2022. november 30., szerda

geberit nyomólap sigma - Jelenlegi ára: 10 000 Ft

Eladó új működtető nyomólap Geberit sigma01-es típus falsík alatti geberit wc tartályhoz való. A csomag tartalmazza az összes felszereléshez szükséges alkatrészt! Fényes fehér kivitelben most a bolti ár majdnem feléért új állapotban lehet a tiéd. Kérlek ellenőrízd vagy kérdezz mielőtt megvásárolod a terméket mivel ez a nyomólap nem minden geberit alap wc tartályhoz passzol! Ha neked például Geberit Basic alaptartályod van akkor akkor nem ez számodra a megfelelő. Mérete 24. 5 centi x 16. 5 centiméter.

Jelenlegi ára: 10 000 Ft
Az aukció vége: 2022-12-01 00:00 .

2022. november 29., kedd

38/39 méretű kék-piros vízicipő - Jelenlegi ára: 2 000 Ft

Eladó a képeken látható, újszerű állapotú 38/39 méretű vízicipő. Decathlon-os, Aquashoes Snk 120 Ad M típus.

Jelenlegi ára: 2 000 Ft
Az aukció vége: 2022-11-30 02:06 .

VIDEOTON TV játék - hibátlan - nagyon szép állapotban - Jelenlegi ára: 20 000 Ft

Képen látható állapotban
hibátlanul működik
csak a készülék, mindenféle kiegészítő, tartozék nélkül 
előre utalás után postázom, vagy személyesen Vácon tudom átadni
csak MPL küldöm
/ /

Jelenlegi ára: 20 000 Ft
Az aukció vége: 2022-11-30 00:49 .

2022. november 28., hétfő

Évelő kék pázsitviola 600 darab mag,magok - Jelenlegi ára: 1 600 Ft

Kék pázsitviola magok. 600 darab mag 1600 forint. Ezt a gyönyörű évelő dísznövényt ültethetjük sziklakertbe, vagy napos ágyásokba is, ahol az ezernyi apró kis kék virágok beborítják kertünket. A pázsitviola egy régi kultúrnövény, amely eredetileg a Földközi tenger vidékéről származik. A növény egy 5-10 cm magasra megnövő bokros örökzöld évelő, amely talajra simuló leveleivel szinte egy gyepet alkot kertünkben. A latin név jelentése kék párna, hiszen a sok apró liláskék virágok olyan sűrűn nőnek egymás mellett nyáron hogy szinte egy nagy virágpárnát képeznek. Már maga a növény lombozta is egy kékeszöld színben tündököl, amelyek között laza virágfürtökben nyílnak a virágok. A pázsitviolát ültethetjük magról vagy dugványról. A magokat március végén, április elején vessük el a kertbe, ha pedig palántáról ültetjük már kora májusban nyílnak a virágok. A pázsitviola jól viseli a napos meleg kerteket épp ezért nagyon jó évelő növény lehet a sziklakertekbe, vagy olyan virágágyásokba szegélynövények ahol erősen süt a nap. Vízigénye közepes, de meghálálja a rendszeres öntözést és tápoldatozást. Nagyon jól mutat más évelő szegélynövénnyel együtt így pl. a fátyolvirággal vagy az ikravirággal. Virágzás után érdemes visszavágni a tövet, és nyáron kéthetente egyszer keverjük az öntözővízbe egy kevés tápoldatot. A pázsitviolát ültethetjük a már említett sziklakertbe, erkélyre kőedényekbe, sírokra, rézsűkre vagy sziklafalakra is.
Őstermelőtöl.
Nyugtaadás van.


Jelenlegi ára: 1 600 Ft
Az aukció vége: 2022-11-29 02:12 .

1J772 Kiss István : Téli város - Jelenlegi ára: 9 800 Ft

Papír rézkarc, üveglap mögött, keretben. Akasztási lehetőséggel rendelkezik.
Jelezve jobbra lent:
KISS I. Szélesség: 48. 5 cmMagasság: 43 cmSúly: 1. 63 kgA karc (nyomódúc) mérete: 23. 5 x 31 cmKiss István (1945) festő
rajztanár, alkalmazott grafikus
Dunapataj, 1945-02-10 
Szerző: Tasnádi András
A Bajai Tanítóképző Intézet elvégzése után diplomát szerzett a Szegedi Tanárképző Főiskolán is. 1967-79 között általános iskolai rajztanár Kalocsán. 2011-ben Ferenczy Noémi-díjjal tüntetik ki. Műfajai: grafika, akvarell, linó. 1975 óta kiállító művész itthon és külföldön (Ausztria, Svájc).  
Forrás: artportal. hu 
Termékeim között több téli tájkép található, kérem tekintse meg őket ide kattintva!
A termékről további nagy felbontású képek!
ÁRUIM ZÖME ANTIK ÉS RÉGI TÁRGYAKBÓL ÁLL.
SZEMÉLYES ÁTVÉTELI LEHETŐSÉG BUDAPESTEN (IX. ) ILLETVE SZEGEDEN!
 
Szállítás
Termékeinket az MPL futárszolgálattal küldjük! Terjedelmes tárgyaink szállításában külön díjazás mellett tudunk segíteni! Szállítási módok az alábbiak szerint alakulnak
 
Személyes átvétel Budapest IX.
 
 
Személyes átvétel Szeged
 
 
MPL csomag előre utalással
 
 
MPL csomag utánvét
 
 
Fizetés
A vételár és szállítási költség kiegyenlítésére az alábbi lehetőségeket biztosítjuk
 
Személyes átvételkor készpénzben
 
 
Banki átutalás
 
 
Utánvét
 
 
Paypal (MasterCard, Visa)
 
 
Szállítási, átvételi idő
A termék vásárlását követően a szállítási, kézhez vételi idő az alábbiak szerint alakul belföldön
 
Személyes átvétel
1-5 munkanap
 
 
MPL csomag előre utalással
2-3 munkanap
 
 
MPL csomag utánvét
1-3 munkanap
 
( téli táj hó havas tél háztetők háztető télen téli város tél tájkép havas város város télen )

Jelenlegi ára: 9 800 Ft
Az aukció vége: 2022-11-29 01:00 .

Kalitka felszereléssel - Jelenlegi ára: 3 000 Ft

2204/220701
A fix áras termékek nem alkuképesek - az árképzés a beszerzéssel és eladással kapcsolatos kiadásaim függvényében minimális árréssel történik. Árcsökkentésről tájékoztatást olvashatsz az Ismerj+ oldalamon (a felhasználónevemre kattintva a jobb alsó sarokban)KÉRLEK, MIELÖTT KÉRDEZEL, GONDOSAN OLVASD EL A TERMÉKLEÍRÁST! KÖSZÖNÖMHA KÉRDEZEL, ÉS ÉN VÁLASZOLOK, AKKOR KÉRLEK TISZTELJ MEG AZZAL, HOGY JELZED A TOVÁBBI SZÁNDÉKAIDAT A TERMÉKKEL
33 x 27 cm, magassága 24 cm. Rács táv 10 mm. A kihúzható alsó tálca utángyártott
 FONTOS:
Vásárlás után a Vaterán keresztül értesítő levelet küldök, (Jutka46 eladó vásárlásoddal kapcsolatos üzenete: ) amelyben az utaláshoz szükséges összes adat, és az átvételi hely címe is szerepel.
KÉREM FIGYELMESEN OLVASD EL A VATERÁTÓL KAPOTT MINDKÉT !!! LEVELETÉS: A licitálásoddal elfogadtad a felhasználási feltételeket. A Polgári törvénykönyv 211. § -a alapján ajánlatodhoz kötve vagy. E szerint, az általad megvett te rméket/szolgáltatást köteles vagy az eladótól átvenni! Személyes átvétel esetén garancia keretében nincs vételkényszer, amennyiben a termék a leirásnak nem felel meg (más a színe, mérete, állapota)Személyes átvétel időpont egyeztetéssel: Óbudán, az Eurocenter közelében. Idő hiányában sehová nem tudom elvinni, de szívesen postázom, ha lehetséges a mérete vagy a súlya miatt. Erről előre egyeztetni szükséges. (Postai díjról tanácsos licitálás előtt érdeklődni)Kérem a nyertes vásárlót, hogy 3 napon belül jelentkezzen, és egy héten belül vegye át a terméket, vagy utaljon. Legkésőbb a tizedik napon további figyelmeztetés, levelezgetés, telefonálgatás nélkülsemmisnek tekintem az ajánlatot, és újra eladásra bocsájtom a terméket. Kérlek tekintsd meg a többi eladó árumat is!

Jelenlegi ára: 3 000 Ft
Az aukció vége: 2022-11-28 23:49 .

2022. november 27., vasárnap

IDEXE pizzamintás halvány rózsaszín hosszú ujjú baba felső - Jelenlegi ára: 2 690 Ft

Pizzamintá s halvá ny ró zsaszí n hosszú ujjú baba felső, rugalmas anyagú, nyomott mintá val ellá tott, há ta patentos
Cikkszám: 9511044319-98
Anyaga: 100% pamut
Márka: Idexe
Szélesség: 28 cm
Hosszúság: 40 cm
Ujj nyaktól: 41 cm
Terméken rögzített méret: 2-3 év, 98
Minden gyerekruhánk egyedi (modellenként csak 1 db van belőlük). Ha megtetszett, ne habozz a rendeléssel, mert hamar elvihetik előled.
HOGY TUDOK FIZETNI?
Utánvéttel
A rendelésed leadása után visszaigazoló e-mailben kapod a csomagod érkezésének pontos idejét és helyét. Majd a csomag kézhezvételekor tudsz fizetni a futárnak. Ebben az esetben a szállítási költség mellett a kezelési költség további 300 Ft. Előre utalással
A rendelést visszaigazoló e-mailben megtalálható minden adat, ami az utaláshoz szükséges. A számlán szereplő összeg megérkezése után adjuk fel a csomagod. Ha a vásárlás összege adott nap 14 óráig megérkezik bankszámlánkra, még aznap elindítjuk a csomagküldést. Így akár 1-2 munkanap múlva már át is veheted a futártól.
SZÁLLÍTÁSI INFORMÁCIÓ
Személyes átvételre nincs lehetőség. A csomagokat a GLS futárszolgálat szállítja ki, a megrendelést követő 1-2 munkanapon belül 8. 00-16. 00 között, ezért akár munkahelyi címed is megadhatod szállítási címként. Amikor a csomagodat elkészítettük és postára adtuk, e-mailt küldünk a csomag várható érkezésének napjáról. Csomagodat kérheted a szállítási feltételek pontban leírtak alapján. Utánvétes rendelés esetén a szállítás mellett a kezelési költség további 300 Ft/csomag. INGYENES SZÁLLÍTÁS
Ha termékeink közül többet is vásárolsz egy időben és azok együttes értéke meghaladja a 15. 000 Ft-ot, úgy a szállításod INGYENES. Használd ki és a szállítási költség helyett inkább legyen egy ruhával több a kosaradban! A fenti árak kizárólag Magyarország területén belüli szállítás esetén érvényesek. Hétvégén és ünnepnapokon a szállítás szünetel.
VISSZAKÜLDÉS, HA NEM AZT KAPTAD, AMIRE VÁGYTÁL
A vásárolt termékeket 14 munkanapon belül visszaküldheted címünkre a számlával együtt, de kérlek ez esetben előre jelezd e-mailben a visszaküldés szándékát és okát). A vételárat szállítási költséggel együtt 1 héten belül visszautaljuk az e-mailben megadott bankszámlaszámra. A termékeket csakis és kizárólag eredeti állapotában vesszük vissza! Higéniai okok miatt kivételt képeznek a fehérneműk (bugyi, alsónadrág, fürdőruha).
SZÁMLÁZÁS
Minden vásárlásnál ÁFA-s számlát adunk, amit a rendeléskor leadott számlázási címre állítunk ki.
Várjuk kérdéseidet, írj nekünk! Segítünk!


Jelenlegi ára: 2 690 Ft
Az aukció vége: 2022-11-28 02:00 .

Mercedes W203 C-Class csomagtér roló kalaptartó - Jelenlegi ára: 14 999 Ft

Mercedes W203 C-Class csomagtér roló 2000-2008 közt gyártott modellekhez. Posta megoldható.

Jelenlegi ára: 14 999 Ft
Az aukció vége: 2022-11-28 01:06 .

0C411 Oklevél kitüntetés tartó mappa - Jelenlegi ára: 3 500 Ft

Hibátlan állapotú, sötétbordó színű, díszoklevél tartó, arany címeres mappa.
Szélesség: 18 cmHosszúság: 25. 5 cmSúly: 0. 211 kgBele helyezhető oklevél legnagyobb mérete: 17 x 24, 3 cm.
Termékeim között több oklevél mappa található, kérem tekintse meg őket ide kattintva!
A termékről további nagy felbontású képek!
ÁRUIM ZÖME ANTIK ÉS RÉGI TÁRGYAKBÓL ÁLL.
SZEMÉLYES ÁTVÉTELI LEHETŐSÉG BUDAPESTEN (IX. ) ILLETVE SZEGEDEN!
 
Szállítás
Termékeinket az MPL futárszolgálattal küldjük! Terjedelmes tárgyaink szállításában külön díjazás mellett tudunk segíteni! Szállítási módok az alábbiak szerint alakulnak
 
Személyes átvétel Budapest IX.
 
 
Személyes átvétel Szeged
 
 
MPL csomag előre utalással
 
 
MPL csomag utánvét
 
 
Fizetés
A vételár és szállítási költség kiegyenlítésére az alábbi lehetőségeket biztosítjuk
 
Személyes átvételkor készpénzben
 
 
Banki átutalás
 
 
Utánvét
 
 
Paypal (MasterCard, Visa)
 
 
Szállítási, átvételi idő
A termék vásárlását követően a szállítási, kézhez vételi idő az alábbiak szerint alakul belföldön
 
Személyes átvétel
1-5 munkanap
 
 
MPL csomag előre utalással
2-3 munkanap
 
 
MPL csomag utánvét
1-3 munkanap
 


Jelenlegi ára: 3 500 Ft
Az aukció vége: 2022-11-27 23:49 .

2022. november 25., péntek

Opel Astra H 2003-2012 - fogaskoszorú, lendkerék, kézi váltóhoz, 1.0-2.5,1.6d,1.7d - Jelenlegi ára: 8 853 Ft

fogaskoszorú, lendkerék, kézi váltóhoz, 1. 0-2. 5, 1. 6d, 1. 7d (90136995)
90136995
 Opel 
 Opel Astra H 2003. 09. 01-2014. 08. 31 (OPEAst H) 
Használt - bontott cikk!


Jelenlegi ára: 8 853 Ft
Az aukció vége: 2022-11-26 00:00 .

2022. november 24., csütörtök

HONEYWELL Vez.n. csengő, 150m, Honeywell SOM-DC311N - Jelenlegi ára: 9 790 Ft


Gyártó:
HONEYWELL
Vonalkód (EAN):
5004100965349
Ha most megrendeled akkor ennyi időn belül átveheted:
1
Kézbesítési idő:
1-2 munkanap
VTSZ:
8531103000
Telefonszám:
061 99-88-213
Arukereso. hu identifier:
DC311N
HONEYWELL Vez. n. csengő, 150m, Honeywell SOM-DC311N
hatótávolság: max. 150 m
hangerő: max 80 dB, 4 dallam
nyomógomb IP55 védett
frekvencia: 868 MHz
csengő tápellátás: 4 x 1, 5 V (AA) LR6 elem, nem tartozék
nyomógomb tápellátás: 1 x 3 V (CR2032) elem, tartozék
méret:
beltéri egység: 110 x 70 x 40 mm
nyomógomb: 70 x 30 x 15 mm
Gyártó: HONEYWELL
hangerő: max. 80 dB
méret: beltéri egység: 110 x 70 x 40 mm / nyomógomb: 70 x 30 x 15 mm
működési frekvencia: 868 MHz
nyomógomb víz elleni védettsége: IP55
RF hatótávolság nyílt terepen: max. 150 m
szabályozható hangerő: nincs
szín: fehér / szürke
tápellátás: beltéri egység: 4 x AA (nem tartozék), nyomógomb: CR2032 (tartozék)
tartozék: beltéri egység, nyomógomb, CR2032 elem
választható dallam: 4 dallam
vezeték nélküli / vezetékes: vezeték nélküli

Jelenlegi ára: 9 790 Ft
Az aukció vége: 2022-11-25 01:12 .

1I632 Régi gyógyszertári patika üveg pár 16 cm - Jelenlegi ára: 12 000 Ft

Két darab régi, hibátlan állapotú patika üveg, gyógyszerészeti tároló üveg.
Oldalukon címke felirattal:
ACID. CHLOR. DIL. 10%
SPIR. SALICYL. Szélesség: 7. 5 cmHosszúság: 5. 5 cmMagasság: 16 cmSúly: 0. 593 kg
Termékeim között több patika üveg található, kérem tekintse meg őket ide kattintva! Termékeim között több gyógyszertári edény található, kérem tekintse meg őket ide kattintva!
A termékről további nagy felbontású képek!
ÁRUIM ZÖME ANTIK ÉS RÉGI TÁRGYAKBÓL ÁLL.
SZEMÉLYES ÁTVÉTELI LEHETŐSÉG BUDAPESTEN (IX. ) ILLETVE SZEGEDEN!
 
Szállítás
Termékeinket az MPL futárszolgálattal küldjük! Terjedelmes tárgyaink szállításában külön díjazás mellett tudunk segíteni! Szállítási módok az alábbiak szerint alakulnak
 
Személyes átvétel Budapest IX.
 
 
Személyes átvétel Szeged
 
 
MPL csomag előre utalással
 
 
MPL csomag utánvét
 
 
Fizetés
A vételár és szállítási költség kiegyenlítésére az alábbi lehetőségeket biztosítjuk
 
Személyes átvételkor készpénzben
 
 
Banki átutalás
 
 
Utánvét
 
 
Paypal (MasterCard, Visa)
 
 
Szállítási, átvételi idő
A termék vásárlását követően a szállítási, kézhez vételi idő az alábbiak szerint alakul belföldön
 
Személyes átvétel
1-5 munkanap
 
 
MPL csomag előre utalással
2-3 munkanap
 
 
MPL csomag utánvét
1-3 munkanap
 
( patika gyógyszertár patika üveg gyógyszerész patikai patika tégely gyógyszertári gyógyszerészeti laboratórium )

Jelenlegi ára: 12 000 Ft
Az aukció vége: 2022-11-24 23:12 .

2022. november 23., szerda

Fluorit medál / marokkő (335.) - Jelenlegi ára: 500 Ft

Fluorit medál / marokkő (335. )
új,
az ár 1 darab termékre vonatkozik,
az ár a postaköltséget nem tartalmazza.
 
Címke: Fluorit ásvány, Fluorit kristály, Fluorit marokkő, Fluorit medál, Ezotéria.

Jelenlegi ára: 500 Ft
Az aukció vége: 2022-11-24 01:18 .

Perceive Soul FÉRFI kölni, 100 ml. AVON. Új! - Jelenlegi ára: 2 900 Ft


Perceive Soul For Men parfüm
100 ml
AVON
Eredeti ára: 5999 Ft
Originált, bontatlan, dobozában van.
ILLATKATEGÓRIA:  vizes-fás
FŐBB ILLATJEGYEK:  ragyogó vizes akkordok, lédús füge, pacsuli
FEJILLAT: ragyogó vizes akkordok, levendula, kardámom
SZÍVILLAT: zsálya, ibolya levelek, füge
ALAPILLAT: cédrusfa, vetiver, pacsuli
Átvehető személyesen Budapesten ELŐRE EGYEZTETETT időpontban:
- Bp., 16. kerületben a Rákosi út – Sándor utca sarkánál.
Néha az Örs vezér terénél, pl. Árkád előtt.
Banki előre utalást követően szívesen postázom.
Utánvétel NINCS!!!
Írj itt, hogy milyen Avon vagy Oriflame terméket szeretnél vásárolni, és ha van, felteszem a hirdetését!
Nézd meg a többi hirdetésemet is!
Klikkelj a "Hirdető összes hirdetése" szövegre.


Jelenlegi ára: 2 900 Ft
Az aukció vége: 2022-11-24 00:06 .

2022. november 22., kedd

PARADOX - BROKEN BARRICADE CD - Jelenlegi ára: 2 500 Ft

GYÁRI, EREDETI, KARCMENTES CD.
RÉSZLETEK A KÉPEKEN LÁTHATÓK.

Jelenlegi ára: 2 500 Ft
Az aukció vége: 2022-11-23 01:30 .

Merc London szürke galléros póló (M-es) - Jelenlegi ára: 3 990 Ft

Merc London szürke galléros póló
Hibátlan állapotban
M-es méret
Mellszélesség hónaljban: 50 cm
Hossz: 70 cm
Ujj (vállvarrástól): 21 cm
Vállszélesség: 41 cm
Átvehető Budapesten személyesen napközben a Puskás Ferenc stadionnál, délután az Örs Vezér terén és a 17. kerületben. Vidékre postán, futárral vagy csomagátadó automatába.

Jelenlegi ára: 3 990 Ft
Az aukció vége: 2022-11-23 00:12 .

2022. november 21., hétfő

Antik, díszes csengőgomb (1900 körül) - Jelenlegi ára: 5 000 Ft

Jó állapotban. 1900 körül. Anyaga: fa, sárgaréz, zománc. Legnagyobb átmérője: 5, 5 cm.
---------------------
Átvételi és szállítási információk
A megrendelt tétlet átveheti személyesen Budapesten, az Oktogon közelében található antikváriumunkban hétfőnként, szerdánként és csütrtökönként 12 és 18 óra között, legkésőbb a megrendelést követő második munkanaptól. A tételeink nagyobb része akár a megrendelés napján is már átvehető (erről érdeklődjön).
Postai úton is szívesen elküldjük a tételt, a Magyar Posta vagy a Foxpost közreműködésével, a vételár és a postaköltség előre utalását követően. Az aktuális díjakról tájékozódhat a "szállítási feltételek" fül alatt. Természetesen több tétel egyidejű megrendelése esetén egy csomagban, egy postaköltséggel küldjük. Utánvétes küldést nem vállalunk.
(22A07)

Jelenlegi ára: 5 000 Ft
Az aukció vége: 2022-11-22 01:24 .

Bukócső HEED - BMW R 1200 GS (2004-2012) - Bunker, ezüst - Jelenlegi ára: 64 700 Ft

Bukócsövek / bukócső HEED - BMW R 1200 GS (2004-2012) Bunker  -  ezüst 
Professzionális kivitelezés:
Anyaga: acél
Hajlítás: CNC
Vágás: lézeres
Hegesztés: TIG
Festés: porfestés
Szine: ezüst
Nincs szükség a motor szerkezetének megbontására
A készlet tartalmazza a felszereléshez szükséges alkatrészeket
A szett tartalmaz csövek bal és jobb oldalán egy motorkerékpár.

Jelenlegi ára: 64 700 Ft
Az aukció vége: 2022-11-22 00:18 .

2022. november 20., vasárnap

INTEX K2 CHALLENGER 2 SZEMÉLYES FELFÚJHATÓ KAJAK - Jelenlegi ára: 40 000 Ft

ELADÓ A KÉPEKEN LÁTHATÓ INTEX K2 CHALLENGER 2 SZEMÉLYES FELFÚJHATÓ KAJAK, HIBÁTLAN, NÉHÁNYSZOR HASZNÁLT ÁLLAPOTBAN.
2 felnőttnek ideális, de 2 felnőtt és egy kisgyerek számára is kényelmes.
Méretek: 351x76x38 Súly: 18 kg Anyag: PVC, vinyl Anyagvastagság: 0, 75 mm Felfújható és levehető ülések állítható háttámlával Felfújható padló, kényelmes, merev struktúra Levehető irányító uszony a jobb stabilitás érdekében Maximális teherbírás: 180 kg (2 fő)
Kizárólag személyes átvétel Budapesten. Új ára 60 -70 000 FT

Jelenlegi ára: 40 000 Ft
Az aukció vége: 2022-11-21 01:49 .

Szaggatott farmer naci 44-46?-Hibás - Jelenlegi ára: 990 Ft

Használt állapotú. Gyönyörű élénk színe van. Imádtam, ezért mikor kilukadt a combja között, megstopolltattam varrónővel 1500ft-ért. /Nagyon profin, felvéve nem látni/Sajnos közben azonban kihíztam. Szára gyárilag szaggatott. Mérek. Derék 95cm, enged  110-ig. Csípő 98-120cm. Ülep elől és hátul 26és 39cm. Comb: 60-73cm. Belsőhossz: 72cm. Külsőhossz: 95cm.

Jelenlegi ára: 990 Ft
Az aukció vége: 2022-11-21 00:30 .

2022. november 19., szombat

AUDIO-TECHNICA AT871R UNI PLATE MICROPHONE MADE IN JAPAN MIKROFON - Jelenlegi ára: 12 000 Ft

AUDIO-TECHNICA MICROPHONE AT871R UNI PLATE MADE IN JAPAN / MIKROFON / AZ ÖSSZEKÖTŐ KÁBEL KÖZÉPEN FORRASZTVA / KÉPEK SZERINTI ÁLLAPOT /

Jelenlegi ára: 12 000 Ft
Az aukció vége: 2022-11-20 01:49 .

PERUI FÖLDICSERESZNYE (Physalis peruviana) !15db mag KÜLÖNLEGESSÉG - Jelenlegi ára: 950 Ft


  PERUI FÖLDICSERESZNYE (Physalis peruviana) ! 15db mag KÜLÖNLEGESSÉG
Az egész gyümölcs ehető, de az erősen bordázott, sárgástól világosbarnáig terjedő gyümölcsburok (hártyahéj) nem.
Fogyasztják nyersen, de készítenek belőle gyümölcssalátát, illetve kiadós salátát, kompótot és lekvárt is. Tortákhoz is jó.
Fogyasztják nyersen, de készítenek belőle gyümölcssalátát, illetve kiadós salátát, kompótot és lekvárt is. Tortákhoz is jó
 Méteresre növő hajtásain szív alakú, szőrös leveleket nevel, halványsárga virágai a levelek hónaljában fejlődnek. Nem csak díszes, hanem finom is érett termése: felfújt, világosbarna pergamenszerű burokban lapulnak a cseresznye méretű aranysárga bogyók
termés augusztustól folyamatosan szüretelhető egészen október végéig.
Bővebb információért kérdezzen bátran, köszönöm, hogy meglátogattál, tekintsd meg többi termékeimet is.
Jó licitálást, kérem tekintse meg többi futó termékeinket is, több termék vásárlása esetén csak egyszeri postaköltséget számolunk fel, amit értelemszerűen egyben levélben postázunk önnek!


Jelenlegi ára: 950 Ft
Az aukció vége: 2022-11-20 00:30 .

2022. november 18., péntek

Tudom egyedül ovis társas - Jelenlegi ára: 2 000 Ft

Keveset használt, hibátlan, hiánytalan társas ovisoknak.

Jelenlegi ára: 2 000 Ft
Az aukció vége: 2022-11-19 01:44 .

Csokoládéfondü-készlet - Jelenlegi ára: 1 000 Ft


1 kerámia talp
1 fondü edény
4 fondü villa
1 teamécses
200 g étcsokoládé pasztilla
Foxpost megoldható 
A doboza viseltes de sosem volt használva!


Jelenlegi ára: 1 000 Ft
Az aukció vége: 2022-11-19 00:36 .

2022. november 17., csütörtök

Szatén csíkos voile függöny alapanyag 290 cm magas, ólomzsinóros. - Jelenlegi ára: 3 450 Ft

Szatén csíkos voile alapon beszőtt
csíkos függöny alapanyag.
290 cm magas alapanyag, alján ólomzsinóros.
                               Ára : 3450. -ft/méter
           Dekoratív, kiváló minőségű függöny.
Kellemes tapintású áttetsző függöny alapanyag.
Méterre árulom. 1m=1db
Összetétel: 100% Poliészter
Szállítás költsége: vaterafutár dija szerint
 
Köszönöm, hogy megnézted aukciómat.
Nézd meg a többi termékemet is.

Jelenlegi ára: 3 450 Ft
Az aukció vége: 2022-11-18 02:06 .

Saphir Sport Chrono Japán karóra - Jelenlegi ára: 29 000 Ft

Saphir Sport Chrono Japán karóra
Cal. Miyota (Citizen
számlap 3 cm
nemesacél tok 4, 5 cm
súlya 0, 200 gr

Jelenlegi ára: 29 000 Ft
Az aukció vége: 2022-11-18 00:44 .

2022. november 16., szerda

YAMAHA RX-450 receiver rádiós erősítő - hibátlan működés - Jelenlegi ára: 22 000 Ft

Képen látható állapotban 
hibátlanul működik, pici kontakthiba egyedül a "bass extension" gombnál van, egy picit recseg kapcsolás közben. valószínű kontaktspré megoldaná ( én nem szoktam telefújni )
rádió és erősítő rész is hibátlan
karcok, kopások akadnak, igyekeztem fényképezni mindent. nem makulátlan, de elfogadható állapotban van.
alsó lemez kopott rozsdás, belül javításmentes, eredeti a készülék
mindenféle kiegészítő, tartozék nélkül 
előre utalás után postázom, vagy személyesen Vácon tudom átadni
csak MPL küldöm  - automatába nem
Áfa mentes számlát adok

Jelenlegi ára: 22 000 Ft
Az aukció vége: 2022-11-17 03:18 .

Pöttyös bikini M-es - Jelenlegi ára: 1 200 Ft

Kb. 40-es méretű, használt, jó állapotú.  
A felső szivacsos, hátul kötős, kb. 75-80 B méretű.
Az alsó kétoldalt kötős.

Jelenlegi ára: 1 200 Ft
Az aukció vége: 2022-11-17 02:06 .

2022. november 15., kedd

Új Northwave sport napszemüves kerékpáros futó - Jelenlegi ára: 4 300 Ft

 Northwave márkájú sport napszemüveg szemüveg eladó
Saját tokkal és plusz egy világosabb lencse is van hozzá
Kifogástalan, újszerű állapotban van.
 Több dolog vásárlása esetén KEDVEZMÉNYT ADOK AZ ÁRBÓL ÉS csak egy pk. -et számolok!! ÉRDEMES KÖRÜLNÉZNI: )))


Jelenlegi ára: 4 300 Ft
Az aukció vége: 2022-11-16 00:49 .

2022. november 14., hétfő

Nintendo 3DS Shin Megami Tensei Devil Summoner Soulhackers - Jelenlegi ára: 20 000 Ft

Nintendo 3DS Shin Megami Tensei Devil Summoner Soulhackers, jó állapotban, hibátlan működéssel, amerikai NTSC verzió, használatához amerikai 2DS/3DS vagy Europai/Japán de CFW-s 2DS/3DS szükséges.
Személyes átvétel Budapesten XI kerületben és Velencén lehetséges, Foxpost és posta előre utalás után a vevő terhére.

Jelenlegi ára: 20 000 Ft
Az aukció vége: 2022-11-15 00:44 .

2022. november 13., vasárnap

Asus X55A webkamera - Jelenlegi ára: 1 500 Ft

Eladó használt Asus X55A webcamera
Személyesen átvehető Vác - Dunakeszi viszonylatban.

Jelenlegi ára: 1 500 Ft
Az aukció vége: 2022-11-14 02:12 .

Új Fackelmann mágneses fali késtartó, fali tartó 30cm - Jelenlegi ára: 1 990 Ft

Általános információk:
Tisztelt Érdeklődő!
Ön jelenleg egy internetes webáruház (cég) termékét böngészi. Ennek megfelelően csere nem aktuális, az ár fix, cserébe az alábbiakat kínáljuk Önnek:
- megbízható, magyar beszerzési forrás, magyar garanciális feltételek
- minimum 1 év garancia (ennél hosszabb garanciaidőt a termék adatlapján külön jelzünk)
- zömében AZONNALI szállítás raktárról (ennél hosszabb átfutási időt a termék adatlapján jelzünk)
- magyar nyelvű használati útmutató
- eredeti, original, bontatlan csomagolású, használatlan új termék (nem csomagolássérült, nem kiállított darab)
- névre szóló ÁFA-s számla
- gondos csomagolás, értékbiztosított szállítás, futárszolgálattal
- elérhető ügyfélszolgálat, gyors és pontos válaszokkal a felmerülő kérdésekre
- indoklás nélküli elállási jog gyakorlása
- 72 órás cseregarancia, minőségi kifogás esetén
- versenyképes ár, széleskörű kínálat
További információ igénye esetén készséggel állunk az Ön rendelkezésére, és örömmel vesszük, ha a többi termékünket is megtekinti ide kattintva.
______________________________________________________________________________________________________________________
A termék ismertetője:
Exkluzív kivitelű, egyszerűen felszerelhető mágneses fali tartó, konyhai eszközök, kések, szerszámok, fmé eszközök helytakarékos, praktikus tárolásához!
Mágneses késtartó
30 cm hosszú
Csúcsminőségű anyagból
Erős mágnes
Kések, csavarhúzók, konyhai fém eszközök praktikus tárolására
A képen látható eszközök nem tartozék, csak dekoráció, melyek a késtrató használatát szemléltetik!
Rögzítés: 2 végén felfúrható
Rögzítéshez szükséges csavart is tartalmaz
______________________________________________________________________________________________________________________
Garancia:  12 hónap
Elérhetőség: RAKTÁRON van, AZONNAL szállítható
A termékhez elérhető szállítási módokat és aktuális árakat (ez termékenként eltérő lehet) a szállítási információk fülre kattintva tekintheti meg!

Jelenlegi ára: 1 990 Ft
Az aukció vége: 2022-11-14 00:36 .

2022. november 12., szombat

JSCULPT™ Original Fitness Belt - fitness öv M ÚJ*** - Jelenlegi ára: 15 000 Ft

                                                                                                GARDRÓBÜRÍTÉS!!!
Folyamatosan töltöm fel, megunt, kinőtt, feleslegessé vált ruháimat, cipőimet, kiegészítőimet!! Nézz be folyamatos feltöltés                                                                                      alatt.... Köszönöm szépen : -)!!
JSULPT Origigal Fittnes öv - M méretben
Ez a háromszíntű fekete deréktréner elősegíti a középső rész izzadását, hogy elkérjük a homokóra alakot. Elegáns deréktréner, mely viselhető nagy intenzitású edzések, kardió, súlyzós edzések alkalmával vagy akár egész nap a vizuális karcsúsító hatás érdekében alkalomtól függetlenül.
Külső réteg 100% latex, belső bélés 100% pamut
Új, címkés, sosem használt. Ugyanaz az öv az eladó, mint a feltöltött fotókon.
Eredeti ára 80 dollár volt
                                                                                    Ha van még kérdésed írj bátran : -)!!  
                                                                  Postaköltség leütés után, mérés alapján pontosítandó!!
                                              Köszönöm szépen, hogy benéztél, kellemes vaterázást kívánok és szép napot : -)!!


Jelenlegi ára: 15 000 Ft
Az aukció vége: 2022-11-13 00:36 .

2022. november 11., péntek

Nike női melegítőnadrág alsó egyenes szabású - Jelenlegi ára: 3 690 Ft

             hossza:            belső hossza:      derék:         csípő:
S:                     97 cm                77 cm               32 cm          40 cm
M:                     100                    78                   34               44
L:                      103                   81                   36               46
XL:                    105                   82                   38               50
SZÍNEK:
S-es: fekete
M-es: NINCS!!!
 
L-es: fekete, szürke
XL-es:  sötétkék
A nadrág derékban széles gumis részel rendelkezik, egyenes szabású.
Rendeléskor méretet, színt kérek! Cserélni nem tudok!!!
Replika!

Jelenlegi ára: 3 690 Ft
Az aukció vége: 2022-11-12 01:06 .

2022. november 10., csütörtök

Cseh porcelánváza kínai dekorral, 1920k. - Jelenlegi ára: 5 000 Ft


1920 körül készült csehszlovák váza matricás, kínaizáló dekorral.
Gyártó: H Wehinger & Co
M.: 20 cm
Apró lepattanás a fülön, ettől eltekintve jó állapotú darab.
Minden darabot számlával adunk, a tárgy eredetiségére élettartam garanciát vállalunk.


Jelenlegi ára: 5 000 Ft
Az aukció vége: 2022-11-11 01:24 .

HPI-racing Firestorm E 10T 13T nitro off-road RC modell autó, differenciálmű fogaskerék szett - Jelenlegi ára: 3 500 Ft

Eladó HPI-racing Firestorm E és 10T/13T típusú RC off-road távirányítós modell autó alkatrész.
Használt illetve új alkatrészek, gyári csomagolásban. Jelen terméklapon:
Differenciálmű fogaskerék szett, tengellyel, hézagolóval - HPI 86917
- az új szett tartalma: 2db nagy fogaskerék, 2db kis bolygókerék, 1db tengely, 6db hézagoló alátét
- az ár per szettre értendő
A képeken az összes részlet megtalálható.
Termékeim között rengeteg további használt és új alkatrész található, kattintson: ide.
Ha Ön licitál a termékre vagy leüti azt, azzal elfogadja és tudomásul veszi a termék kondícióit,  
 mind vételár- és szállítási feltételek tekintetében is. Utólagos reklamációt illetve alkudozást 
 nem áll módomban elfogadni, időben van lehetősége tárgyalni az üzenetváltó panelben!  

Jelenlegi ára: 3 500 Ft
Az aukció vége: 2022-11-11 00:00 .

2022. november 9., szerda

Harry Potter Dumbledore pálca díszdobozban - Jelenlegi ára: 7 990 Ft

Dubledore pálcája díszdobozban! Méret: 37cm. A termék külföldről érkezik, a várható szállítás 2-3 hét. A postaköltség 1190ft. Postázást követően követési számot küldök.  

Jelenlegi ára: 7 990 Ft
Az aukció vége: 2022-11-10 00:18 .

2022. november 8., kedd

Nintendo kazetta - Jelenlegi ára: 7 000 Ft

Nintendo 64 játék kazetta  a képen látható megkímélt állapotban

Jelenlegi ára: 7 000 Ft
Az aukció vége: 2022-11-09 00:30 .

2022. november 7., hétfő

RETRO CASIO COLLGE fx-100A számológép 1980-85 - Jelenlegi ára: 4 000 Ft

Képen látható állapotban
működik - bekapcsoló gombja kissé kontaktos, nem minden állásban működik. - gyáti tok jár hozzá
csak ami a képeken szerepel !  
előre utalás után postázom, vagy személyesen Vácon tudom átadni
csak MPL küldöm
/ /

Jelenlegi ára: 4 000 Ft
Az aukció vége: 2022-11-08 00:49 .

2022. november 6., vasárnap

LEMEZJÁTSZÓ, USB OLVASÓ, AUX, , TÖKÉLETES, MINT AZ ÚJ, TÁVIRÁNYÍTÓVAL !! - Jelenlegi ára: 38 000 Ft

TÖKÉLETES MŰKÖDÉS, MINT AZ ÚJ, FÉLAUTOMATA
NAGYON SZÉP ÁLLAPOTÚ, ÚJSZERŰ
A PLEXIJE IS NAGYON SZÉP, SZINTE TELJESEN KARCMENTES
TÁVIRÁNYÍTÓVAL !!!
LINE, AUX BEMENETRE KÖTHETŐ, NEM KELL PHONO BEMENET AZ ERŐSÍTŐN
MIGNON PS 998E A TYPUSA


Jelenlegi ára: 38 000 Ft
Az aukció vége: 2022-11-07 01:00 .

2022. november 5., szombat

Roy C. Nesbit - Georges van Acker: Rudolf Hess ( mítosz és valóság) - Jelenlegi ára: 1 000 Ft

Roy C. Nesbit - Georges van Acker: Rudolf Hess ( mítosz és valóság).
A megrendelt könyv(ek) átadó ponton vehetők át, kiértesítés után vagy a "Fizetési és szállítási " sablonban részlezett feltételekkel juttatjuk el Önhöz
Rudolf Hess életéről mindeddig nem jelent meg magyar nyelven elfogulatlan, objektív kutatásokra támaszkodó tanulmány. Roy Conyers Nesbit és Georges Van Acker a legfrissebb, nemrégiben hozzáférhetővé vált levéltári adatok felhasználásával igyekeztek előítéletektől és indulatoktól mentes képet formálni Hitler egykori helyettesének egyedülálló vállalkozásáról. Érdekfeszítő – laikus és történész számára egyaránt izgalmas olvasmányt nyújtó – könyvük leszámol az összeesküvés-elméletekkel, miközben számos új tényt tár a nagyközönség elé. Hess különlegesen felkészített Messerschmittjének részletes leírása méltán tarthat igényt a repülés szerelmeseinek érdeklődésére.


Jelenlegi ára: 1 000 Ft
Az aukció vége: 2022-11-06 01:00 .

2022. november 4., péntek

Honda CB600f Hornet 2001 PC34 tömítés - Jelenlegi ára: 3 999 Ft

Eladó a képen látható 2db minőségi tömítés Honda CB600f 2001 PC34 hornethez.

Jelenlegi ára: 3 999 Ft
Az aukció vége: 2022-11-05 00:36 .

2022. november 3., csütörtök

1,48 mH fojtó - Jelenlegi ára: 3 500 Ft


==============================================================
1, 48 mH fojtó.
Most szép lassan elkezdem a több évtizedes rádióamatőr műhelyem felszámolását.
==============================================================
A képeken látható állapotban, bontott.
A transzformátor 130 x 75 mm-es lemezekből lett összeépítve.
Pakettvastagság : 27 mm.
A huzal mérete : 2 x 3 mm keresztmetszetű vörösréz-huzal.
==============================================================
A nettó súlya : 2. 270 gramm.
Postai költsége : - MPL Futárszolgálat, házhoz, 5 kilógrammig - : 1. 630, - Forint.
Szállítás, átvétel : elsődlegesen postai úton vagy időpontegyeztetése után
a pénteki napokon délután a Petőfi-híd budai hídfőjénél személyesen is át lehet venni.
==============================================================
==============================================================


Jelenlegi ára: 3 500 Ft
Az aukció vége: 2022-11-04 01:06 .

2022. november 2., szerda

Bicikli motorkerékpár kerékpár riasztó mozgásérzékelős lopás védelem távirányítóval és szirénával - Jelenlegi ára: 2 995

Termék leírás:
Önnel is előfordult már, hogy lezárta kerékpárját és mire visszaért nem találta sehol? Tudja nagyobb biztonságban ennek a bicikli riasztónak köszönhetően. A termék a kerékpárlopás elleni védelmet hivatott növelni. Távirányító segítségével tudja élesíteni, illetve kikapcsolni a védelmet. Bekapcsolt állapotban, a kerékpár mozgatásának hatására a riasztó 110 decibeles riasztóhangot ad ki. A riasztás kb. 30 mp-ig tart, ha újabb érzékelés történik a riasztó ismételten megszólal.  
Nagyteljesítményű sziréna (110 dB)
Korlátozottan vízálló (javasolt az ülés alá felszerelni)
Csavaros rögzítés
Távirányítóval élesíthető / kikapcsolható
Energiatakarékos, elemes működés
Riasztási idő: ~30 mp 
Vevőegység mérete: 95 x 63 x 36 mm 
Távirányító mérete: 59 x 34 x 14 mm 
Energiaellátás: 1 x 9V és 3 x LR44 elem (nem tartozék)
Hirdetett termékeinket általában 1 napon belül szállítjuk, minden termék raktári készleten van!
Cégünk jelenleg alanyi adómentes, így nem számít fel általános forgalmi adót!
Csere, - beszámítás, - alku nem lehetséges!
Cégünk nyitva tartása H-P 8: 00-16: 00 között van, így értesítőinket is csak ekkor tudjuk küldeni (hétvégén és ünnepnapokon nem! )
Megértését köszönjük!
Több termék rendelése esetén is csak egy szállítási díjat számítunk fel!
Köszönjük megtisztelő bizalmát!

Jelenlegi ára: 2 995 Ft
Az aukció vége: 2022-11-03 01:05 .

Srar Wars 76. szám - Jelenlegi ára: 2 500 Ft


A képeken látható használt állapotban.
Jelenleg csak szerdánként tudok postázni, mégpedig azokat a termékeket, amelyek vételára kedd estig megérkezik. Akinek ez nem elfogadható, kérem NE licitáljon!

Jelenlegi ára: 2 500 Ft
Az aukció vége: 2022-11-02 23:48 .

2022. november 1., kedd

villanymotor 220V szénkefés nagy fordulattal - Jelenlegi ára: 4 000 Ft

villanymotor 220V-os   SZÉNKEFÉS NAGY FORDULATÚ MOTOR.... címke nincs rajta adatai nem ismertek... KIPRÓBÁLTAN MŰKÖDIK... ÍVET NEM HÚZ
Nézze meg a képeket!!
ALKU NÉLKÜL, SZÁMLÁSAN, FIX áron árusítok!!!
NÉZZEN SZÉT A GHALÉRIÁBAN IS!   több motor is fel van ajánlva...

Jelenlegi ára: 4 000 Ft
Az aukció vége: 2022-11-02 01:17 .

DVD 07 A turné - Eperjes Károly, Törőcsik Mari, Benedek Miklós, Cseh Tamás új, bontatlan, fóliás - Jelenlegi ára: 800 Ft


Hagyaték felszámolásából és költözéseknél kiselejtezett tárgyak értékesítésével foglalkozunk. Érdemes körbenézni a termékek között, mert 5000 Ft rendelési összérték felett ingyen postázzuk a megnyert tételeket, az alábbi esetekben:
- MPL csomagautomatába maximum 20 kg-ig, 50 x 31 x 35 cm-es csomag méretig.  (Ami ennél nagyobb vagy nehezebb, arra nem vonatkozik. )
- FOXPOST csomagautomatába maximum 25 kg-ig, 19 x 36 x 61 cm-es csomag méretig.  (Tehát XS, S és M méretek esetén. Ez a 3 legkisebb nyilást jelenti az automatában, a nagyobbakra nem vonatkozik. )
Személyes átvétel / nyitvatartás:
0/24 kültéri csomagautomatánkban
vagy boltunkban
H, K, Cs, P: 8: 00-13: 00
Szerda: Zárva
Kérem, hogy minden esetben legyen kedves telefonálni, mielőtt jönne!
A csak a XI. kerületben vehetőek át egy raktárban, máshova sajnos nem tudjuk elvinni!
Szállítási díj:
A vatera-futár kedvezményes árai szerint postázzuk a termékeket, azonban előfordulhat, hogy nem a termékadatlapon feltüntetett ár szerint. Sajnos 2 havonta módosul a szállítási díj, nincs minden esetben időnk átírni az összes terméknél. Az aktuális szállítási díjakról itt tájékozódhat:  www. vaterafutar. hu Mi a kedvezményes tarifa alapján küldjük.
A termék eredeti, nem másolat, a képen látható állapotú. Amennyiben több információra lenne szüksége, kérem írjon üzenetet! Telefonon hiába kérdezi a termék állapotát, mert fejből nem tudjuk. Írjon üzenetet, meg fogjuk nézni és visszajelzünk!


Jelenlegi ára: 800 Ft
Az aukció vége: 2022-11-01 23:59 .