2020. január 30., csütörtök

Kamerás bébiőr auido - video - hőmérséklet szenzor C28 Új termék, ÁFÁ-s számlával. - Jelenlegi ára: 17 990 Ft

Egy kisgyerek gondozása szinte folyamatos tartózkodást igényel annak közelében. A legújabb technológiák fejlesztése azonban lehetővé teszi a gyermek tartózkodási helyének állandó figyelemmel kísérését anélkül, hogy fizikai jelenlétre lenne szükség. Az elektronikus dada olyan eszköz, amely mind a képeket, mind a hangokat továbbítja a gyerekszobából.
A készlet egy LCD kijelzővel rendelkező vezérlőegységből és egy kamerával rendelkező felvevő egységből áll. A készülék a 2, 4 GHz-es sávban továbbítja a jeleket, tehát nagy hatótávolságú. A szabad térben elérhetii a 260 métert, és beltérben az akadályok számától függ, amelyeken keresztül a jelet továbbítani kell (kb. 50 méter).
A kamera funkció lehetővé teszi, hogy állandó képet láthasson a kisgyermekek szobájáról, míg az infravörös fénykibocsátó diódák éjszakai működést is biztosítanak intenzív megvilágítás nélkül. Az elektronikus dada hangátviteli funkcióval is rendelkezik. Tehát meghallgathatja, mi történik a babával, vagy beszélgethet a babájával. ( két irányú hang )  A vezeték nélküli dada rendelkezik egy altatódal-hangolás funkcióval is, amelyet távolról lehet aktiválni. Ezenkívül az elektronikus dada fel van szerelve egy hőmérséklet-érzékelővel, melyet megjelenít a vezérlőegység fő képernyőjén.
 
A vezérlőegység belső akkumulátorral üzemel (töltő is tartozék). Az eszköz kezelése nagyon egyszerű - csak csatlakoztassa az egységet a kamerával az áramforráshoz, állítsa be a kamerát úgy, hogy láthassa a gyermeket, majd kapcsolja be a vezérlőegységet a képernyővel (az akkumulátorral vagy a tápegységhez való csatlakoztatás után. ) Az akkumulátor élettartama akár 8 óra, és pontos hossza az átvitt jelek intenzitásától és számától függ.
 
Műszaki adatok:
tápegység: 5V / 1000mA
frekvencia: 2. 4GHz
működési tartomány: akár 200 m-ig ( nyílt terepen)
az LCD képernyő átlós mérete: 2 ”
infravörös kamera hatótávolsága: legfeljebb 5 m
a kamera látószöge: 31 fok
képérzékelő: CMOS 0. 3Mega
A tápegységek kábelének hossza: 250cm
a készlet súlya: 290 g
súly csomagolással: 417 g
 
MÉRETEK
Monitoros egység (szél / magas /mély): 5/12. 5/2. 5cm
kamerás egység (szélesség / magasság / mélység ): 6 / 10, 5 / 5, 9x5, 9cm
 
 
 
Csomag tartalma:
kamerás egység (babaegység)
lcd kijelzős egység (szülőegység)
tápegység - 2 db.
 
cikkszám: zolei0028
Új termék, Áfás számlával.

Jelenlegi ára: 17 990 Ft
Az aukció vége: 2020-02-20 15:30 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése