2021. április 29., csütörtök

Lip ajak trainer helyes nyelvtartáshoz fog tréner újszerű - Jelenlegi ára: 9 990 Ft

Lip ajak trainer gyermek fog tréner újszerű
Bármely életkorban használható, aktív tréninget lehetõ vé tevõ készülék. Kiegészítõ kezelés a trénerterápia mellé azokban az esetekben, amikor nagyon renyhe az ajakizomzat. Elõ segíti, hogy normális, zárt szájtartása alakuljon ki, ami elengedhetetlen a jó nyelvpozícióhoz.  
Sokszor probléma a nyitott nyugalmi szájtartás, hisz ilyenkor a nyelv lekerül a maxillából, ezáltal szűk lesz a fogív, torlódni fognak a fogak, esetleg nyitott harapás alakul ki. Az ok az ajakizmok renyhesége, az alsó ajakizom megrövidülése. A Lip tréner segít megerősíteni, az ajakizmokat, miközben a rajta található lip bumper (ajak-ütköző) stimulálja, vagy épp ellenkezőleg: visszafogja a m. mentalis túlzott aktivitását. Bármely tréner mellé kiegészítésként használható-
Használat: Naponta többször lehet gyakorolni a segítségével, alkalmanként 5-10 percig. Legideálisabb az egyéb myofunkcionális készülék használata előtt vagy után.
Eladóvá vált, mivel elértük a kellő hatást! 2 garnitura található benne az egyiket nem is használtuk a másiknál csak egy vég használható, mert elszakadt, ezt leszámítva fotó szerinti szép állapotú! Eredeti csomagolásban, használati utasítással adom! Ritkaság, mert csak szakemberen keresztül lehet hozzá jutni!!!
Eredeti ára: 35. 000. -Ft
AKCIÓ:
Ha egyszerre 3db (külön hirdetett) terméket vásárolsz, akkor azok értékének 10%-át levásárolhatod egy 4. szabadon választott termékre, vagy ha az a termék drágább, mint az engedmény összege, akkor annyival kevesebbet kell fizess érte! 6db (külön hirdetett) termék egy idejű vásárlásánál -15% engedményt tudok biztosítani az előbb leírt módon, amit levásárolhatsz további 7. termék(ek)re!!!
Személyes átvétel:  Zuglóban az általam megadott helyszínen
Fizetési lehetőségek:  - Banki átutalás, - Helyszínen készpénz
Postaköltség összege mindig az aktuális postai díjszabás szerint történik! Csomagolási- és egyéb költséget nem számítok fel!


Jelenlegi ára: 9 990 Ft
Az aukció vége: 2021-04-30 06:42 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése