2020. november 5., csütörtök

ÚJSZERŰ!!! FÉLÁRON!!! NÉMET GYÁRTMÁNY!!! Bomann 3 literes olajsütő fritőz fritteuse olaj sütő - Jelenlegi ára: 13 500 Ft


A licit tárgya: olajsütő
 
Inkább új, mint újszerű! Új ára 69, 99 Euro volt!
Made in Germany!!! nem gagyi kínai!
Ajándékba kaptuk. Kipróbáltuk, de a párom maradt a réginél.
2. 000 W-os, 3 liter olaj vagy fritőz-zsír kell bele.
A hőmérséklet 0 és 190 ° C között fokozatmentesen állítható. Van benne egy biztonsági hőfokkapcsoló, mely 200 ° C-nál kiold. Ezáltal megakadályozható a túlhevülés, az olaj esetleges kigyulladása. A hiba elhárítása és lehűlés után a Reset gombbal (9. képen) újra használatra késszé tehetjük a fritőzt.
Szétszedhető, könnyen szűrhető az olaj, mosogatógépben is tisztítható!
Az elektromos vezetéke, használaton kívül, praktikus módon a hátsó részben lévő üregbe süllyeszthető. A nyél a kosárba visszahajtható, de le is vehető. Ezek által roppant helytakarékos módon tárolható.  
Van sok más termékem is, például homokszűrőm, papírszűrőm, érdemes egy percet szentelni rájuk! Ide kattintva megtalálhatóak!
Feleségemmel közös felhasználó nevünk volt, több mint 100 adásvétellel, 100%-os pozitív értékeléssel, de egyéb okok miatt szétváltunk. A közös felhasználónév említését személyi jogok megsértése miatt megtiltotta : -) de már nincs is rá szükségem, van elég saját referenciám!


Jelenlegi ára: 13 500 Ft
Az aukció vége: 2020-11-05 15:30 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése