíhető. Ezt követően az babakocsi autósülés része egy kattintással ki-be tehető az autóba.
CAM kit auto mózeskosár bekötő szett. A baba biztonságos bekötését teszi lehetőve a mózesben, illetve a mózes biztonságos rögzítését az autóban. Ezzel a mózeskosár is használható az autó hátsó ülésén, keresztben. Részei: bekötő hevederek, fejvédő, körben párnázott csípőöv.
CAM állvány mózeshez és hordozóhoz. A mózes és a hordozó gyorsan rögzíthető rajta.  
COCOBELT hordozópánt. Vállon szállíthatóvá teszi a hordozót, ami sokkal kényelmesebb, mint karon.
A huzatok levehetők, 30 fokon moshatók.
A szettet csak személyesen tudom átadni, előre egyeztetett időpontban a XII. kerületi lakásomnál vagy a XIX. kerületi Self Store-ban, ahol a szettet jelenleg tárolom.
Az ár a komlett szettre együttesen vonatkozik. A szetthez adom a képen látható dokumentumokat is. A teljes szett eredeti ára kb. 220 ezer forint volt 2016-ban.
Kérem csak akkor licitáljon, ha komolyan veszi a Vatera szabályzatát és meg szándékozik vásárolni a terméket.


Jelenlegi ára: 110 000 Ft
Az aukció vége: 2021-05-31 03:49 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése