2021. szeptember 27., hétfő

Impulser Magnesterapias Matrac - Jelenlegi ára: 95 000 Ft

Kivaló allapotú, használt egészségmegörző, gyógyító hatású mágnesterápiás bőr matrac eladó.  
A mágnesesterápiás eszközön különböző programok állíthatók be betegségtípustól függően.
A mágneses matrac illetve általában a mágnesterápiás eszközök testünk mágneses terének egyensúlyát állítják vissza, mely a szervezet egészséges működéséhez elengedhetetlen.
A mágneses mezővel történő kezelés támogathatja a test saját védekezőrendszerét és az öngyógyítás szabályozását.  Ezek minden betegségnél nélkülözhetetlenek.
A mágneses matrac használatával gyors gyógyulás érhető el sérüléseknél, csonttöréseknél, gyulladásoknál  valamint reumatikus megbetegedéseknél. Az akut és krónikus fájdalmakat szintén gyorsan  enyhítheti. Emellett különösen megemlítendő, hogy a mágneses mezővel történő kezelés lényegesen  csökkentheti és bizonyos körülmények között feleslegessé teheti a fájdalomcsillapítók használatát.
Bizonyított hogy a törések is gyorsabban gyógyulnak. Az elektromágneses mezők a csípőízületifej artrózisánál is nagy segítséget nyújthatnak.  Sok esetben a csontszövet regenerálódik.  A fejletlen csontsejtek a mágneses mezőben gyorsabban növekedtek felnőtt, érett sejtekké. Ezt az alkalmazást a tudományos alapok nagyon jól alátámasztják.
A termékhez részletes kezelési es terápias útmutató mellékelve.
Átvehető Szegeden megbeszélés szerint.


Jelenlegi ára: 95 000 Ft
Az aukció vége: 2021-09-28 09:11 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése