2021. augusztus 30., hétfő

Tavi növény - Vízitök - Nuphar Lutea - Jelenlegi ára: 600 Ft

Szia!
Több termék rendelése esetén természetesen CSAK EGY szállítási költség fizetendő!
Több termék rendelésénél a rendszer sajnos minden termékhez külön szállítási költséget rendel, ezért a végösszeg magasabb lesz, amit nekem természetesen nem kell kifizetni. A termékek összesítése után a súly és méret alapján én válaszlevélben megírom a pontos szállítási költséget és a végösszeget.
Csak a megadott szállítási módokkal postázok!
Utánvét nincs!
600 ft/db
Már többször postáztam, nem volt gond!
Minden héten szerdáig küldöm a növényeket,
hogy a hétvégén ne álljanak a posta raktárában
A sárga vízitök (Nuphar lutea) a tündérrózsafélék családjába tartozó, a víz felszínén úszó rendkívül mutatós évelő növény. Nagyméretű, fényes, sötétzöld szív alakú leveleivel, valamint kelyhet formázó élénksárga virágaival igazán remek látvány. Virágai nyár elejétől, egészen szeptember végéig pompáznak.
A sárga vízitök igényei, gondozása
A sárga vízitök természetes élőhelyét a lassú folyású vizek, valamint a tavak jelentik, ahol az iszapos talaj dúskál a tápanyagokban. Alkalmas 60-100cm mély kerti tavak betelepítésére, telepítését ennél kisebb mélységben kezdjük.
Fényigénye átlagos, világos, vagy félárnyékos fekvésben érzi igazán jól magát. Kisméretű medencébe való telepítésre nem alkalmas, mivel tekintélyes gyökérzetet fejleszt.

Jelenlegi ára: 600 Ft
Az aukció vége: 2021-08-31 07:19 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése