2019. augusztus 24., szombat

Philips Sonicare HX6888/89 Protective Clean 4500 szónikus elektromos fogkefe, Gum Care (fogínyápo... - Jelenlegi ára: 31

Szállítás:
3
Gyártó:
Philips
Tartozék fogkefefej:
1 db
? Egészségesebb fogíny. Kíméletesen.
? Akár 100%-kal egészségesebb fogíny a kézi fogkeféhez képest.
? Beépített nyomásérzékelő
? 2 tisztítási mód
? 1 BrushSync funkció
Egészségesebb fogíny mindössze 2 hét alatt
Az InterCare fogkefefej a sűrűn elhelyezkedő, különlegesen hosszú, kiváló minőségű sörtéknek köszönhetően eltávolítja a lepedéket a fogközökből. Továbbá mindössze két hét alatt klinikailag igazoltan csökkenti a fogínyvérzést és a fogínygyulladást.
Clean (Tisztítás) és Gum Care (Fogínyápolás) mód
Akár a lepedék eltávolítása a cél, akár az íny egészségének a megőrzése, megvan a módja: a Clean (Tisztítás) mód kimagasló tisztítást tesz lehetővé, míg a Gum Care (Fogínyápolás) mód egy további percig csökkentett üzemmódban működik, ami alatt gyengéden masszírozhatja az ínyét.
Tömések, koronák, érzékeny területek? Nem kell aggódnia.
Biztos lehet abban, hogy biztonságos a fogmosás: szónikus technológiánk alkalmazható fogszabályzó, tömés, korona és héj esetén is, emellett elősegíti a fogszuvasodás megelőzését és a fogíny egészségének megőrzését.
Egyedülálló szónikus tisztítóteljesítményünk maximális kihasználásáért
A Philips Sonicare fogkefefejek rendkívül fontos elemei alaptechnológiánknak ? a magas frekvencián, nagy amplitúdóval mozgó kefefejek 62 000 tisztítómozdulatot végeznek percenként. A dinamikus tisztítás a folyadékot mélyen a fogak közé juttatja a fogíny mentén, s mindig tökéletesen, mégis gyengéden tisztít.
Gyengéden óvatosságra int
Lehet, hogy a páciensek nem veszik észre, ha túl erősen mosnak fogat, de a fogkeféjük igen. Ha túl nagy nyomást fejtenek ki az ínyre, a fogkefe pulzáló hangot ad figyelmeztetve, hogy csökkentsék a nyomást.
Összeköti az intelligens fogkefemarkolatot és az intelligens kefefejeket
A páciensek a legtöbbet hozhatják ki a kefefejekből
Alapos fogmosásra ösztönöz
Nagyszerű módja annak, hogy páciensei megszokják új fogkeféjüket

Jelenlegi ára: 31 990 Ft
Az aukció vége: 2099-01-01 00:00 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése