2020. december 24., csütörtök

BabyBjörn babahordozó - Jelenlegi ára: 12 000 Ft

  Eladóvá vált egy használt, de jó állapotú kenguru, eredeti dobozában. A babát elöl hordozhatjuk vele, ha elérte a 3 és fél kg-ot a baba súlya. A vállpántoknak köszönhetően kényelmes a deréknak és a hátnak, a vállakon egyenletesen oszlik el a súly.
  A szíjak segítségével a baba jól pozícionálható, növekedésével lépést tart az állítható ülésmagasság. Az állítható nyaktámasszal szabályozhatjuk hogy szorosan közel legyen-e hozzánk a baba, amikor nézelődni, vagy éppen aludni szeretne. Egészen kicsi korban hasznos tulajdonsága a hordozónak, hogy a nyaktámasz visszahajtható, így a magasságát rövidíthetjük vele, és a visszája színe (a világos) látható kívülről (lásd a dobozáról készült képen).
  A csatok praktikusak, velük a hordozó gyorsan szét-és összeszerelhető (könnyű ki-és bekapcsolás). A nagyobb babákat kifelé és hordozhatjuk vele. Mosható 40 ° C-on, szárítógépbe nem tehető. Anyaga 60% pamut és 40 % polyészter, a bélés anyaga 100 % pamut. Hordozós kabát alá praktikus és kényelmes választás a kezdetektől.
  Bármilyen kérdésre szívesen válaszolok. A termék alkuképes.  


Jelenlegi ára: 12 000 Ft
Az aukció vége: 2020-12-24 19:21 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése