2016. augusztus 26., péntek

Lépésszámláló, digitális S-SPORT POLE - Jelenlegi ára: 5 390 Ft

Az S-SPORT POLE digitális lépésszámláló alapvető funkciója a lépések számolása, mely kimondottan a treking botokra lett kifejlesztve. A lépésszámláló alkalmas gyalogláshoz és futáshoz. A lépésszámláló kompakt méreteivel és könnyű súlyával, mely minden lépését számolja, elnyeri mindenki tetszését. 5 számjegyű LCD kijelző(99 999 lépésig számol). A lépésszámláló érzékeli a mozgást (gyaloglás/futás). Egyszerű, praktikus tervezés, integrált USB csatlakozó. Főbb funkciók: lépések számolása, elégetett kalóriák számolása, rögzíti az összes megtett időt, csipesz a lépésszámláló szilárd rögzítéséért, Reset gomb.
Gyári új, jótállással.
Készlettől függően raktárról, vagy rendelésre. Vásárlás előtt kérjük, egyeztess!
Az itt látható kép katalógus kép!
Kérjük, a nevünk mellett  található i+ ikonra kattintva, olvasd el a cégünkről szóló k ülön információt !  Regisztráció nélküli, vagy legalább 5 pozitív értékeléssel nem rendelkező vásárlót csak előre utalással szolgálunk ki !
Kérjük, hogy a nem regisztrált, ellenőrizetlen, értékeléssel nem rendelkező, komoly szándék nélküli érdeklődők ne licitáljanak, mert a merghiúsult üzletek rengeteg felesleges munkát és bosszúságot okoznak.
  Regisztráció nélküli, vagy legalább 5 pozitív értékeléssel nem rendelkező vásárlót csak előre utalással szolgálunk ki !


Jelenlegi ára: 5 390 Ft
Az aukció vége: 2016-09-15 19:33 . Lépésszámláló, digitális S-SPORT POLE - Jelenlegi ára: 5 390 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése