2018. november 13., kedd

Pixel Chix - Jelenlegi ára: 2 500 Ft

Használt, de működik. Régen kaptuk. Nem tudom, hogy másik házhoz csatlakozik-e. A játékot ez nem befolyásolja. Máshol is hirdetem.
Leírás: A Pixel Chix olyan interaktív elektronikus játékok, amelyek tizenéves lányokon alapulnak, és egy kapcsolódó franchise. Nagyon hasonlítanak a Tamagotchi -hoz, mivel LCD- képernyővel és gombokkal vannak vezérelve, bár nagyobbak. 2005- ben megjelentek a Mattel , ami az idei év eredményének fontos részét képezte. [1] Egy miniatűr házban, a házban van társalgó , konyha és étkező, az emeletre vezető lépcsők. Három különböző típusú ház van; egy rózsaszín, egy kék és egy sárga. Három különböző pixeles lány van minden házban.
A játékban két vagy több ház csatlakoztatható, így a karakterek (a Pixel Chix) meglátogathatják egymást. [2] Ezek a karakterek hasonlóan kezelhetők más kézi játékokkal, mint például a Tamagotchi. Meg lehet mondani, hogy sétálni, nézni a televíziót, különböző ételeket, például pattogatott kukoricát és hamburgert eszik, és menj aludni. Minél többet játszanak, annál több lehetőség jelenik meg a játékosnál; a magasabb szintek különböző típusú élelmiszereket, több felszerelést és több játékot vezetnek be. Azonban; ha figyelmen kívül hagyják, akkor a készség szintje csökken. Végül, ha túl sokáig figyelmen kívül hagyják a játékot, akkor a játék "vége" lesz, mivel a karakterek "elhagyják" (A pixel barátja azt mondja: "Hé, azt hittem, te vagy a barátom, hol voltál? " levelek). Bár visszatérhetnek a játékhoz egy mini csavarhúzóval egy reset lyukba. Mindazonáltal, a kétemeletes házban, függetlenül attól, hogy mennyi ideig elhanyagoltak, továbbra is boldogok a házban, ugyanolyan szinten tartják a szintjüket (ha nem "DeBugged" az "Igen" gomb, az "Élelmiszer" gomb és a "Tara Strong , a Twilight Sparkle hangszere, kivéve a "Miss Sporty" -ot, aki Katherine Von Till hangja.

Jelenlegi ára: 2 500 Ft
Az aukció vége: 2018-12-03 22:00 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése