2020. november 4., szerda

NanoGlyde V - Antiszeptikus felület fertőtlenítő folyadék ezüst kolloiddal - 5 liter - Jelenlegi ára: 9 990 Ft

NANOGLYDE V ANTISEPT FELÜLETFERTŐTLENÍTŐ FOLYADÉK EZÜST KOLLOIDDAL
 
NANO-IT NANOGLYDE V ANTISEPT FELÜLETFERTŐTLENÍTŐ FOLYADÉK
 
A Nanoglyde V Antisept® a modern fertőtlenítőszerek új generációja, amelyet nanotechnológiával állítunk elő. A Nanoglyde V Antisept® egy összetett rendszer. Az aktív oxigén a felületeken, oldatokban azonnali antimikróbás hatást fejt ki igen széles spektrumban. Ezt az antimikróbás hatást terjesztik ki időben az ezüst részecskék akár több napon keresztül, amelyet a laboratóriumi tesztek igazolnak. A termék virucid, baktericid és fungicid hatású. Kíválóan alkalmazható hidegködöléses eljárással.
 MAGYAR TERMÉK, MINDEN ENGEDÉLLYEL RENDELKEZIK!
Nanoglyde V Antisept® ALKALMAZÁSI JAVASLATOK
 
Területek, ahol az ezüst kolloidos szer kiválóan alkalmazható fertőtlenítőszerként:
 
humán- és állatgyógyászat, gyógyszergyártás, ipari szennyvízkezelés, közintézmények, oktatási, szociális és sportlétesítmények, szépségszalonok (szoláriumok), háztartások (fürdőszoba, konyha, WC), légkondicionálók élelmiszerrel vagy takarmánnyal közvetlenül nem érintkező felületek, anyagok, berendezések és bútorok, uszodák, az akváriumok, a fürdő- és egyéb vizek; a légkondicionáló berendezések, a falak és a padlók magán-, köz- és ipari területeken és egyéb, szakmai tevékenység céljára szolgáló területeken, nem emberi vagy állati fogyasztásra szánt
víz, vegyi WC, szennyvíz, kórházi hulladék kezelése, építőanyagok helyreállító kezelése, algásodás elleni szerek, textilekben, szövetekben, maszkokban, festékekben és egyéb árucikkekben vagy anyagokban felhasználandó, az árucikknek vagy anyagnak fertőtlenítő hatást biztosító termékként.
 
Az ezüst részecskékkel történő fertőtlenítés előnyei:
-          azonnali hatás
-          hosszan tartó hatás
-          környezetre ártalmatlan: aldehid- és klórmentes
-          száradás után nem toxikus
 
Összetevők: 4% Hidrogén-peroxid, 1% ezüstkolloid


Jelenlegi ára: 9 990 Ft
Az aukció vége: 2020-11-04 20:42 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése