2019. augusztus 30., péntek

MyAudio Power HD 4GB kétmagos 7collos tablet, újszerű állapotban, gyári dobozában. - Jelenlegi ára: 11 900 Ft


A vezeték nélküli szabadság élménye!
Teljesen újszerű állapotban lévő, abszolút karcmentes készülék. Csak a fotózás, és tesztelés céljából lett kibontva a dobozából.
Minden funkciója tökéletesen működik. Eredeti gyári dobozában, az összes tartozékával együtt.
Most a bolti máránál kedvezőbben hozzájuthatsz.
Lekerekített külső A Myaudio Power 7 tablet kis súlyának, méretének és lekerekített formájának köszönhetően kényelmesen hordozható és igazán könnyen kezelhető. súlyán és méretén kívül a lekerekített élvonalai is elősegítik. Alakjából adódóan tartása nem fárasztó hosszabb használat során sem, így akár több órán keresztül élvezheted használatát. Android 4. 4 operációs rendszer A Google 2013. októberében kiadott Android 4. 4 KitKat operációs rendszere még gyorsabbá és kezelhetőbbé teszi tableted. A KitKat olyan frissítésekkel rendelkezik, mint a kiterjesztett értesítési funkció, a lépésérzékelő és lépésszámláló, valamint a Project Svelte nevű megoldás, melynek köszönhetően a rendszer jóval kevesebb memóriát fogyaszt. Az Android 4. 4. 2 letisztult felülete egyszerű használatot biztosít MyAudio Power készülékednek, a mindennapi igények gyors kiszolgálásának érdekében. android-kitkat_31198 7"-os kijelző A viszonylag kisméretűnek számító, 7"-os (800x480) Myaudio Power táblagép könnyen hordozható, kényelmesen elfér egy kisebb táskában, de akár egy nagyobb farmer, vagy kabátzsebben is. Ha szeretsz útközben filmezni, olvasni, a készülék kiváló választás számodra. Dual Core CPU A MyAudio Power 7 tablet tökéletesen kombinálja a Rockcip RK 3026-os Dual-Core (2 magos 1, 2 GHz) processzor és az 512 MB RAM adta teljesítményt, így biztosítja számodra az egyedi felhasználói élményt. Legyen szó erőforrás igényes alkalmazásokról, multimédiás szórakozásról, vagy 3D játékról, korlátlanul elmerülhetsz a szórakozás világában. Extrák Küld fel adataidat a felhőbe! Most 150G B ingyenes Could tárhelyet kapsz, amely egy teljes évig rendelkezésedre áll. Itt bármikor, bárhol elérheted legfontosabb fájljaidat. A Myaudio Power táblagép extra szolgáltatásaihoz jár a Game Center alkalmazás is, amit elindítva több mint 300. 000 máshol fizetős letölthető játék tárul eléd teljesen ingyen. És ha ez mind még nem lenne elég, tiéd lehet az Appzee nevű alkalmazás, amelyen rengeteg film és sorozat várja, hogy megtekintsd őket.
Egyéb infó: Új állapotú újracsomagolt, számítástechnikai termék.
Jellemzők, méretek, Gyári adatok: Típus: tablet Kijelző mérete: 7` Kijelző típusa: Kapacitív multitouch Kijelző képaránya: 16: 9 Kijelző felbontás: 1024x600 Chipset típusa: Rockchip RK3026 Processzor órajele: 2x 1, 2 GHz Magok száma: 2db Grafikus chip: Mali-400 MP2 Rendszermemória: 1GB RAM 4GB ROM Bővíthetőség: MicroSD Előlapi kamera Wifi Giroszkóp USB Audio kimenet: 3. 5mm jack Áram ellátás: Akkumulátor (2200 mAh) Súly: 276g
Postaköltség: ha utalod az árát mindössze 700Ft. Csomagautomatába.
Kedves Érdeklődő! Kérlek csak valós vásárlási szándékkal,
és fizetési képességgel licitálj, és csak akkor ha elolvastad a vásárlási feltételeket!
Kattints a segítség menüpontra!
Postai utánvételt csak minimum 20 pozitív visszajelzés fölött kérhetsz.
Kivétel a törzsvásárló!
Ha szeretnél e-mailben értesülni minden új aukciómról, kattints IDE , vagy az alábbi ikonra!


Jelenlegi ára: 11 900 Ft
Az aukció vége: 2019-09-20 10:27 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése