2020. június 28., vasárnap

Reggeli a Plútón - 1. SPI kiadás - új - Jelenlegi ára: 490 Ft

Bontatlan, celofános!
Hang (borító alapján): magyar, angol  Felirat (borító alapján): magyar
Reggeli a Plútón
(Breakfast on Pluto)
Rendező:  Neil Jordan
Szereplők:  Cillian Murphy, Morgan Jones, Eva Birthistle  
Leírás:
A film az 1970-es évektől követi Patrick „ Cicus” Braden kalandos életét. A kis Patricket egy kisváros templomának lépcsőjén hagyják, ám Bernard atya nem tűnik túl meglepettnek, amikor a kis árvát megtalálja ajtajában. A csecsemőt a város egyik asszonyánál helyezi el, aki felneveli a gyereket.
Patrick időközben ráébred, hogy ő egy fiú testbe született lány, és ezt nem szándékozik titkolni. A katolikus iskola viszontagságai után az IRA-val kerül tudtán kívül kapcsolatba, majd maga mögött hagyva a kisvárosi életet Londonba megy, ahol transzvesztita táncosként születik újjá a hatvanas-hetvenes években.
Neil Jordan varázslatosan szellemes és könnyfakasztóan megható filmje egy csodálatos fiatalemberről mesél, aki az élet csapásaival és megpróbáltatásaival mosolyogva szembesül, szívében azzal a megrendíthetetlen hittel, hogy minden embertársában ott rejtőzik a jóság.
Extrák: előzetes, így készült, forgatási jelenetek, ajánlók
 
Személyes átvételre szinte minden nap reggel 08. 00 és este 20. 00 óra között van lehetőség (előre egyeztetett időpontban! ),  a címünkön (IX. kerület, Viola utca).
Amennyiben postán szeretné megkapni a terméket, kérem, vegye figyelembe, hogy csak bélelt borítékban, ajánlott küldeményként tudjuk felelősséggel feladni, valamint a postázás kizárólag átutalásos, előre fizetés esetében lehetséges!

Jelenlegi ára: 490 Ft
Az aukció vége: 2020-06-28 13:44 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése