2021. június 23., szerda

ÚJ EREDETI CONVERSE Chuck Taylor All Star FÉRFI CIPŐ KÁVÉBARNA VÁSZON 46-ÚJ EReDETI ÚJ! - Jelenlegi ára: 13 950 Ft

 Mint  a  képeken is látható-  garantáltan eredeti méretprobléma miatt - ajándékba is megállja a helyét! lásd fotók! MOST 18950 Ft HELYETT AKÁR 12950 Fról most  13950 Ft  LICITTEL LEGMAGASABB LICIT VISZI! +  
VAGY FIXÁR NEM ZÁROM LE HAMARBB KIVÁROM A LICIT VÉGÉT!
+MPL ES CsOMAGAUTOMATA ÁRA
 
IDE!
 MOST LICITTEL  is vihető DE CSAK LICITTEL KIVÁROM AZ AUKCIÓ VÉGÉT NEM ZÁROM LE HAMARABB!   KÖSZÖNÖM  AMEGÉRÉTST! MINŐSÉGI SZÉP DARAB!! betanal106
DE betanal 106 TERMÉKEI! KLIKK IDE! MOST KARÁCSONY ELŐTTI KIÁRUSÍTÁST TAROK. LEÁRAZTAM  NAGYON SOK MINDENT UTOLJÁRA HIRDETEM MEGNAGYON SOK SZÉP MINŐSÉI ÚJ VAGY ÚJSZERŰ MÁRKÁS GYERMEK RUHÁK , CIPŐK, BABAKOCSI, FELNŐTT NŐI ÉS FÉRFI RUHÁK, GYERMEKJÁTÉKOK STB KLIKK IDE!
Mint  a képeken. eredeti új converse barna vászon cipő, trendy viselet
A GUMI ORRÉSZEN KICSIT POROS A PAKOLGATÁSTÓL. LEMOSVA MINIMÁLIS KARCOK, LÁSD UTOLSÓ 4-5!! KIKIÁLTÁSI ÁRA AZ UTOLSÓ ÁR MÉRETPROBLÉMA MIATT ENNYI -NEM VOLT HASZNÁLVA CSK PRÓBÁLT!
TAVASZRA NYÁRRA IDEÁLIS- TRENDY DIVATOS VISELET
EREDETI MINDENHOL MÁRKAJELLEL- LÁSD FOTÓK- KÖZELI!
A FÖLÖSLEGES VITÁK ELKERÜLÉSE VÉGETT CSAK 100 % POZITÍV VISSZAJELZÉSSEL RENDELKEZŐK VÁSÁROLHATNAK OLDALAMON!  AKINEK NINCS MEG A 100 % POZITIV  ÉRTÉKELÉSE, KÉREM NE IS KÉRJE, NEM LICITÁLHAT ÉS NEM IS VÁSÁROLHAT NÁLAM.  MEGÉRTÉST KÖSZÖNÖM!
 A POSTA KÖLTSÉG   A VEVŐT TERHELI!
szép új csokibarna VAGY KÁVÉBARNA SZÍN. LÁSD FOTÓK! KÉRDEZZEN MIELŐTT LICITÁL, HOGY MEGVAN E MÉG , MERT MÁSHOL IS HIRDETVE VAN !
méretprobléma miatt eladó! eredeti ! Converse Chuck Taylor  Barna Cipő
Az eredeti bolti ára 27000 Ft FELETT VAN! Ez egy magán aukció, számlaadási és visszavásárlási kötelezettség valamint garancia  nélkül!
most féláron méretprobléma miatt , nyárra szuper EREDETI MÁRKÁS DARAB AKÁR KARÁCSONYRA AJÁNDÉKNAK IS DE SAJNOS A Z EREDETI DOBOZA NINCS MEG CSAK MÁS DOBOZBA TUDOM KÜLDENI MINIMÁLISAN ALKUKÉPES , AHA KOMOLYAN ÉRDEKEL ÍRJ
Figyelem, kérem, megfontoltan licitáljon ! Amennyiben a termékre érvényes licitet tesz, akkor a Vatera szabályzata és a Ptk. 6: 64. § szerint isköteles az aukció tárgyát átvenni az eladótól!! Kérem, csak abban az esetben licitáljon, ha az aukció lejártakor felveszi a kapcsolatot Velem, reagál a levelekre, 3 napon belül a vételárat átutalja a számlámra és 7 nap alatt az adásvételt lebonyolítható az Ön által licittel megajánlott áron, a terméklapon megadott feltételekkel át tudja venni a terméket. Amennyiben nem jelentkezik , nem reagál és nem fizet a vevő  7 napig sem NEGATÍV értékelés mellett újra elindítom az aukciót!  
 Licitet utólagosan semmilyen módon nem tudok töröltetni!
Új Eredeti CONVERSE  Chuck Taylor All Star Converse barna férfi vászon  utcai cipő-
 Lásd fotók talp nyelv sarok mindenholmárkajel+ postaköltség-
Converse Chuck Taylor All Star  Brown  Men Shoes US men 10. 5, EU 46, 5
UTOLSÓ ÁRA A KIKIÁLTÁSI ÁR + POSTAKÖLTÉG!
  TAVASZI NYÁRI VISELETRE - VÁSZON! TRENDI KÁVÉBARNA SZÍNBEN.
 
Anyag:  textil VÁSZON ANYAG
Bélés:  textil
Talp:  szintetikus
Szín: barna
Rendeltetés:  tornacipő, utcai cipő
azonnal tudom küldeni- saját cipőnk-
A fotók az eladandÓ termékről készültek- Eredeti Converse Chuck Taylor All Star Lásd fotók!
Állapota ÚJ- csak próbálva VOLT- ÁLTALÁBAN EGY FÉL MÉRETTEL KISEBB KELL CONVESEKBŐL-   MÉRETPROBLÉMA MIATT VÁLT ELADÓVÁ!
IGAZI TRENDY TAVASZI NYÁRI  VISELET -
MÁRKAJELLEL ELLÁTVA MINDENHOL- CM EK LEMÉRVE KÉREM EZT FIGYELEMBE VENNI!
Eladásra kínálom ezt az eredeti converse tornacipőt!
Chuck Taylor All Star
SAJNOS ROSSZ MÉRETET VÁSÁROLTAM kikiáltási áron vihető-
Amenniben mindkét pár converse 46, 5 cipőt szeretné. Keresse a termékeim között 46, 5 bőr converse thinsulate- téli bőr cipő- együttes vásárlás esetén  a posta költség feleződik!
MÉRETE 46, 5 MÉRETÉNEK MEGFELEL-
A termékre elállási jog nem gyakorolható, jogszabály által meghatározott kivételek miatt. - a fölösleges viták elkerülése végett, CSAK AKKOR ÜSD LE, HA VALÓBAN SZÜKSÉGED VAN RÁ! Amennyiben leüti  a vevő  és egy héten belül sem jeletkezik az áruért, NEGATÍV értéklés mellett újrahirdtem!
 méretének megfelelŐ!
NÉZD MEG A TÖBBI TERMÉKEM IS-   mielőtt licitálsz kérlek kérdezz , mérek, ha kéred, de cserélni és visszavásárolni nem tudom- személyes átadást nem tudok megoldani MEGÉRTÉST KÖSZÖNÖM! Kérésre mérem -csak egy kis türelmet kérnék, amint időm engedi válaszolok!
licitálás előtt kérdezzen megvan e még! máshol is hirdetem KLIKK IDE
betanal 106 TERMÉKEI! KLIKK IDE! MOST KIÁRUSÍTÁST TAROK. LEÁRAZTAM  NAGYON SOK MINDENT UTOLJÁRA HIRDETEM MEG
IDE!
NÉZZE MEG A TÖBBI TERMÉKEM IS KÖSZÖNÖM! KLIKK IDE! MOST LEÁRAZTAM UTOLJÁRA EREDETI CONVERSE ÚJ DOBOZA ÉS CIMKE NÉLKÜL, CSAK PRÓBÁLVA VOLT MÉRETPROBLÉMAMIATT KÉREM A LEMÉRT CM EKET FIGYELEMBE VENNI A VÁSÁRLÁSNÁL


Jelenlegi ára: 13 950 Ft
Az aukció vége: 2021-06-23 11:50 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése