2017. július 15., szombat

HYUNDAI LANTRA motortartó bak - Jelenlegi ára: 5 000 Ft

Hyundai Lantra J2 kódjelű (1995-2000)
Bontott jó állapotú alkatrészei
Motortartó bak 1 db
Sok féle megmaradt Hyundai Lantra alkatrészünk van, jelezze igényét!
Technikai részletekről kérdezzen!
Személyes átvétel Győrben, Szekszárdon, Székesfehérváron.
Licitálás előtt kérljük olvassa el az alábbiakat:
Vásárlás után egy automatikus vásárlásértesítő érkezik a Vaterától. Ebben minden fontos információ szerepel a vásárlással és az árú átvételével kapcsolatban. (név, cím, bankszámlaszám, stb. ) 
Szállítás tekintetében igyekszünk rugalmasan eljárni és a vevő számára legkedvezőbb lehetőséget megtalálni ezért elképzelhető más szállítási mód és esetleg személyes átvételi hely is, de ezt mindenképpen licitálás előtt tisztázni kell! Alap esetben a megadott szállítási módok érvényesek!
Az alkatrészek nagy száma miatt nem minden alkatrész teljes körű átvizsgálására van mód meghirdetés előtt. Kérem, hogy ha a működéssel, állapottal kapcsolatos kérdése van, ami a fényképekből nem állapítható meg, akkor licitálás, leütés előtt jelezze érdeklődését, kérdezzen!
Kérjük a vásárlás előtt mérlegelni, hogy valóban szüksége van-e a termékre, ki tudja-e fizetni 7 napon belül, s csak ezek után üsse le a terméket. Ha a leütéstől számított 7 napon belül a kapcsolatfelvétel és a fizetés nem történik meg, negatív értékelést kell adnunk.
A postázott alkatrészekre postázástól számított 1 hét beépítési garanciát vállalunk. Amennyiben nem rendeltetés szerűen működik, a terméket cserélni tudjuk vagy a vételárat visszafizetjük. Amennyiben a vevő hibájából nem felelő meg a termék, az autónak más hibája van, a cikkszám nem egyezik, vagy autójához egyéb okból nem passzol, azt nem áll módunkban visszavásárolni.
Bármilyen kérdésre, érdeklődésre szívesen válaszolunk, elkerülendő a félreértéseket. A garancia csak az alkatrész árára vonatkozik, szállítási, beszerelési és egyéb költségekre nem.
Ha egyéb más alkatrészt kíván vásárolni, azt a kérdések rovatban megkérdezheti és új aukció keretében megvásárolhatja. A feltett kérdésekre igyekszünk minél hamarabb válaszolni.  


Jelenlegi ára: 5 000 Ft
Az aukció vége: 2017-08-05 12:30 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése