2020. szeptember 14., hétfő

Playmobil 70224 Novelmore vízi hajítógép lovag lovagok hatszoros dárdavető ágyú vár harcos katona új - Jelenlegi ára: 9


Playmobil 70224 Novelmore vízi hajítógép lovag lovagok hatszoros dárdavető ágyú vár harcos katona új, bontatlan csomagolásban
Sokéves lemaradás után Novelmore bölcs lovagjai végre találékonyságukat kifinomult fegyverek és felszerelések kifejlesztésére fordíthatták. Természetesen egy nagyon kifinomult védelmi fegyverrel álltak elő hatalmas váruk számára: a zseniális vízi balliszta. Az ellenségekhez közeledve előkészítik a hajítógépet. A kilövő szerkezetben pontosan hat lövedék van. Norman Norwick fegyvermester beállítja az ágyút, amit Bruce Benett lovag parancsnok szavai követnek: Tűz! Telitalálat! Az ellenségnek semmi esélye a menekvésre.
A készlet tartalmaz két Novelmore figurát: a fegyvermester Norman Norwick-ot és a lovagok parancsnokát, Bruce Benett-et. Az ágyúba hat nyilat lehet betölteni, amelyek egy gomb segítségével kilőhetőek. Az ágyú mozgatásáért kerekek felelnek, a forgatható kilövő szerkezet felfelé és lefelé dönthető, így hat különböző lövési szöget eredményezve. A 70225 Novelmore farkasfogat húzta vízágyú készlet farkasai a vízi hajítógép elé foghatóak.
A hajítógép mérete kb.  14, 5-17 x 12 x 9-16, 5 cm (dőlésszög)
A készlet darabszáma: 45
Kérem nézzen szét a többi termékeim között is, hátha talál valamit, amivel össze tudjuk vonni a rendelését, ezáltal spórolhat a szállítási költségeken!


Jelenlegi ára: 9 550 Ft
Az aukció vége: 2020-09-15 00:18 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése