2020. január 19., vasárnap

WC LED VILÁGÍTÁS ÚJ AZONNAL ( TOALETT ÉJSZAKAI MOZGÁSÉRZÉKELŐS FÉNY MEGVILÁGÍTÁS ) - Jelenlegi ára: 1 190 Ft

Praktikus kiegészítő, amit eddig csak a luxus fürdőszobák tulajdonosai a vagyonokba kerülő ülőkéikbe beépítve engedhettek meg maguknak.
Ha kisgyermek is található a családban, kötelező tartozék : ).   Nem gond többé a wc-re menetel este, sőt hogy a 8 féle árnyalatban színét változtató csodalámpácskában nappal is gyönyörködhessen a Csemete, termékeim között külön aukcióban kapható egész nap használható a fényviszonyoktól független multifunkciós típusváltozata is.
Mobil, könnyen alakítható szárú,   szinte bárhova gond nélkül felszerelhető. Elsősorban a wckagyló, mosdó,   és környékének megvilágítására tervezték,   de pl. az elemfedőre helyezett kétoldalas ragasztószalaggal, mágnescsíkkal, ill. az elemfedő feletti mélyedésbe pl. kiszerelt ajtómágnest beragasztva, hűtőszekrény tetejére az éjszakai diszkrét nassoláshoz vagy más módon elhelyezve ajtózár, előszoba, stb. esti dekoratív megvilágítására is ajánlott. Megfelelő pozícióban ágy mellé helyezve éjjel felkeléskor a papucs megkeresése, majd a kibotorkálás is megoldható a lámpa feloltása és ezzel családtagunk felriasztása nélkül. Esti órákban kádban ellazulóknak kiváló: be-kiszálláskor a mozgásérzékelőnek köszönhetően kis időre felkapcsol, a közbenső időben pedig a felkapcsolt szemünkbe világító fürdőszoba lámpa nélkül a sötétben békésen szunyókálhatunk.
A termék leírása forgalmazó publikus oldaláról:
Új 8 színes ledes éjjeli mozgásérzékelős automata, WC (és egyéb célra is kiváló) megvilágító lámpa. Energiatakarékos, 3 db. AAA elemmel sokáig használható. Mozgásérzékelő szenzora kellő érzékenységgel érzékeli az emberi mozgást, ennek megfelelően  be-ki kapcsolja a 8cm. -es hajlítható száron kialakított szuperfényes  a kiválasztott kedvenc vagy folyamatosan változó színnel világító led fényforrását.
Jellemzői:
1. Automatikus érzékelő rendszer: közelítésre bekapcsol, ha mozgást nem érzékel meghatározott idő múlva automatikusan kikapcsol.
2. Fénykibocsátás: 8 kiválasztott, vagy folyamatosan változó színben világít
3. Energiatakarékos: alacsony fogyasztás, hosszú elem élettartam.
4. Praktikus és hasznos: Mobil, fröccsenő víz ellen védett kivitelének és sokoldalú elektronikájának köszönhetően nagyon sok helyen használható.  
5. Egészségügyi tervezés: könnyen tisztítható
8. Szenzora csak emberi (és melegvérű állat) mozgásra aktiválva.
Műszaki adatok:
Termék burkolat anyag: ABS
Színe: fehér
Fényforrás: RGB LED
Áramellátás: 4. 5V  3 db. AAA elem (nem tartozék! )
Teljesítmény: max. 1W
Fény színe: 8 szín (kiválasztott, vagy folyamatosan változó)
Szenzor érzékenysége: 1, 5-3m (az érzékelttől, stb.   függő)
Led bekapcsolás: min. 2 perc (a mozgás érzékelés megszünésétől)
Kivitel: készülékház: IP3 , fényforrás+szár: IP6
Mérete: készülékház: 70x61x30 mm  szár+led: 115x11x5 mm
Súlya: 38 gr.
A csomag tartalma: 1 db. ledes toalettmegvilágító (elem nélkül)
Fontos, érdemes odafigyelni:
A wc megvilágításra használt terméket, a kagyló hosszabb idejű tisztítása idejére lehetőleg távolítsuk el, mivel a vízkőoldó, erősen maró anyagú tisztítószer gőze főleg lehajtott wcfedő esetén  a készülékszár végén levő led tokjába bejutva annak kivezetéseit idővel eloxidálhatja.
A képek a meghírdetettel megegyező kivitelű termék fotói-saját illusztrációk publikus képek felhasználásával.
Ha a termékkel nincs megelégedve 1 hónapon belűl vita nélkül visszavásárolom, vagy kicserélem, de postaköltséget nem térítek, ezt kérem licitálásnál figyelembe venni.
 Minden a vatera szabályaiba nem ütköző kérdésre igyekszem mielőbb választ adni.
 A jövőben ismét feltöltök folyamatosan új és használt, főleg elektromos termékeket, alkatrészeket, ha érdekel, ajánlom a termékfigyelőmet.
Postázom is -előre utalással- a vásárló igényének megfelelően. Több termék együttes vásárlása esetén is csak 1 csomag szálítási díja fizetendő csomagolási, egyéb rejtett költség nélkül. Utánvét nem lehetséges. Síma levélben nem küldöm, mert könnyen elvész!
LICITÁLÁS ELŐTT KÉREM OLVASSA EL INFOOLDALAM:  
http: //www. vatera. hu/listings/index. php? us=12308086&am=12308086


Jelenlegi ára: 1 190 Ft
Az aukció vége: 2020-02-09 13:25 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése