2020. december 2., szerda

174 cm, Blizzard Quattro 7.4 Ti carving síléc (2018-as modell) - Jelenlegi ára: 49 990 Ft

Jellemzői:
Hossz: 174 cm
Rádiusz: 16 m
Szélességi paraméterek: 118/74/101
Technológia jellemzők:
IQ Sandwich Titanium famagos konstrukció
IQ integrált kötés rendszer
Aktív rezgéscsillapítás
Dura-Tec technológia
Titanium erősítés
RCR (Rocker Camber Rocker) profil
Handmade in Austria
Marker TCX12 gyári kötéssel (rugóerősség 3. 0-12. 0 DIN között állítható)
 
Blizzard Quattro 7. 4 Ti (2018-as modell):
A gyártó a Quattro lécek gyártása előtt összegyűjtötte, hogy a Stabilitás, a Pontosság, az Agilitás és az irányíthatóság a négy legfontosabb elem, amelyet minden síelő az ideális síelésre keres. Érthető azonban, hogy ezek az elemek különböző jelentésekkel rendelkeznek minden egyes síelő számára a képességük és személyes preferenciájuk alapján. Minden Blizzard Quattro modell kifejezetten ezeknek a legfontosabb előnyöknek az optimalizálásához készült. “ Valójában minden Quattro síléc a négy elem eltérő kombinációját eredményezi, ami olyan széles felhasználhatóságot eredményez, amiben minden síelő megtalálja a neki való modellt. 7. 4 Quattro kezelt pályára való, könnyen irányítható, gyors él váltásokkal síelhető, stabil léc. A Blizzard kollekciójában az egyik legmerevebb csúcs léc, ami nagyobb tempóra termett, köszönhetően titánium és carbon erősítésének.
IQ Sandwich Titanium szerkezet:
A paulowina/bambusz famagos szerkezete tökéletes keveréke a teljesítménynek és a stabilitásnak, egy csipetnyi megbocsátással az egész napi síelés közepette.
IQ integrált kötés rendszer:
Az IQ rendszer az egyetlen igaz fúzió a sí lap és a kötés között. A síléc természetes teljesítményét és rugalmasságát nem befolyásolják különálló felületek, elemek vagy maga a kötés fúrása, csavarozása vagy ragasztása. Ez az exkluzív technológia garantálja a természetes síléc hajlást, a síelőnek a sílécre való közvetlen erő átvitelét valamint könnyebb felépítést a kényelmesebb síeléshez.
Aktív rezgéscsillapítás:
A síszerkezetbe beépített és rugalmas csillapító rendszerrel összekapcsolt poliamidszerkezet kevesebb rezgést, dinamikusabb sílécet és jobb élfogást biztosít a precízebb irányítás és könnyebb síelés érdekében.
RCR (Rocker Camber Rocker) profil:
4mm-es első-hátsó felhajlításával éppen annyit segíti a kanyarodást, hogy az ne menjen az él tartás rovására. Középső camber zónája tökéletes stabilitást biztosít a keményre fagyott szakaszokon is.
 
Állapot:
Mivel használt síléc, ezért apróbb karcok és kopások lehetnek a felső felületén, de szép és megkímélt állapotban van mind esztétikailag, mind műszakilag is. Talpa hibátlan, él vastagság talp felől nézve kb. 1, 5-2 mm között van, ezért még többször élezhető. Frissen waxolva és élezve lett.
 
Kinek ajánlom:
Középhaladó és haladó síelőknek ajánljuk, akik szeretik a közepes íveket és a magas sebességet. Merev és nagyon stabil léc, ami nagyobb sebességnél sem fog beremegni. Ha egy 10-es skálán szeretnénk meghatározni, hogy pontosan milyen sítudáshoz illik leginkább, és az egyes szám a kezdő, a 10-es pedig a versenyzői szint, akkor az adott léc az 5, 6, 7, 8-as számokat kapná.
A megfelelő hosszúságú síléc kiválasztását nem csak a magasságunk, hogy milyen fajta pályán szeretnénk használni, hanem még a sí tudásunk is befolyásolja. Alapvetően a megfelelő méret a vállunk és fejünk teteje közé esik, azonban ezek közül kivételt képeznek az All Mountain Rocker lécek, amelyeknél akár hosszabb léc is választható. Ebben a tartományban lehet ingadozni, a rövidebb és hosszabb síknek is megvan az előnyük. Rövidebb ívekre, kurtább és alacsonyabb rádiuszú, hosszabb ívekre és a sebesség szerelmeseinek, hosszabb és magasabb rádiuszú (fordulókörű) sílécet ajánlok.
 
Nézz körül a többi sífelszerelésem között is!

Jelenlegi ára: 49 990 Ft
Az aukció vége: 2020-12-02 14:43 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése