2017. január 31., kedd

Xiaomi Mi Band smart fitnesz okos karkötő - aktivitásmérő - Jelenlegi ára: 4 000 Ft

A MiBand a beépített szenzorok (pl. katonai szabványú gravitációs szenzor és gyorsulásmérő szenzor) segítségével figyeli tevékenységét. Napi lépésszám-célokat határozhat meg, így a MiBand segít abban, hogy elérje azt! A telefonján követheti mozgását, aktivitását, így mindig tudni fogja, mikor kell rákapcsolni, vagy éppen egy kicsit megállni pihenni.
A Mi Fit applikáció – a pánttól vett röppálya, sebesség és pulzusszám alapján automatikusan meg tudja állapítani, ha sétál, vagy fut, ezzel még pontosabb statisztikákat téve lehetővé.
karkötő, a legújabb Bluetooth technológiának köszönhetően nem kell, hogy állandó kapcsolatban legyen a telefonnal, mikor készülékétől távol van, a MiBand akkor is gyűjti azokat, majd később szinkronizálja a telefonnal. A karkötő kényelmes, vízmentes, gumírozott anyagból készül, amely nagyon komfortos viseletet biztosít.
A MiBand egy karkötő, amely méri az aktivitást, tevékenységeket, és figyeli az alvását is.
A Xiaomi MiBand IP67 szabvány szerint vízálló
 
így tusolás, kézmosás közben is viselhető, por ellen pedig teljes körűen védett. A fém, lézer-perforációval vágott élekkel rendelkező előlap egy kapacitív érintőfelület, amelyet a telefonnal való párosításkor használhat.
Mérete 13, 6 x 9, 9 x 37 mm, állítható pánt 57mm - 205 mm
Tömeg  5, 5 g
Kompatibilitás   Android 4. 4+, Bluetooth 4. 0+
iOS 7+ (iPhone 4S/5/5C/5S/6/6 Plus/6S/6S Plus/SE)

Jelenlegi ára: 4 000 Ft
Az aukció vége: 2017-02-21 19:40 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése