2019. június 26., szerda

ÚJ!!! Nespresso/Krups Expert & Milk kapszulás kávéfőző (XN601810) !!! - Jelenlegi ára: 55 000 Ft

ÚJ!!! Nespresso/Krups Expert & Milk kapszulás kávéfőző (XN601810) !!!
Intelligens Nespresso kávégép
A Nespresso Expert&milk kávégép Bluetooth® Smart technológiájának köszönhetően Ön a Nespresso mobilalkalmazáson keresztül készítheti el saját, személyre szabott kávékölteményeit, illetve élvezheti a kapszulakészlet-követés, az időzített kávéfőzés és a karbantartási értesítések funkciókból származó előnyöket is.  
A Nespresso mobilalkalmazás letölthető az App Store*, illetve a Google Play™ * áruházban.  
Közvetlenül falhoz illeszthető kialakítás
A Nespresso Expert&milk kávégép közvetlenül falhoz illeszthető kialakítását a baristák világa inspirálta. A készülék hőmérséklet, illetve kávéfunkció-választó tárcsái intuitív felhasználói felületet biztosítanak. LED jelzés figyelmezteti Önt, ha a kávégép víztartálya üres, ha vízkőmentesítés szükséges, vagy, ha a használtkapszula-tároló megtelt.  
Beépített Aeroccino
A beépített Aeroccino tejhabosító készülék tejhabja hihetetlenül krémes, így Ön könnyedén készíthet különleges tejes recepteket. Az állítható csepegtető tálcának köszönhetően a készülék a magasabb csészék és poharak használatát is lehetővé teszi.
Ristretto, espresso, lungo és Nespresso americano
A Nespresso Expert&milk kávégéppel Ön négyféle csészeméret közül választhat: ristretto (25ml), espresso (40ml), lungo (110ml) és az új Nespressoamericano kávémennyiség (25ml kávé és 125ml forró víz), mely még hosszabb és lágyabb kávéélményeket kínál. A mozgatható csepegtető tálca lehetővé teszi a csészék vagy a tejes kávéreceptekhez magasabb poharak használatát is. A készülékkel forró vizet és készíthet (200 ml). Válassza bármely csészeméretet, és készítse el a mobilapplikáció segítségével a tökéletes kávét!
Többféle hőmérséklet
Az igazán sokoldalú Nespresso Expert&milk kávégéppel Ön háromféle hőmérséklet közül választhat (meleg, forró és nagyon forró) – a mobilapplikáció segítségével kávéját közvetlenül a kávégéppel vagy akár az időzített kávéfőzés funkcióval is elkészítheti.
Nagy nyomású pumpa és gyors felfűtés
A 19 bar nyomásnak köszönhetően prémium minőségű kávét készíthet, melyben tökéletesen érvényesül a kávékapszulában rejtőző valamennyi egyedi ízjegy és aroma, mely egyedülállóan sűrű crema réteggel egészül ki. A gyors felfűtő rendszernek köszönhetően mindössze 30 másodperc elegendő ahhoz, hogy kávégépe ideális hőmérsékletre melegedjen. Az energiatakarékos funkciónak köszönhetően a kávégép automatikusan kikapcsol 9 perc használaton kívüli állapot után.
Kávéélmény – azonnal
Valamennyi kávégéphez 14 darabos, különféle aromaprofilú Nespresso kávékapszulát tartalmazó kóstolószett jár. Kóstolja meg kávékínálat őrleményeinket, és találja meg kedvencét! A Nespresso kávékapszulákat megrendelheti telefonon, interneten vagy a Nespresso mobilalkalmazáson keresztül, illetve a Nespresso Boutique-ok egyikében.
Nespresso kapszularendszer
A lehető legtökéletesebb kávéélmény biztosítása érdekében a kiváló minőségű kávékat légmentesen lezárt és újrahasznosítható alumínium kapszulák rejtik – fedezze fel a kivételes ízeket és különleges aromákat, melyeket a Nespresso kapszularendszere garantál!
Pozitív törekvések a környezetért
Az Esőerdő Szövetséggel közösen kidolgozott, egyedi kávébeszerzési programunk, a Nespresso AAA Sustainable Quality™ program célja, hogy amellett, hogy a legkiválóbb minőségű kávét kínálhassuk vásárlóinknak, biztosítsuk, hogy tevékenységünk pozitív hatást gyakoroljon a kávétermelőkre, közösségeikre és környezetükre.  
Jelenleg az általunk beszerzett összes zöldkávé több mint 80%-a az AAA programból származik, és arra törekszünk, hogy ez az arány 2020-ra 100% legyen.


Jelenlegi ára: 55 000 Ft
Az aukció vége: 2019-07-17 18:32 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése