2016. november 24., csütörtök

Skytec ST-065 200w akkumukĂĄtoros hangfal +GARANCIA - Jelenlegi ára: 63 990 Ft

Skytec ST-065 (20 cm) 200w akkumulĂĄtoros aktĂ­v hangfal (2xMik + MP3 + BT + TALKOVER)
MĹąszaki adatok:
- TĂ­pus: Skytec ST-065 (2015 frissĂ­tett modell)
- MĂŠly hangszĂłrĂł: 8” (20 cm) - Magas hangszĂłrĂł: 1" driver
- RMS teljesĂ­tmĂŠny: 100w
- MaximĂĄlis teljesĂ­tmĂŠny: 200w
- Frekvencia: 50 Hz – 20. 000 Hz
- BeĂŠpĂ­tett akkumulĂĄtor
- ĂœzemelĂŠsi idĹ' egy tĂśltĂŠssel: 10-15 Ăłra
- KĂźlsĹ' 12v akkumulĂĄtor bemenet (akĂĄr szivargyĂşjtĂłrĂłl is ĂźzemeltethetĹ')
- BeĂŠpĂ­tett erĹ'sĂ­tĹ'
- BeĂŠpĂ­tett USB/SD MP3 lejĂĄtszĂł
- BLUETOOTH kapcsolat
- 1 db VHF VezetĂŠk nĂŠlkĂźli mikrofon
- 1 db VezetĂŠkes mikrofon, 3m kĂĄbellel
- Mikrofon frekvencia: 200, 175 MHz
- Visszhang effekt a mikrofon csatornĂĄra
- KapcsolhatĂł AUTOMATA TALKOVER funkciĂł
- LCD kijelzĹ'
- 7 sĂĄvos EQ hangszĂ­nszabĂĄlyzĂĄs
- Magas ĂŠs mĂŠly hangszĂ­n ĂĄllĂ­tĂĄs
- 3 db 6, 3 Jack mikrofon/hangszer bemenet
- RCA Line bemenet
- Kerekekkel ĂŠs kihĂşzhatĂł hĂşzĂł fĂźllel
- Fekete fĂŠm vĂŠdĹ'rĂĄcs
- KĂśnnyen szĂĄllĂ­thatĂł - TĂśmeg: 12 kg
- MĂŠret: 36 x 46 x 27 (szĂŠ x sza x mĂŠ)
TermĂŠkleĂ­rĂĄs:
A Skytec a holland discotechnikai ĂłriĂĄs, Tronios B. V. mĂĄrkĂĄja. A vĂĄllalkozĂĄs 1998-as megalapĂ­tĂĄsa Ăłta hatalmas fejlĹ'dĂŠsen ment keresztĂźl ĂŠs kivĂĄlĂł ĂĄrinak kĂśszĂśnhetĹ'en lassan egĂŠsz EurĂłpĂĄban teret hĂłdĂ­t, ma mĂĄr tĂśbb mint 40 orszĂĄgban vannak jelen. A gyĂĄrtĂł nagy gondot fordĂ­t a minĹ'sĂŠgbiztosĂ­tĂĄsra, minden darabot egyenkĂŠnt tesztel, mielĹ'tt azok elhagynĂĄk a gyĂĄrat, Ă­gy termĂŠkei nagyon megbĂ­zhatĂłak. Minden Skytec termĂŠkre 3 ĂŠv teljes kĂśrĹą gara ncia ĂŠrvĂŠnyes. Az MK Discotechnika Kf! t. 2011 Ăłta a Skytec hivatalos magyarorszĂĄgi forgalmazĂłja.
A Skytec ST szĂŠriĂĄja a gyĂĄrtĂł legrĂŠgebben forgalmazott akkumulĂĄtoros hangfalcsalĂĄdja. SzĂĄmos mĂŠretben, ĂŠs tĂ­pusban kaphatĂł. Az ST-65 is egy igen nĂŠpszerĹą modell, melyet ĂŠvek Ăłta folyamatosan fejlesztenek, 2015 tavaszĂĄn ismĂŠt modernizĂĄltĂĄk. BeĂŠpĂ­tett akkumulĂĄtora normĂĄl felhasznĂĄlĂĄs mellett 10-15 Ăłra folyamatos hasznĂĄlatot tesz lehetĹ'vĂŠ egy tĂśltĂŠssel. KĂźlsĹ' akkumulĂĄtor bemenettel rendelkezik, ahovĂĄ bĂĄrmilyen 12v-os akkumulĂĄtor kĂśthetĹ' vagy akĂĄr autĂłnk szivargyĂşjtĂłjĂĄrĂłl is tudjuk Ăźzemeltetni. Az erĹ'sĂ­tĹ' teljes kĂśrĹą vĂŠdelemmel van ellĂĄtva, nem lehet tĂşlhajtani, tĂşlfĹąteni. A termĂŠk beĂŠpĂ­tett USB/SD MP3 lejĂĄtszĂłval rendelkezik, kĂŠpes pendrive-rĂłl MP3 zenĂŠk lejĂĄtszĂĄsĂĄra. A lejĂĄtszĂł egyben BLUET OOTH vevĹ' is, amire akĂĄr laptoppal, akĂĄr mobiltelefonnal tudunk csatlakozni. A Bluetooth kapcsolat segĂ­tsĂŠgĂŠvel megoldhatĂł, hogy a telefonunkon lejĂĄtszott zene kĂĄbeles kapcsolat nĂŠlkĂźl szĂłlaljon meg a hangfalon. A Bluetooth hatĂłtĂĄvolsĂĄga 10-15 mĂŠter. A gyĂĄrtĂł egy vezetĂŠkes, valamint egy vezetĂŠk nĂŠlkĂźli kĂŠzi mikrofont is ad a termĂŠk mellĂŠ, melynek vevĹ'je a hangfalba van ĂŠpĂ­tve. A mikrofonok kifejezetten jĂł minĹ'sĂŠgĹąek, a vezetĂŠk nĂŠlkĂźli hatĂłtĂĄvolsĂĄga 15-20m, a vezetĂŠkes mikrofonhoz 3m-es kĂĄbel tartozik gyĂĄrilag. A tĂ­pus egyik kĂźlĂśnlegessĂŠge, hogy AUTOMATA TALKOVER funkciĂłval lĂĄttĂĄk el, melynek kĂśszĂśnhetĹ'en a mikrofonba beszĂŠlve automatikusan lehalkĂ­tja a zene hangerejĂŠt. Amint a beszĂŠdet befejeztĂźk, a zene automatikusan felhangosodik az eredeti hangerĹ're. A funkciĂł termĂŠszetesen ki-be kapcsolha tĂł, arra az esetre ha nem szeretnĂŠnk, hogy a ! zene lehalkuljon (pl. karaoke felhasznĂĄlĂĄs), de nagyon praktikus lehet edzĹ'k, tĂĄncoktatĂłk szĂĄmĂĄra. KĂźlsĹ' mikrofon/hangszer bemenetet, valamint RCA vonalbemenetet is talĂĄlunk rajta, ahovĂĄ szĂĄmĂ­tĂłgĂŠp, telefon, vagy bĂĄrmilyen egyĂŠb lejĂĄtszĂłeszkĂśz kĂśthetĹ'. Viszonylag kis tĂśmegĂŠnek kĂśszĂśnhetĹ'en kĂśnnyedĂŠn szĂĄllĂ­thatĂł. MasszĂ­v fa dobozĂĄnak, precĂ­z ĂŠlvĂŠdĂłinek ĂŠs fĂŠm sarokvĂŠdĹ'inek kĂśszĂśnhetĹ'en az esetleges sĂŠrĂźlĂŠseknek jĂłl ellenĂĄll. A kedvezĹ' mĹąszaki tulajdonsĂĄgok mellett a lĂĄda esztĂŠtikailag is megfelel a kor elvĂĄrĂĄsainak, modern kĂźlsejĂŠvel bĂĄrmilyen kĂśrnyezetbe beilleszthetĹ'. AjĂĄnlani tudjuk tĂĄnc oktatĂłknak, edzĹ'knek, karaoke felhasznĂĄlĂłknak, ĂŠs minden olyan felhasznĂĄlĂłnak, akinek egy kĂśnnyĹą, kĂśnnyen szĂĄllĂ­thatĂł, de szĂ­nvonalas hangtechnik� �Ąra van szĂźksĂŠge.
Mikrofon vĂĄlasztĂŠk:
A hangfalhoz a gyĂĄrtĂł 1 db vezetĂŠkes mikrofont ĂŠs 1 db VHF kĂŠzi mikrofont ad, de kĂźlĂśn megvĂĄsĂĄrolhatĂł hozzĂĄ a Skytec VHF Pack (200. 175 Mhz), mely zsebadĂłt, csĂ­ptetĹ's mikrofont ĂŠs fejmikrofont is tartalmaz.
KĂĄbelek, ĂĄtalakĂ­tĂłk, kiegĂŠszĂ­tĹ'k:
A termĂŠk mellĂŠ bĂĄrmilyen kĂĄbelt, ĂĄtalakĂ­tĂłt, kiegĂŠszĂ­tĹ't meg tud nĂĄlunk vĂĄsĂĄrolni. Minden kiegĂŠszĂ­tĹ' raktĂĄron van, elĹ'zetes egyeztetĂŠst kĂśvetĹ'en a megrendelt termĂŠkkel egyĂźtt tudjuk szĂĄllĂ­tani. Ha valamit nem talĂĄl meg webĂĄruhĂĄzunkban, ĂŠrdeklĹ'djĂśn telefonon, mindenĂźnk van, de nincs minden kĂźlĂśn feltĂśltve.
SzĂĄllĂ­tĂĄsi lehetĹ'sĂŠgek:
-SzemĂŠlyesen ĂĄtvehetĹ', kiprĂłbĂĄlhatĂł Egerben ĂŠs Budapesten
-Budapesten ĂŠs kĂśrnyĂŠkĂŠn ingyenesen hĂĄ zhoz szĂĄllĂ­tjuk
-ElĹ'zetes egyeztetĂŠs! utĂĄn ĂĄtvehetĹ' az Eger - Budapest Ăştvonalon
-UtĂĄnvĂŠttel 30. 000 Ft alatti vĂŠgĂśsszeg esetĂŠn: 1. 500 Ft
-ElĹ're utalĂĄssal 30. 000 Ft alatti vĂŠgĂśsszeg esetĂŠn: 1. 500 Ft
-Ha a rendelĂŠs vĂŠgĂśsszege elĂŠri a 30. 000 Ft-ot: INGYENES
Garancia:
- 3 ĂŠv teljes kĂśrĹą garancia.
14 napos visszakĂźldĂŠsi lehetĹ'sĂŠg:
Ha a tĹ'lĂźnk vĂĄsĂĄrolt ĂĄru nem nyerte el tetszĂŠsĂŠt, az ĂĄtvĂŠteltĹ'l szĂĄmĂ­tott 14 napon belĂźl indoklĂĄs nĂŠlkĂźl visszakĂźldheti azt cĂŠgĂźnknek! CĂŠlunk, hogy mindenki megtalĂĄlja nĂĄlunk szĂĄmĂ­tĂĄsait ĂŠs olyan termĂŠket kapjon, ami valĂłban megfelel igĂŠnyeinek. Sok ĂŠves szakmai tapasztalatunknak kĂśszĂśnhetĹ'en biztosan tudunk megoldĂĄst talĂĄlni az Ăśn rĂŠszĂŠre is. A visszakĂźldĂŠs ĂŠs elĂĄllĂĄs rĂŠszleteit a felhasznĂĄlĂĄsi feltĂŠtelek kĂśzĂśtt talĂĄlja!
3 ĂŠv teljes kĂśrĹą garancia.
+++ SzĂĄllĂ­tĂĄs azonnal, raktĂĄrrĂłl! +++
A termĂŠket raktĂĄron tartjuk, a rendelĂŠst kĂśvetĹ'en azonnal tudjuk szĂĄllĂ­tani, azonban a termĂŠket tĂśbb felĂźleten is hirdetjĂźk, idĹ'nkĂŠnt elĹ'fordulhat ideiglenes kĂŠszlethiĂĄny, amikor a szĂĄllĂ­tĂĄsi idĹ' megnĹ'.
Budapesten ĂŠs kĂśrnyĂŠkĂŠn ingyenesen hĂĄzhoz szĂĄllĂ­tjuk
63. 990 Ft/db
Tekintse meg tovĂĄbbi termĂŠkeinket is a kĂśvetkezĹ' linkre kattintva:
TOVÁBBI TERMÉKEK
keverĹ', zenekari keverĹ', karaoke keverĹ', karaoki, 8 csatornĂĄs, 6 csatornĂĄs, 4 csatornĂĄs, effekt, effektes, effektes keverĹ', effektprocesszor, hangkeverĹ', hang keverĹ', dj keverĹ', djkeverĹ', midi vezĂŠrlĹ', midi controller, mikrofon, mikroport, fejmikrofon, fej mikrofon, csipesz mikrofon, csipeszmikrofon, ruhĂĄra csĂ­ptethetĹ' mikrofon, ruhĂĄra csiptethetĹ' mikrofon, mikroport, vez! etĂŠk nĂŠlkĂźli mikrofon, rĂĄdiĂłs mikrofon, mikrofon csipesz, headset, fejhallgatĂł, karaoke, hangfal, hangfalpĂĄr, hangszĂłrĂł, mĂŠlylĂĄda, sublĂĄda, szublĂĄda, szub, sub hangfal, toplĂĄda, szĂŠlessĂĄvĂş hangfal, kĂśzĂŠpmagas hangfal, karaoke hangfal, hanglĂĄda, hang szĂłrĂł, aktĂ­v mĂŠlylĂĄda, aktĂ­v hangfal, aktĂ­vhangfal, aktĂ­v hangfalpĂĄr, hĂĄzimozi hangfal, hĂĄzimozi mĂŠlylĂĄda, hĂĄzimozi sub lĂĄda, disco hangfal, disco mĂŠlylĂĄda, reflex, hĂĄzibuli, party, disco

Jelenlegi ára: 63 990 Ft
Az aukció vége: 2016-12-14 18:38 . Skytec ST-065 200w akkumukĂĄtoros hangfal +GARANCIA - Jelenlegi ára: 63 990 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése