2017. január 3., kedd

oneConcept Karaboom, bluetooth hangfal, rózsaszín - Jelenlegi ára: 28 990 Ft


oneConcept Karaboom, bluetooth hangfal, rózsaszín
Termékkód: 10027097
A Karaboom berendezéssel minden nappaliba beköszönt a party hangulat. Ez a karaoke hangfal önt ugyanis hihetetlen énekesi teljesítményre sarkallja. A Karaboom két beépített hangfallal rendelkezik mindenfajta zene lejátszására kialakítva. AUX bemenete és az USB interface lehetővé teszik a zenestreaminget külső berendezésekről, mint pl. MP3 és CD lejátszók, USB kulcs stb.
Abszolút plussz azonban a bluetooth felület a vezeték nélküli kommunikációra okostelefonnal, tablettel és laptoppal. Ezeken az előnyökön kívül a Karaboom önnek két mikrofon bemenetet ajánl, amelyeknek köszönhetően ideális családi karaoke partyra.
A hátoldalon elhelyezett két szabályozó segítségével mindkét mikrofon hangereje folyamatosan állítható.
A mellékelt mikrofonokat beillesztheti a beépített fogantyúba, ahol mindig kéznél lesznek. A Karaboom hangfalnak köszönhetően a következő karaoke partyra való felkészülés gyerekjáték lesz. Elég megtalálni az ügyes énekesek és kezdődhet a móka!
Fő jellemzők:
Karaoke hangfal torony szerkezettel Vezeték nélküli zenestreaming bluetooth-tal Két 6, 3 mm jack mikrofon bemenet szétválasztott hangerő szabályozókkal AUX bemenet, USB lejátszó és FM rádió Két beépített hangfal 6, 8 cm átmérővel Két mikrofonnal Műszaki paraméterek:
Portok: USB bemenet, 3, 5 mm stereo jack, 2 x 6, 3 mm jack mikrofon kimenet Vezérlő panel a berendezés felső részén LED égők az üzemmód jelzésére önálló hangerő szabályozók minden mikrofonon Két mikrofon fogantyú ON/OFF kapcsoló a hátoldalon Áramellátás: 220 - 240 V, 50 - 60 Hz Küldemény tartalma:
1 x berendezés 2 x mikrofon Használati útmutató A termék csomagolása Termék méretei:
12 x 60 x 15, 5 cm Súlya: kb. 2, 2 kg
Képek:


Jelenlegi ára: 28 990 Ft
Az aukció vége: 2099-01-01 00:00 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése