2017. május 1., hétfő

SAMSUNG GALAXY ACE4 ACE 4 független, garis - Jelenlegi ára: 18 999 Ft

A licit tárgya a képeken látható használt, tökéletesen működő, a leírtaknak megfelelő állapotú SAMSUNG GALAXY ACE4 ( SM-G357FZ ) mobiltelefon, a felsorolt tartozékokkal.
Vásárlás 2015. 07.
Garancia SAMSUNG regisztrációval: 2017. 07. 15.
Gyári szoftver, számla, garancialevél+hosszabbítás, eredeti csomagolás.
Gyári tartozékok: Töltő, A SAMSUNG fülhallgató és az USB kábel nem volt használva.
Ajándék fekete hátfalvédő tok.
A készülék használt, kb. 2 hónapos kora óta fóliázott, a fólia hajszálkarcos. Még újkorában le lett ejtve egy műanyag sarkos flip-tokban, ami nem védte meg, azon kívül, hogy a tok műanyag része is eltört, a telefon kipördült belőle, a készülék bal alsó éle megnyomódott. Lásd képen. Még ebben a gagyi tokban karcolódott meg finoman a hátfal és került 1-2 tűhegynyi karc a kijelzőre, tehát nem makulátlan. Ezután kapott új (hátfal)tokot és fóliát. A hátfaltok a sérülést teljesen elfedi.
Postázás kizárólag előre utalást követően, a vevő kockázatára és költségére.
Személyes átvétel kizárólag a kék metró Ecseri úti megállója közelében.
Csere és utánvét kizárt.
Két határidőt kérek betartani, melyek előzetes jóváhagyásom nélkül történő túllépése NEGATÍV ÉRTÉKELÉST vonhat maga után:
1. Az aukció végét követő három napon  belül jelentkezni kell a termékért e-mailben vagy az átvétel és az átutalás módjait (a teendőit) is tartalmazó vásárlási értesítőben külön megadott telefonon.
Mielőtt jelentkezik, várja meg és olvassa el a részletes vásárlási értesítőt!
2. Az aukció végét követő két héten belül ki kell fizetni a terméket akkor is, ha mindenképpen személyesen akarja átvenni, de mindig közbe jön valami vagy éppen fogalma sincs róla, hogy mikor akar vagy tud érte jönni.
A két hetet nem kötelező kivárni.  
SIKERES LICITÁLÁST KÍVÁNOK!
.
.

Jelenlegi ára: 18 999 Ft
Az aukció vége: 2017-05-15 11:41 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése