2019. január 24., csütörtök

New Balance RunIQ okosóra - Jelenlegi ára: 59 990 Ft

TOVÁBBI INFORMÁCIÓK A TERMÉKRŐL:
Ez az első okosóra, mely Intel Atom processzorra épül („ Cloverdale Peak” chip, Z34xx család); ez azért izgalmas hír, mivel ezt a processzorcsaládot tabletekbe és telefonokba szánta a gyártó, kategóriájában igen jelentős teljesítménnyel. Ez a tény, valamint az, hogy az óra teljes értékű Androidot futtat a korlátozott képességű Android Wear helyett, igen komoly képességnövekedési trendet jelez a viselhető eszközök terén.
Elsősorban az Intellel, a Google-lel és a Strava-val történő együttműködésnek köszönhetően született meg a RunIQ, amely több szempontból méri a futók teljesítményét, beépített GPS-t és pulzusmérőt tartalmaz, segítségével akár öt órán keresztül folyamatosan nyomon követhető a sebesség és a megtett távolság.
Az eszköz egyébként a „ normál” okosórákhoz hasonlóan Wi-Fi vagy Bluetooth kapcsolat segítségével működik, az akkumulátora pedig akár 24 óra készenléti időt is bír.
Ezen felül a futók feltölthetik és megoszthatják edzéseiket a New Balance Global Run Club globális közösség tagjaival, akikkel így folyamatosan tarthatják a kapcsolatot, követhetik egymás teljesítményét, megoszthatják kedvenc útvonalaikat és közösen örülhetnek egymás sikereinek. Rendelkezésre állnak továbbá olyan virtuális edzésprogramok és versenyek is, amelyeket a sportolók együtt vagy akár külön-külön is elvégezhetnek.
A készülék szép, mutatós külsőt kapott, a gumi óraszíjnak köszönhetően pedig kényelmes viseletnek mondható, kérdés, hogy ez a futás miatti izzadás után is így marad-e. Az aksit a GPS és a pulzusmérő viszonylag gyorsan meríti, így aki hajlamos megfeledkezni a töltésről, annak bizonyára nem ez a darab lesz a legjobb választás.
Az óra mellett elérhető a PaceIQ nevű vezeték nélküli, Bluetooth-os sportfülhallgató is, mely a futót hangjelzésekkel informálja edzése adatairól.
Új termék, gyári csomagolásban, készleten van! Minden termékről számlát állítunk ki, valamint gyártói vagy bolti garanciát adunk hozzá! Elérhetőek vagyunk munkaidőben, hétfőtől-péntekig 9: 00-17: 00 között Kérhető előre utalás után csomagként vagy utánvéttel is A külföldről beszerzett termékekhez idegennyelvű használati utasítás tartozik! Üdvözlettel: Correct Shop Kft.

Jelenlegi ára: 59 990 Ft
Az aukció vége: 2019-02-15 00:50 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése