2019. november 25., hétfő

Outlet - Samsung Galaxy A5 (2017) A520F LTE 32GB Black Sky EU - R ( újracsomagolt) - Jelenlegi ára: 61 840 Ft

Samsung Galaxy A5 (2017) A520F LTE 32GB 
 
A készülék bontott és újra csomagolt. (a gyártó által használt védőfóliákat eltávolították, az összes tartozék kicsomagolásra került).
2 év garancia érvényes az eszközre!
 
kategória:  Újracsomagolt - sérülés mértéke: kissé karcos a hátlap
(usedlikenew1)
 
OUTLET
 
 
 
SAMSUNG GALAXY A5 2017 
Képernyő: 5. 2 "Super AMOLED
Exynos 7880 (8 mag, 1, 9 GHz)
Belső memória: 32 GB
RAM memória: 3 GB
Rendszer: Android 6. 0 Pehelycukorkák
A kamera: 16. 0 Mpix - első, 16. 0 Mpix 
Akkumulátor: lítium-ion 3000mAh
 
 
Ismerje meg a legújabb Samsung GALAXY A5-öt. A telefon eleganciája és prémium designja lenyűgöző.  A 2. 5D üveg kerek élei simán csatlakoznak a fém kerethez.  3 GB RAM, valamint egy továbbfejlesztett selfie kamera a  tökéletes felvételekhez.  Az okostelefon IP68 stanusítvánnyal rendelkezik, vagyis vízzel és porral szembenálló és szimmetrikus USB típusú C portja van.
 
 
 
 
KIJELZŐ
 
 
A Super AMOLED képernyőn csodálatos árnyalatok jelennek meg, amik a szemek fáradtsága ellen is védenek.  A fejlett, 5, 2 hüvelykes Full HD kijelző gazdag színpalettát jelenít meg, valamint kontrasztot és optimális fényerőt is minden körülmények között.  Így született meg az új Galaxy A5 2017 adaptív képernyője.  Amikor a nap a zenithben van, könnyen olvashat üzeneteket, e-maileket, filmeket vagy akár fényképeket is nézhet.
 
 
 
 
KAMERA
 
 
Készíts mély és részletgazdag képeket a 16 megapixeles kamera segítségével. A gyors és pontos Auto Focus funkcióval pedig kiváló minőségben örökítheted meg életed legfontosabb pillanatait.  
Élvezd az eszköz adta lehetőségeket és készíts lenyűgöző képeket az életedről. A különböző szűrőbeállítások segítségével tökéletesítheted portréidat vagy játszhatsz aszínárnyalatokkal,  így varázsolva kedvenc képeidet még látványosabbá.  
 
 
 
 
UJJLENYOMATOLVASÓ
 
 
Az okostelefon védelme soha nem volt ilyen egyszerű.  A bonyolult jelszó memorizálása helyett mindössze annyit kell tennie, hogy ujját az ujjlenyomat-olvasóra helyezi.  Egyetlen gombnyomással feoldhatja a Galaxy A3 2017 készüléket, vagy bejelentkezhet bármelyik webhelyre.  Ragyogó, ugye?
 
 
 
 
PROCESSZOR
 
 
A Galaxy A5 2017-ben egy 8 magos Samsung Exynos 7880-as processzor található 1, 9 GHz és 3 GB-os RAM-mal.  Egyidejűleg több alkalmazás kezelése, vagy nagy felbontású filmek megtekintése sem jelent problémát.  Minden gyorsan és simán működik.  A még több adat elhelyezéséhez 32 GB belső memória áll rendelkezésre, és ez bővíthető egy 256 GB-os microSD kártyával is.  Lenyűgöző, ugye?
 
 
 
 
ELLENÁLLÁS
 
 
Garantált biztonság váratlan helyzetekben is A megbízható védelem Veled lesz bárhová is vigyen az élet. Az IP68-as felszereltségnek köszönhetően az eszköz a legtöbb esetben ellenáll a víznek és a pornak is 
 
 
 
 
AKKUMULÁTOR
 
 
A hosszabb akkumulátor élettartamnak köszönhetően kevésbé időigényes az eszköz feltöltése még gyakori használat mellett is, így nyugodtan fókuszálhatsz a mindennapi teendőidre.  
 
 
 
 
 

Jelenlegi ára: 61 840 Ft
Az aukció vége: 2099-01-01 00:00 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése