2020. november 28., szombat

HEGEDŰ Camillus Camilli Fecit Mantuae (( 1-7-3...--1-7-8??- 4/4 - Jelenlegi ára: 112 000 Ft

 nagyon szép, nagyon érdekes, ritka antik teljes méretű, hegedű.. 4 / 4 - Sértetlenül tesszük fel, ahogy megtaláltuk. Belül: címke, Camillus Camilli Fecit Mantuae ((1-7-3 ... - -1-7-8 ?? - olvashatatlan))))) Fotók: nappali természetes fény, nagy felbontású --- Alapvető alkatrészek.. hibák.. korom --költség --- patina - hiányosságok, - lefényképezve! !! Ha valami másra van szüksége, kérjen képeket!
Gyönyörű egészséges ősi fa!
A hátulja gyönyörűen egészséges, nincs törés. Nincs hangrepedés .... - lásd a fényképet .. - Részleges elválasztás van az oldalától. Korom és használati lerakódások vannak. Részleges hajszálrepedések láthatók. max 3-4 cmesek... Valaha javították őket. hát hossz 35, 6 cm - .. ha a helyére illesztem a nyakat , akkor a teljes hossz caa 59 cm...
A tető nagyon szép ősi fenyő, . sűrű erek. Nyitott- repedés nem ,,,, nincs törés ,, sok a patina, a kopás, a használat jelei, .. lásd a képeket. Semmilyen hangrepedés nincs. Korom, szennyeződés látható. Részleges hajszálrepedések láthatók. Valaha javították őket. A nyak levált. beoltás nyoma látható a makknál , igy valószínű nem az eredeti.. Mindazonáltal gyönyörűen kidolgozott. A csiga javítás nyomai láthatóak.
Privát aukció. Nincs lemondás, visszaküldés, garancia! Mindent helyesen fényképeztem és írtam le. Lehetőség van kérdésekre, további fotókra! Köszi, hogy elolvasta és megértette amit leírtam.... Ha ez a kívánalom nem felel meg, kérjük, ne tegyen ajánlatot !!!!! !!!

Jelenlegi ára: 112 000 Ft
Az aukció vége: 2020-11-28 22:43 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése