2020. december 31., csütörtök

Helyettesítő akku Sony típ. NP-F550 - Jelenlegi ára: 8 390 Ft

Helyettesítő akku Sony típ. NP-F550
Feszültség: 7, 2V
Teljesítmény: 2600mAh/18, 7Wh
Típus: Li-Ion
Szín: Ezüst
Méret: 70, 5mm x 38, 0mm x 20, 5mm
A termék postai vagy futárszolgálattal történő feladása a megrendeléstől számított 1-6 munkanapon belül várható.
A szállítás várható időpontjával kapcsolatos információ tájékoztató jellegű, bővebb információval a megrendelést követő visszaigazoló e-mailben szolgálunk!
Cégünk nyitva tartása H-P 9: 00-16: 30 között van, így értesítőinket is csak ekkor tudjuk küldeni (hétvégén nem! )
Megértését köszönjük!
Csere, - beszámítás, - alku nem lehetséges!
A termék személyesen Sopronban vehető át!
A GLS futárszolgálat választása esetén, a kézbesítés napján lehetőség van SMS-értesítés igénybevételére is.
Amennyiben szeretne SMS-értesítést kapni, azt a megrendelés leadásakor a megjegyzésben kérjük jelezni!
Minden megjelenített termék, ha ezt külön másképpen nem jelöljük, nem eredeti tartozék, amik idegen gyártók termékei, minőségi cellákkal és garanciával.
A mellékelt termékfotó csak illusztráció!!! Ha a termékfotón két termék látható, az azért van hogy könnyebb legyen felismerni, beazonosítani. A termékfotó minden esetben 1 db, azaz EGY darab termékre vonatkozik, kivéve ha több darabot tartalmazó csomagról van szó!!!
Amennyiben nem találja termékeink között keresett akkuját, töltőjét, vagy készüléke típusát kérdezzen tőlünk, mivel az összes modellszámot nem tudjuk felsorolni, listázni.
Több termék rendelése esetén is csak egy szállítási díjat számítunk fel!!!
Cégünk által forgalmazott termékekre a szavatossági idő 2 év. A szavatosság kezdete megegyezik a számla (Fogyasztói szerződés) kiállításának dátumával, ezért azt minden esetben jól őrizze meg! Polgári Törvénykönyvről szóló 1959. évi IV. törvény 305. § (1) és (2) bekezdése szerint: A vásárlást követő hatodik hónap végéig jelentkező hiba esetén a forgalmazónak kell bizonyítania, hogy a hiba a vásárlás időpontjában nem volt a termékben! A 6. hónap leteltével azonban vevőnek kell bizonyítania, hogy a hiba vásárláskor is létezett!
Köszönjük megtisztelő bizalmát!
1. 30. SON. 999. 18

Jelenlegi ára: 8 390 Ft
Az aukció vége: 2021-01-01 10:38 .

Antik angyalkás háztartási mérleg - Jelenlegi ára: 20 000 Ft

Köszöntöm oldalamon !
Jelen aukción mérleget kínálok eladásra !
21, 5x57, 5x21, 5 cm
A fényképek az adott tárgyról készültek , a képeken szereplő állapotban vannak .
Kérem a kedves vásárlót , hogy akkor üsse le az aukciót , ha 1 héten belül rendezi az adás-vételt utalással , vagy 2 héten belül személyes átvétellel !
Személyes átvétel lehetséges időpontjai az ismerj meg , bemutatkozó oldalon olvasható.
Kérem nézze meg további kínálatomat, vásárlás előtt minden esetben tekintse meg az ismerj meg / bemutatkozó oldalt, ahol feltüntetem az átvételi és postázási lehetőségeket !
Fizetés utalás , vagy rózsaszín csekk formájában lehetséges , személyes átvételnél természetesen személyesen .
Bankfiókban személyesen befizetés számlámra nincs .
Utánvételes postázás nincs .
Licittörlés nincs .
(180823)


Jelenlegi ára: 20 000 Ft
Az aukció vége: 2021-01-01 09:21 .

vidaXL 12 literes tömör fenyő boroshordó csappal - Jelenlegi ára: 25 998 Ft


Szállítási díj:
Ingyenes, csak előreutalással vásárolható
Szállítási idő:
7-10 munkanap
Ez az antik boroshordó időtálló kiegészítője lesz otthonának, és tökéletes választás borkedvelők számára. Ez a boroshordó tökéletes választás borok, whiskey, bor, sör, tequila stb. tárolásához, vagy akár díszként is használható. Ahelyett, hogy üvegből vagy dobozból öntené ki a bort, megteheti ezt rusztikusan is ezzel a vagány hordóval: csak töltse fel a hordóban található 10 literes tasakot kedvenc borával, csukja le a fedelét, és öntsön bort a csap segítségével. A tasak frissen tartja az italokat, így azok hosszú ideig fogyaszthatóak lesznek. A hordó fából készült állvánnyal, valamint fémabronccsal rendelkezik; tökéletes megoldást kínál különböző alkoholos italok tárolásához, ráadásul rusztikus bájt kölcsönöz otthonának. Családja és barátai nagyon örülni fognak ennek a hordónak: születésnapra, esküvőre és egyéb alkalmakra is remek választás. Színe: természetesAnyaga: tömör fenyő + fémötvözet abroncs + rozsdamentes acél csapMérete: 33 x 22 x 29 cm (Ho x Szé x Ma)Tartály térfogata: 12 literBelső tasak térfogata: 10 literRemek választás borhoz, whiskeyhez, bourbonhöz, tequilához, rumhoz, koktélhoz stb.

Jelenlegi ára: 25 998 Ft
Az aukció vége: 2021-01-01 08:11 .

Magyarország, 100 forint 1984 - Kőrösi UNC - Jelenlegi ára: 1 575 Ft

A Numis Numismatics köszönti online aukcióján!
Az aukció tárgya a képeken látható tétel. TISZTELT GYŰJTŐTÁRSAK! A Numis Numismatics köszönti online aukcióján! SZEMÉLYES ÁTVÉTELRE BUDAPESTI IRODÁNKBAN, A FLÓRIÁN TÉRNÉL LEHETSÉGES 9-19 ÓRA KÖZÖTT, ELŐRE EGYEZTETETT IDŐPONTBAN, ILLETVE VIDÉKI ÉRMEBÖRZÉKEN. A TERMÉK ÁTVÉTELÉRE LEGKORÁBBAN A LEÜTÉS MÁSNAPJÁN VAN LEHETŐSÉG. TEKINTSE MEG NumizNumizmatika - ELADÓI NÉV ALATT FUTÓ FIX ÁRAS TÉTELEINKET IS! A másik profilon vagy az áruházban vásárolt tételek esetén a közös átvétel, illetve kiszállítás természetesen megoldható! POSTAKÖLTSÉG A Magyar Posta díjszabása szerint:
- Ajánlott levél 710Ft - Amennyiben banki pénztári befizetést választ a postaköltség 1010Ft. Kérem ezt figyelembe venni, és tiszteletben tartani! - SIMA LEVÉLKÉNT NEM POSTÁZUNK, az elveszett küldeményekért ugyanis felelősséget nem vállalunk és a Posta sem, a levél elvesztése végett csak akkor adunk kártérítést, ha a postától megkaptuk a kártérítési díjat, és csak annak a megítélt összegét tudjuk visszaadni. - Több tételt vásárlóktól természetesen csak EGY postaköltséget kérünk. - KÜLFÖLDRE IS POSTÁZUNK! /SHIPPING WORLDWIDE
A megnyert tételek átvételére az aukció lezárásától számított 10 nap áll rendelkezésre. Tételek összevárására van lehetőség előre egyeztetés után. TARTÁSFOKOK PP :  Proof Bu:  selyemfényű UNC:  Uncirculated: verdefényes / bankfriss Forgalomban sohasem volt, gyűrődés, hajtás, szennyeződés, szakadás és hiányosság nélküli bankjegy, ahogy a nyomdából kikerül. Érméknél karc, peremhiba és kopásmentes. aUNC:  about Uncirculated: közel verdefényes / hajtatlan Alig észrevehető gyűrődéssel jellegzetes újszerűségét elvesztett, gyakorlatilag forgalomban sohasem volt, HAJTÁS NÉLKÜLI, komolyabb szennyeződés, szakadás és hiányosság nélküli bankjegy. Érméknél apró karcok kis peremhiba. EF+, EF:  Extra fine: kiváló Esetleg észrevehetően gyűrött, 1-szer, maximum 3-szor hajtott, szennyeződés, szakadás és hiányosság nélküli bankjegy. Érméknél enyhe, szabad szemmel látható karcolásokkal, a legkiemelkedőbb felületek kopásával. VF:  Very fine: nagyon szép Ez esetleg észrevehetően gyűrött, több, mint három helyen hajtott, a szennyeződés csekély jeleit mutató, de szakadás és hiányosság nélküli bankjegy. Érméknél a használat több jelével, szabad szemmel látható karcolásokkal, nagyobb kopott felületekkel. F:  Fine: szép A forgalom fokozottabb jeleit mutató, erősebben gyűrött és szennyezett, de szakadás és hiányosság nélküli bankjegy. VG:  Very Good: nagyon jó Hiányosság nélküli, erősebben gyűrött és szennyezett bankjegy, amelyen legfeljebb 4 centiméteres szakadás van. Érméknél igencsak használt, amely a sok használat jeleit mutatja, nagyon sok szabad szemmel is jól látható karcolássokkal rendelkezhet és nagymértékű koszt viselhet magán. G:  Good: jó Az a hiányosság nélküli, erősebben gyűrött és szennyezett bankjegy, amely legfeljebb keresztben vagy hosszában van átszakadva. Érméknél a kopás komoly mértékű, de még a részletek könnyen felismerhetőek. Nagymértékű koszt viselhet magán és a pereme ütődések jeleit viselhetik magukon. P:  Elfogadható Az a bankjegy, amelynek felülnyomat nélküli alapnyomatában vagy szegélyéből legfeljebb 1/4-e hiány

Jelenlegi ára: 1 575 Ft
Az aukció vége: 2020-12-25 05:02 .

JAWA 353 BERUGÓ FOGASÍV /353-354/ - Jelenlegi ára: 15 302 Ft

TERMÉKEINK RAKTÁRRÓL AZONNAL!! GYÁRI SZÁM: 151-24-123-M / INGYENES KISZÁLLÍTÁS 20, 000 FT FELETTI VÁSÁRLÁS ESETÉN! Több termék megrendelése esetén egy szállítási költséget számítunk fel. Vonalkód: 2100000137244; 22000

Jelenlegi ára: 15 302 Ft
Az aukció vége: 2021-01-01 05:32 .

Eredeti HASBRO MY LITTLE PONY Desert Rose quartz fali vagy asztali óra - Jelenlegi ára: 2 000 Ft

Eredeti HASBRO MY LITTLE PONY Desert Rose quartz fali vagy asztali óra
 
A képen látható állapotban , a mérete 4x25 cm , quartz szerkezet , tökéletesen működik .
Falra vagy asztalra is rakható , lásd a fotókat .
1 db AA-s elemmel működik , nem tartozék !
Személyes átvét Gyálon kedden esténként 6 óra körül vagy hétvégén késő délután Halásztelken előre megbeszélt időpontban .
Postázás kizárólag ajánlott formában a mindenkori postai díjnak megfelelően.
Amennyiben a leírtak nem megfelelőek, kérem NE licitáljon , köszönöm!  

Jelenlegi ára: 2 000 Ft
Az aukció vége: 2021-01-01 04:21 .

Presser Gábor: Musical - A Zeneszerző 4. - Legszínházibb Dalai (2CD-SET) - Jelenlegi ára: 1 900 Ft

2CD-SET, digipak, eredeti, hajszálkarcos, 2004 BMG
Képzelt Riport Egy Amerikai Popfesztiválról
1-1 – A Társulat* Menni Kéne 2: 27
1-2 – Almási Éva Nem Akarom Látni 2: 25
1-3 – Presser Gábor* Valaki Mondja Meg (Koncertfelvétel) 5: 49
1-4 – Király Linda A Fák Is Siratják 3: 16
1-5 – Kaszás Attila Add, Hogy Még Egyszer 5: 50
1-6 – Almási Éva és Tahi-Tóth László* Vinnélek, Vinnélek 2: 49
Az Ifjú W. Újabb Szenvedései
1-7 – Hegedűs D. Géza, Zorán*, Presser Gábor* Az Légy, Akinek Látszol 2: 15
Harmincéves Vagyok
1-8 – Tahi-Tóth László* és Kútvölgyi Erzsébet Hazudj Valami Szépet 6: 27
1-9 – Presser Gábor* Hány Cédulát Írtál? 2: 10
1-10 – Kútvölgyi Erzsébet Kenyérdal 5: 28
1-11 – Hegedűs D. Géza Kicsi Ember 3: 47
Jó Estét Nyár, Jó Estét Szerelem
1-12 – Oláh Ibolya Jó Estét Nyár, Jó Estét Szerelem 2: 04
1-13 – Bánfalvi Ágnes, Peremartoni Krisztina, Homoki Magdolna Kicsi Görög 3: 04
1-14 – Hegedűs D. Géza és Kútvölgyi Erzsébet Mikor Hiába 3: 08
1-15 – Soma* Egy Hófehér Lakosztály 2: 47
A Sanda Bohóc
2-1 – Presser Gábor* A Sanda Bohóc Dala 1: 46
2-2 – Kútvölgyi Erzsébet Szerelem 2: 18
2-3 – Kern András, Kútvölgyi Erzsébet Alázat 2: 32
A Padlás
2-4 – Katona Klári Örökre Szépek 4: 11
2-5 – Tábori Nóra, Hegedűs D. Géza, Méhes László, Igó Éva, Kaszás Attila, Pápai Erika és Rudolf Péter Szilvásgombóc 1: 58
2-6 – Igó Éva és Kaszás Attila Csupa-Csodás-Padlás 2: 14
2-7 – Presser Gábor* Fényév Távolság (Koncertfelvétel) 3: 27
2-8 – Bíró Eszter, Kovax Nem Szólnak A Csillagok 2: 49
2-9 – Kaszás Attila, Igó Éva, Tábori Nóra, Hegedűs D. Géza, Méhes László, Rudolf Péter, Pápai Erika, Rácz Géza, Balázs Péter, Vallai Péter, Seress Zoltán Finálé 4: 06
Szent István Körút 14.
2-10 – Polyák Lilla és Kéri Kitty A Nagy Szerep 4: 09
2-11 – Presser Gábor* Szent István Körúti Álom 3: 13
2-12 – A Társulat* Színészdal 4: 39
2-13 – Fesztbaum Béla, Csőre Gábor*, Király Attila, Hajdu István Mi Is Leszünk Szenilisek 1: 28
2-14 – Kern András és a A Társulat* Finálé 3: 39
2-15 – Kozma Kata Sára Miért Kell Egy Hely 0: 39


Jelenlegi ára: 1 900 Ft
Az aukció vége: 2021-01-01 03:11 .

Lasocki bőr gyerek cipő - Jelenlegi ára: 5 000 Ft

Eladó eredeti bőr Lasocki fiú elegáns cipő méretproblémák miatt!!! A cipő kétszer volt a kisfiam lábán tehát szinte új!!!

Jelenlegi ára: 5 000 Ft
Az aukció vége: 2021-01-01 01:50 .

Minőségi Plüssfigurák, szuper Egér és a macska 28x22 cm - Jelenlegi ára: 480 Ft


Ránézésre is látszik, hogy nem használt darabok, szépek, újszerűek valamennyi
Ezeket magunknak válogattuk, és tároltuk, a kevésbé különlegesek fogytak,  
a rengeteg játék miatt úgy "nőtte ki" őket a kicsink, hogy sorra sem kerültek.
Egyik kedvencünk volt ez az Egérke, annyira kedves a kidolgozása 28 cm-es, mellétettem a teniszező fekete cicát (most nem az egeret kergeti : )
Valamennyi szép, tiszta, fésült, újnak látszik, ajándékozható állapotban
Több teljesen új db is van közöttük
posta saccolt

Jelenlegi ára: 480 Ft
Az aukció vége: 2021-01-01 00:38 .

Antik réz kilencágú csillár - Jelenlegi ára: 48 000 Ft

Költözés miatt eladó egy antik réz csillár, 9 ága két sorban helyezkedik el. Gyönyörű darab.
Az átmérője 67 cm, a magassága 55 cm, amihez még hozzájön a kupak és a lánc hossza is.
Termékeim között található egy másik, kisebb rézcsillár is.

Jelenlegi ára: 48 000 Ft
Az aukció vége: 2020-12-31 23:16 .

Opel Signum 2002-2007 - vonószem, első - Jelenlegi ára: 3 873 Ft

vonószem, első (90507738)
90507738
 Opel 
 Opel Signum 2002. 09. 01-2005. 08. 31 (OPESig 1) 
Használt - bontott cikk!


Jelenlegi ára: 3 873 Ft
Az aukció vége: 2020-12-31 22:08 .

VERMONA Regent 300H erősítő, hangfal - Jelenlegi ára: 59 990 Ft

Eladó a képeken látható VERMONA Regent 300H erősítő és REGENT hangfal.
Nem egy mai darab.
Mint a képen látható a poti gombok egy része hiányzik.
A csúszó potméter csúszkájának vége le van törve, de azért használható.
A zengető nyomógombja nincs meg, de rendben működik.
Gyűjtőtnek, nosztalgiázóknak ajánlom.
A hangsugárzó szépen szól.
Minden kérdésre szívesen válaszolok. Előbb kérezz utána licitálj!
Lásd a képeket! Ennek tudatában licitálj!
Személyes átvétel: Budapest, Blaha Lujza térnél.

Jelenlegi ára: 59 990 Ft
Az aukció vége: 2020-12-31 20:56 .

Tommy Hilfiger Női LEGGING, Kék LEGGING, S10S100647_0DW5 - Jelenlegi ára: 17 349 Ft

Tommy Hilfiger Női LEGGING, Kék LEGGING, S10S100647_0DW5 cikkszám
| Megnevezés: Tommy Hilfiger Női LEGGING, Kék LEGGING, S10S100647_0DW5 | Női LEGGING | EU Méret: 36 | UK Méret: 36 | Derékbőség: 65-68 cm | Csípőbőség: 90-94 cm | Cikkszám: S10S100647_0DW5____S | Anyag: Poliészter | Szín: kék |

Jelenlegi ára: 17 349 Ft
Az aukció vége: 2020-12-31 19:38 .

Tupperware Egykaros citrusprés - Jelenlegi ára: 5 990 Ft

Teljesen új azonnal tudom küldeni

Jelenlegi ára: 5 990 Ft
Az aukció vége: 2020-12-31 18:16 .

Marantz PM-66SE tipusú erősítő tökélete működéssel eladó. - Jelenlegi ára: 45 000 Ft

Marantz PM-66SE tipusú erősítő, tökéletes működéssel , szép hanggal, valamint a képeken is látható, szép esztétikai állapotban eladó.

Jelenlegi ára: 45 000 Ft
Az aukció vége: 2020-12-31 17:11 .

Louise L. Hay: Éld az életed, v1867 - Jelenlegi ára: 990 Ft

264 p., jó állapotban.
---------------------
-személyes átvétel
hétfőnként, szerdánként és csütörtökönként 12 és 18 óra között a földalatti Vörösmarty utcai megállójához közeli üzletünkben
-postázás
-posta csomagautomatába
-posta pontra
-házhoz
az aktuális postai díjszabás és a rendelt tétel (tételek) súlyának függvényében.
-fizetés
-az üzletben készpénzben vagy bankkártyával
-postázás esetén kizárólag banki előre utalással (utánvét, csekk nincs). (20A12)

Jelenlegi ára: 990 Ft
Az aukció vége: 2020-12-31 15:56 .

100L-es panoráma akvárium - Jelenlegi ára: 15 439 Ft

100L-es, 79x37x38cm legnagyobb méretű panoráma akvárium 6mm-es üvegből, fekete ragasztással, garanciával, gyártótól.
Szállításban tudok segíteni! Posta, futár kizárt.
Ha a méret nem megfelelő, nézd meg a többi terméket is, vagy kérj árajánlatot!
Egyedi rendeléseket is elkészítünk.
Igény esetén felszereléseket is (világítás, szűrő, fütő, stb... ) biztosítunk kedvező áron!
Ha van valamid, ami érdekelhet, csere is szóba jöhet!
FONTOS!!! A korábbi negatív tapasztalatok miatt leütés után a    megbeszélt termék vételárának 20%-át 3 munkanapon belül előre  kérném bankszámlára befizetni/átutalni foglalóként, tehát csak    abban az esetben licitálj, ha valóban szándékodban is áll azt       megvásárolni! (a többit személyes átvételkor, kp. -ben rendezzük! ) Ellenkező esetben automatikusan negatívot fogok adni, utólag       semmilyen kifogást nem tudok elfogadni! Köszönöm a megértést, de sajnos nem minden vaterás korrekt fél...                              
Bármilyen kérdés esetén állunk rendelkezésedre!

Jelenlegi ára: 15 439 Ft
Az aukció vége: 2020-12-31 14:38 .

Karlovszky Bertalan (1858-1938): Fényes Adolf portréja a 60. születésnapján !!! - Jelenlegi ára: 399 000 Ft

Alkotó:                          Karlovszky Bertalan (1858-1938) (jbl);
Téma:                             Fényes Adolf 60. születésnapján;
Kora:                             1927 (jbl);
Technika:                      Olaj festmény – fatáblán, keretezve;
Mérete(i): Festmény:    51, 5 x 41, 5 cm; Keretezve: 63 x 54 cm;
Állapota:                       Kitűnő;
Aukció:                          Nagyházi Galéria és Aukciósház;
                                       19. századi festmények; 2019. 12. 03;
                                        305. tétel (nem kelt el).
 
Leírás:
 
Egy igazi kis művészettörténeti kuriózumot kínálok megvételre…
Karlovszky Bertalan, aki kifejezetten nagy habitusú életet élt; szívesen festett a kor ismert vagy kevésbé ismert alakjait a művészvilágnak. A portré festmény nem kisebb személyiség áll, mint Fényes Adolf, mára már híres és elismert festő, akinek 60. születésnapjára készült ez a portré kép…
A festménynek létezik egy párja is ugyan ezzel a mérettel. Azon a festményen egy Hölgy portré található és soha nem volt a műkereskedelemben, de készült róla egy reprodukció, kérem nézze meg az utolsó képet (Petrovics Elek: Magyar Mesterművek 1936; 55. táblakép). Nincs tudomásom arról, hogy Fényes Adolfnak egy esetleges rokona lehet-e avagy csak a véletlen folytán lett ugyan az a méret, de egy biztos, hogy ugyan ebben (1927-ben) készült, amikor Karlovszky már nem igazán vállalt túl sok munkát…
A festményen alapvetően látszik a realizmus korából adódó ábrázolás módja a kiforrott festőtől és kevés portréját tudjuk beazonosítani – talán az ismertebb személyiségeket, a színészeket nem igazán, pedig voltak bőven…
 
Nagyszerű, remek és tökéletes alkotás. A kortársak közül talán Balló Edének lehetnek hasonlóan szép portréi…
 
Amennyiben felkeltette ez a festmény az érdeklődését kérem írjon és/vagy kérdezzen bátran. Az eladás oka inkább a hely hiánya… Kérem tekintse meg a többi műtárgyaimat is…
Köszönöm, hogy benézett hozzám !

Jelenlegi ára: 399 000 Ft
Az aukció vége: 2020-12-31 12:56 .

Vujity Tvrtko - Túl minden határon - Jelenlegi ára: 1 800 Ft

A könyv megvásárlása után automatikus e-mailt küldünk a részletekkel!
kopás a borítón
"Az új könyv a legfontosabb is egyben. Körbeutazzuk majd a világot, az izgalmas kalandozás során pedig beavatom majd saját titkaimba is. Ígérem, hogy az út végére sokkal erősebbek leszünk majd, méghozzá együtt!
Eljuthat velem Ugandába, fekete-Afrika elképesztő diktátorának birodalmába, ahol egyszerre tárul fel a pokol mélye, a mennyország csodája, az emberi lélek igazi tükre. Idi Amin Dadát a tömeges kivégzéseket tévében is mutogató diktátort az Oscar-díjas "Az utolsó skót király" című nagyszerű filmből ismerhették meg sokan. Ő volt a világ egyik legnagyobb címhalmozója, minden létező kitüntetést megkapott, időnként saját magától. Így lett nem csak "Uganda megmentője", hanem halak és vadak fejedelme, őexcellenciája örökös elnök és aranyminősítésű síoktató is.
A kegyetlen és idióta diktátoron kívül a könyvben láthatják a trianoni békediktátum egyetlen eredeti példányát, és a benne lévő elképesztő fejezetet: nekünk, magyaroknak volt egy igazi kínai gyarmatunk. Elutaztam a Távol-Keletre, hogy elmesélhessem egykori területünk sosem ismert titkait. Bevallom, szerintem ez a legizgalmasabb rész. 96 év elteltével tíz hónapon keresztül tartott a kutatás, amíg felleltük magát a "könyvet". Magyarországon mindenki hallott, mindenki tanult és mindenki tud a trianoni békeszerződésről, de szinte senkinek sem volt fogalma arról, hogy hogyan is néz ki a maga fizikai valójában. Nos, ez volt az a titok, aminek a nyomába eredtem. Amikor pedig ott álltam a börtönnél is jobban őrzött épület páncélterme előtt, bizony remegett a kezem és a lábam. Odahozták a dobozt. Kinyitották. Kicsomagolták a celofánba tekert könyvet. 524 oldal. Országom, népem sorsa. A szerződés legutolsó aláírói a magyarok. Döbbenet!
De menjünk is tovább: egy levéltöredék és néhány emlék elvitt ugyanis egy különleges útra, ahol - láss világ, csodát - létezik a magyarok falva a Fekete-tenger partján, ahol halásznak és strandolnak a mieink, akik egy tündérszép faluban mindannyian magyarul beszélnek úgy, hogy közülük senki nem járt még "Magyarföldön". Így élnek már csaknem egy évszázada.
Megtudhatják azt is, mi vitt rá arra, hogy nagyon részegen vezessek. Elképesztő volt magamba dönteni a pálinkákat és a söröket, aztán újra meg újra visszaülni a volán mögé. Tanulságos lesz elolvasniuk, ígérem.
Megkönnyezhetik a 65 évvel korábban nyomtalanul eltűnt ünnepelt magyar filmsztár igaz meséjét. A halottnak hitt egykori csillag egyszer csak ott állt előttem Svájcban, aztán elmesélte hihetetlen élettörténetét.
Végezetül, kinyílik a magyar kriminalisztika történetének egyik legelképesztőbb gyilkossági aktája. Életem egyik, ha nem éppen a legfontosabb oknyomozó riportjában olyan messzire jutottam, hogy egyszer csak be akartak idézni tanúnak a bíróságra. A könyvben megszólalnak a gyászoló hozzátartozók és a gyilkosság miatt életfogytiglanra ítéltek is. Ez a börtöninterjú életem végéig elkísér. Ám ez a fejezet és ez a könyv most túlmegy a határon, az utolsó titok sem titok többé, most először egységében láthatják-olvashatják a legfőbb bizonyítékot. Rázott a hideg, hiszen miközben én magam is megtettem, tudtam, hogy valószínűleg egészen egyedi bizonyítékkal állok szemben, olyannal, amelyről az elkövetők még csak nem is sejtették, hogy létezik, és a vesztüket okozza.
Nyomozás Ugandától Franciaországig, Kínától Amerikáig. Nem csak humorral és izgalmakkal teli könyv, sokkal több annál. Mert a könyvben ott egy titok, életem egyik legnagyobb titka. Ez a rejtély pedig meg is marad rejtélynek, egészen addig, amíg fel nem lapozza a könyvet, addig nem árulhatok el semmit... Mindenki nagyon meg fog lepődni, garantálom! S, hogy miért ez a titkolózás? Ha elolvassa a könyvet, azonnal megért majd mindent. Hatalmas kaland ez az egész, s mindez mostantól Önre vár! Tartson velem!
Barátsággal: Vujity Tvrtko"


Jelenlegi ára: 1 800 Ft
Az aukció vége: 2020-12-31 12:08 .

2020. december 30., szerda

Junkers (Bosch) AZB-637/1 100/150 toldócső 1m - Jelenlegi ára: 15 000 Ft

Új, kondenzációs kazánhoz való füstcső.

Jelenlegi ára: 15 000 Ft
Az aukció vége: 2020-12-31 10:50 .

T&T MW-410M12S 12V ventilátor 4 cm (2db) + ajándék TYM5010BH ventilátor - Jelenlegi ára: 450 Ft

T&T MW-410M12S 12V ventilátor
Állapot: használt, jó
Méret: 4 cm
Mennyiség: 2db
Az ár a 2 db-raértendő!
Ajándék:  TYM5010BH ventilátor
Kérem tekintse meg egyéb termékeimet!


Jelenlegi ára: 450 Ft
Az aukció vége: 2020-12-31 09:38 .

Ps3 Tomb Raider Playstation 3 játék - Jelenlegi ára: 3 500 Ft


PLAYSTATION 3 JÁTÉK
PAL
ANGOL NYELVŰ JÁTÉK
3 hónap garancia
A játékaim mind eredeti jogtiszta termékek.
VAN TÖBB JÁTÉKOM IS, KÉRLEK NÉZD MEG AZOKAT IS
LEMEZ: SZÉP
TOK ÁLLAPOTA: KIVÁLÓ
KÉZIKÖNYV ÁLLAPOTA:  SZÉP
SZEMÉLYES ÁTVÉTEL:   A 10-IK KERÜLETBEN
POSTÁZÁS: BUBORÉKOS BORÍTÉKBAN, TÖBB TERMÉK VÁSÁRLÁSA ESETÉN EGYBEN POSTÁZOM ŐKET.
ELŐREUTALÁS ESETÉN:
FOXPOST: 690. - (TÖBB JÁTÉK VÁSÁRLÁSÁNÁL IS) AJÁNLOTT KÜLDEMÉNYKÉNT: 830. - FORINT. (3 JÁTÉK VÁSÁRLÁSÁNÁL MÁR 1490. -)  POSTÁN MARADÓRA:  890. - FORINT (BÁRMILYEN MÉRET)
UTÁNVÉTTEL KÜLDVE: 1725. - FORINT.   FOXPOST UTÁNVÉT (HÁZHOZ MUNKAIDŐBEN): 1680. - FORINT


Jelenlegi ára: 3 500 Ft
Az aukció vége: 2020-12-31 08:16 .

TOMB RAIDER ANNIVERSARY. XBOX 360 - Jelenlegi ára: 2 500 Ft

TOMB RAIDER ANNIVERSARY
EREDETI, HIBÁTLANUL MŰKÖDIK!
SZEMÉLYES ÁTVÉTEL ÉRDEN VAGY POSTA AZ ALÁBBI DÍJAKON
1 JÁTÉKNÁL AJÁNLOTT+ELSŐBBSÉGI LEVÉLKÉNT: +900FT
2 VAGY TÖBB JÁTÉKNÁL 1 NAPOS ÜZLETI CSOMAGKÉNT: +1. 350FT
1 VAGY TÖBB JÁTÉK MPL CSOMAGAUTOMATÁBA: +800FT
A TERMÉKRŐL SZÁMLÁT ADOK ÉS 1 HÉT GARANCIÁT VÁLLALOK RÁ!
TEKINTSE MEG A TÖBBI XBOX 360-ONE-PS4-DVD-EGYÉB TERMÉKEIM
JÁTÉKOK-KONZOLOK-KIEGÉSZÍTŐK SZÉLES VÁLASZTÉKBAN!


Jelenlegi ára: 2 500 Ft
Az aukció vége: 2020-12-31 06:56 .

Újrahasznosított Tintapatron Inkoem LC1240XL - Jelenlegi ára: 702 Ft

Ha szenvedélyesen rajongsz a informatikai és elektromos termékekért, és szeretsz lépést tartani a technológiával, ne maradj le a legkisebb részletekről sem, vásárold meg Újrahasznosított Tintapatron Inkoem LC1240XL-et verhetetlen áron. Kompatibilis: Brother MFC-J6510DWBrother MFC-J6710DWBrother MFC-J6910DWBrother DCP-J925DWBrother MFC-J825DWBrother DCP-J525WBrother DCP-J725DWBrother MFC-J625DWBrother MFC-J430WBrother MFC-J5910DW


Jelenlegi ára: 702 Ft
Az aukció vége: 2020-12-31 05:50 .

Jelzett rézkarc havasi táj - Jelenlegi ára: 7 000 Ft

Köszöntöm oldalamon !
Jelen aukción rézkarcot kínálok eladásra !
42x51, 5 cm 
További hasonló tételek kínálatomban !
A fényképek az adott tárgyról készültek , a képeken szereplő állapotban vannak !
Kérem a kedves vásárlót , hogy akkor üsse le az aukciót , ha 1 héten belül rendezi az adás-vételt !
Kérem nézze meg további kínálatomat, vásárlás előtt minden esetben tekintse meg az ismerj meg / bemutatkozó oldalt, ahol feltüntetem az átvételi és postázási lehetőségeket!
Fizetés utalás , vagy rózsaszín csekk formájában lehetséges , személyes átvételnél természetesen személyesen !
Bankfiókban személyesen befizetés számlára nincs !
Utánvételes postázás nincs !
(161209)


Jelenlegi ára: 7 000 Ft
Az aukció vége: 2020-12-31 04:32 .

Elmore Leonard - Dinamit - Jelenlegi ára: 1 800 Ft

A könyv megvásárlása után automatikus e-mailt küldünk a részletekkel!
Amerika zűrös hely volt a hatvanas-hetvenes években: diáklázadások, hippik és polgárjogi mozgalmak, na meg persze szex, drog és rock&roll minden mennyiségben. Skip Gibbs és barátnője, Robin Abbott kezdettől fogva benne volt a legkeményebb balhékban, csak épp nem virággal harcoltak a rendszer ellen, hanem dinamittal. Nem csoda, hogy az FBI jó pár évre kivonta őket a forgalomból...
Robin - akinek volt ideje töprengeni a sitten - kiszabadulva végül arra a következtetésre jut: nincs értelme a kapitalizmus ellen harcolni, elég megsarcolni azokat, akiknek amúgy is túl sok pénzük van. Választása a dúsgazdag Ricks testvérekre esik, elsősorban azért, mert úgy sejti, Woody és az öccse, Mark nyomták fel őket annak idején a szövetségieknél. Robin ördögi tervet eszel ki, hogy elégtételt vegyen a börtönben elvesztegetett évekért. Ha kell, akár dinamittal is.
A páros csak egy valakivel nem számol: a volt bombaszakértő Chris Mankowskival, aki épp Woody Ricks után nyomoz a szexi Greta Wyatt megerőszakolása ügyében. Az időzítő ketyeg, a kérdés már csak az, mikor robban a bomba!

Jelenlegi ára: 1 800 Ft
Az aukció vége: 2020-12-31 03:21 .

Petanque, petang készlet - Jelenlegi ára: 1 000 Ft

6 golyóból álló készlet.
Jó állapotban.
Személyes átvétel Bp. Zugló vagy az V. Arany J. u-i metrónál vagy a XIII. Duna Pláza közelében. Kérésre postázom, akár foxposttal is.

Jelenlegi ára: 1 000 Ft
Az aukció vége: 2020-12-31 02:02 .

DELL UltraSharp U2515H - 2 db - Jelenlegi ára: 110 000 Ft

Eladó DELL UltraSharp U2515H - 2 db
2 db együtt eladó. Keveset használt, újszerű állapot.
25" QHD; 2560x1440;  178° /178° betekintési szög;  99% sRGB, deltaE less than 3;  90° forgathatóság; VESA kompatibilis; tükröződés mentes bevonat;  350 cd/m²; 6/8 ms válaszidő; 1. 000: 1 kontraszt, 2. 000. 000: 1 dinamikus kontraszt; 2x HDMI (MHL), 1x DisplayPort (1. 2), 1x DisplayPort out (MST), 5x USB3. 0 

Jelenlegi ára: 110 000 Ft
Az aukció vége: 2020-12-31 00:50 .

Zórád Ernő - Könyves király - Történelmi képregény - Szép példány! - Jelenlegi ára: 5 000 Ft

Cím: Könyves király - Történelmi képregény - Szép példány!
Szerző: Zórád Ernő
Illusztrálta: Zórád Ernő
Oldalszám: 48
Kiadó: szerzői
Kiadás helye: Budapest
Kiadás éve: 1983
Kötés típusa: ragasztott papír
Leírás: Fehér Tibor azonos című regénye nyomán írta és rajzolta: Zórád Ernő. Felelős kiadó: Zórád Ernő, 1983.? Táltos? sorozat. Sorozat szerkesztő: Táltos Kiadásszervezési GM. Művészeti vezető: Marosi László. 6588 - Révai Nyomda, Budapest

Jelenlegi ára: 5 000 Ft
Az aukció vége: 2020-12-30 23:32 .

Adam Wisniewski-Snerg - A robot (ZS21) - Jelenlegi ára: 100 Ft


A kép(ek)en látható állapotban van.
Az aukciókat összevárom, a postaköltség miatt érdemes böngészgetni a termékeim között:
http: //www. vatera. hu/listings/index. php? us=szgone
 
A tranzakció lebonyolítása átutalással oldható meg, vagy piroscsekkes megoldással.
Utánvéttel nem postázom.
Ha valami nem világos, akkor kérem kérdezzen nyugodtan, így elkerülhetjük a félreértéseket.
Kérem figyelmesen olvassa el a termék leírását, ha az ott megadott lehetőségek, elképzelések nem felelnek meg, akkor kérem ne licitáljon.

Jelenlegi ára: 100 Ft
Az aukció vége: 2020-12-30 22:16 .

MOUNILEX ELEKTROMOS KÉS ELADÓ. NMÁ!!! - Jelenlegi ára: 3 000 Ft

ELADÓ EGY JÓ ÁLLAPOTÚ MOULINEX ELEKTROMOS KÉS. VAN HOZZÁ KÉTFÉLE PENGE, KÜLÖNBÖZŐ FOGNAGYSÁGGAL.
A GÉP HIBÁTLANUL ÜZEMEL.

Jelenlegi ára: 3 000 Ft
Az aukció vége: 2020-12-30 21:02 .

Régi Efsi Commer 302 =L= - Jelenlegi ára: 2 990 Ft

Régi darab a fotón látható fellelt állapotban..... ..... ..... ..... ..... .....

Jelenlegi ára: 2 990 Ft
Az aukció vége: 2020-12-30 19:44 .

Divat nyaklánc - Barna kagylós - Jelenlegi ára: 1 490 Ft

Gyöngyök: kagylógyöngyök, kásagyöngy.
Gyöngyök mérete: kb. 10-12 mm.
A nyaklánc teljes hossza: 48 cm.

Jelenlegi ára: 1 490 Ft
Az aukció vége: 2020-12-30 18:16 .

Gyári állvány Bioptron 2 Family legnagyobb klinikai lámpához - Jelenlegi ára: 79 000 Ft

Zepter Bioptron 2 Family legnagyobb klinikai nagylámpához (PAG-880, lencseátmérő 15 cm) gyári, nagy gurulós állvány 1 év garanciával eladó.
Ára: 79. 000 Ft.  
Fizetési lehetőségek: készpénz, banki átutalás, PayPal. Az Ön vagy cége nevére kiállított céges számlát adunk róla, egészségpénztárban elszámolható, vállalkozásban leírható.
Kicsi (Compact és MedAll) és közepes (Pro) lámpához is tudunk állványt adni.
 
Az állványt Budapestre és a Sopron-Budapest útvoalon díjmentesen el tudom hozni és beüzemelni, máshová is megoldható a szállítás 1 munkanapon belül.
Lámpa és színterápia is megoldható mindhárom méretben.
A kezelésekkel kapcsolatos kérdésekben szakképzett természetgyógyász szaktanácsadás áll rendelkezésre.   Hosszútávú szakkézett szervízháttés és alkatrészelátás a garancia letelte után is biztosított.
Hosszútávú szakkézett szervízháttés és alkatrészelátás a garancia letelte után is biztosított.
NAFILEHR

Jelenlegi ára: 79 000 Ft
Az aukció vége: 2020-12-30 17:08 .

Tissot Seastar 1000 automatic SE swiss made férfi búváróra eladó. Új ára 287.000,-Ft volt. - Jelenlegi ára: 139 000 Ft

Tissot Seastar 1000 SE svájci ETA 2824-2 automata szerkezetes, domború zafír üveges, a képeken is látható gyönyörű állapotban lévő, tökéletesen és meglepően pontosan működő férfi búváróra hozzá illő bőr szíjjal eladó. Az óratok korona nélküli átmérője 43mm.  

Jelenlegi ára: 139 000 Ft
Az aukció vége: 2020-12-30 15:56 .

KARRIMOR sportnadrág, futónadrág - S/M - Vásárolj 5 db terméket és a legolcsóbb AJÁNDÉK! - Jelenlegi ára: 790 Ft


Kedves Hölgyem!
Az aukció tárgya egy KARRIMOR sportnadrág, futónadrág
Beleírt méret: 10
A mért adatokat is mindig figyelembe kell venni! Derékbőség: 33-45 cm (*2)Hossz: 64 cm
Kihagyhatatlan lehetőség!
Vásárolj 5 db terméket és a legolcsóbbat AJÁNDÉK-ba adom! Minden termékre vonatkozik!


Jelenlegi ára: 790 Ft
Az aukció vége: 2020-12-30 14:08 .

Párásító mini tulipán - Jelenlegi ára: 5 540 Ft

Párásító mini tulipán
Elektromos személy párásító
- Különleges és megkapó dizájn
- Kompakt, hordozható és kényelmes, bármilyen pohárban elfér
- USB csatlakozóval; biztonságos és alacsony szintű energiafogyasztás
- Ultrahangos párásítás, csendes működés
- A bőr kiszáradásának s az ajkak kicserepedésének elkerülésére
- Kellemes megjelenés és jótékony hatás

Jelenlegi ára: 5 540 Ft
Az aukció vége: 2020-12-30 10:32 .

Szász Endre 31 cm-es tányérja kobaltkék színbe eladó,aranyozása teljes! - Jelenlegi ára: 85 000 Ft

Szász Endre 31 cm-es tányérja kobaltkék színbe eladó, aranyozása teljes! Csere is érdekel más színes Szász Endre tányérra!
Több tétel vásárlása esetén ingyen szállitás Budapestre, átvétel a vasútállomáson. (KöKi, Zugló, Nyugati pu. )

Jelenlegi ára: 85 000 Ft
Az aukció vége: 2020-12-30 11:44 .

2020. december 29., kedd

Tükör Piaggio X-EVO 125 - 250 - 400, bal, fekete - Jelenlegi ára: 9 990 Ft

Tükör Piaggio X-EVO 125 - 250 - 400, bal, fekete
ÚJ TERMÉK, GYÁRI CSOMAGOLÁSBAN ELADÓ.
Eredeti kiskereskedelmi ára: 15000 Ft
Allinshop eladási ár: 9990 Ft
Rtsz: kd22
termék leírás
Gyártó Vparts
Motor tipus: Piaggio X-EVO 125 - 250 - 400
ELHELYEZKEDÉS: BAL OLDAL
SZÍN: FEKETE
Termék méretei: 4 x 10 x 20 cm; 499 g
A termék tömege a csomagolásban: 540 g
Modell száma: E340I
Kiváló illeszkedés Abszolút eredeti megjelenés
OEM minőség
KOMPATIBILIS TÍPUSOK Piaggio XEvo 250ie ZAPM364
Piaggio XEvo 400ie ZAPM521

Jelenlegi ára: 9 990 Ft
Az aukció vége: 2020-12-30 10:56 .

Simon&Garfunkel - Greatest Hits CD - Jelenlegi ára: 1 990 Ft

Eredeti, nem másolt CD.
Szép állapotú.
Minden információt megtalál a lemezborító hátoldali képein, nagyított formátumban.
Szállítás a banki utalás érkeztét követően postán, ajánlott küldeményben.
A postaköltség  a " Szállítási és garanciális feltételek " menüben. A költség a vevőt
terheli.
Személyes átvételre lehetőség van, a helyszínre vonatkozó bővebb információt a  “ Szállítási és garanciális feltételek “ menüben talál.
 

Jelenlegi ára: 1 990 Ft
Az aukció vége: 2020-12-30 09:32 .

ConCorde DB-131 MP3 fülhallg. 01-04-503 - Jelenlegi ára: 600 Ft

Specifikációk:,, típus: egyszerű fülhallgató, Hangszóró: ? 15 mm, Érzékenység: 102dB S. P. L. 1kHzen, Hangszóró frekvencia tartomány: 20Hz20000Hz, Impedancia: 32?, teljesítmény: 100mW, maximális feszültség: 1000mW, zsinór hossz: kb. 1. 0m, Csatlakozó típusa: ? 3. 5 mm sztereó

Jelenlegi ára: 600 Ft
Az aukció vége: 2020-12-30 08:21 .

ÚJ! SKILHUNT M150 750LM újratölthető LED zseblámpa - Jelenlegi ára: 11 000 Ft

LED: XP-L2
Maximális teljesítmény: ANSI 750 lumen
Maximális távolság: 110 m (14500) / 61 m (Ni-MH)
Maximális fénysugár intenzitás: 3000 cd (14500) / 930 cd (Ni-MH)
Vízálló: IPX-8
Ütésálló: 1 méter
Akkumulátor: 1 × 14500, 1x AA
Dimenzió:
Hossza 84, 0 mm
A fej átmérője 21, 0 mm
Testátmérő 18, 0 mm
Súly: 34 g (akkumulátor nélkül)
Szuper fényes és legújabb XP-L2 LED, Max 750 lumen
Beépített mágneses töltőrendszer
Robusztus, alumínium test karcolásgátló, III-as típusú kemény anódozással
Többszintű hőelvezetés
Két üzemmódcsoport
Automatikus módmemória
Intelligens hőmérséklet-szabályozási technológia
Fordított polaritásvédelem
Zárolás funkció
Mágneses talp
Csomag tartalma:
1 x SKILHUNT M150 EDC elemlámpa
1 x felhasználói kézikönyv
1 x pót O-gyűrűk
1 x zcsuklópánt
1 x klip
1 x mágneses töltőkábel

Jelenlegi ára: 11 000 Ft
Az aukció vége: 2020-12-30 07:11 .

ByHome J33_Madár faltetoválás 51 x 80 cm - Jelenlegi ára: 6 590 Ft

ByHome J33_Madár faltetoválás 51 x 80 cm BH37942
 
Byhome J33 Faltetoválás
Szállítás irathengerben vagy személyesen átvehető az üzletben.
Látvány tervezés 1. 000 Ft - 
A méret kiválasztása előtt mérje meg a rendelni kívánt faltetoválás pontos méretét és amennyiben eltér a megadott mérettől, az aktuális m2 árat válassza ki és adja meg a pontos méretet!
 

Jelenlegi ára: 6 590 Ft
Az aukció vége: 2020-12-30 05:32 .

Digitális voltmérő, feszültségmérő DC 0-100V - PIROS - Jelenlegi ára: 999 Ft

Digitális feszültségmérő
DC 0 - 100V
Mérési feszültség:  DC 0V - 100V
Áramfelvétel:  20mA 
Frissiíési idő:  0. 5s
Pontosság:  1%
Kijelző színe:  PIROS
Beépítési méret (ekkora kivágás kell):  23x15 mm
Műszer mérete:  23x15x10 mm
Fordított polaritású bekötés tönkreteheti a műszert.
A fekete és a piros vezetéken soha nem lehet több mint 30V!


Jelenlegi ára: 999 Ft
Az aukció vége: 2020-12-30 04:38 .

Billentyűzet és Egér NGS Sprite Kit Fehér MOST 11403 HELYETT 9220 Ft-ért! - Jelenlegi ára: 9 220 Ft


EAN:
8435430616477
Gyártó:
NGS
Ha szenvedélyesen rajongsz a informatikai és elektromos termékekért, és szeretsz lépést tartani a technológiával, ne maradj le a legkisebb részletekről sem, vásárold meg Billentyűzet és Egér NGS Sprite Kit Fehér-et verhetetlen áron.
NGS Sprite Kit. Formatényező (billentyűzet): Standard. Billentyűzet formája: Egyenes. Csatlakozófelület: USB, Billentyűzetkulcs-kapcsoló: Membrános billentyűkapcsoló, Billentyűzet-kialakítás: QWERTY. Háttérvilágítás típusa: LED. Kábelhosszúság: 1, 3 M. Javasolt felhasználás: Univerzális. Termék színe: Fehér. Egér mellékelve
Javasolt felhasználás: UniverzálisCsatlakozófelület: USBBillentyűzetkulcs-kapcsoló: Membrános billentyűkapcsolóBillentyűzet-kialakítás: QWERTYA billentyűzet nyelvkiosztása: SpanyolMutatóeszköz: NincsFormatényező (billentyűzet): StandardNumerikus billentyűzet: IgenWindows-gombok: IgenMultimédiás gombok: IgenHáttérvilágítás: IgenBillentyűzet formája: EgyenesCsuklótámasz: NincsTermék színe: FehérHáttérvilágítás típusa: LEDLED-kijelzők: IgenKábelhosszúság: 1, 3 MÁramforrás típusa: USBEgér mellékelve: IgenKülső megjelenés: KétkezesMozgásérzékelő technológia: OptikaiMozgási felbontás: 1600 DPIGombok száma: 3Billentyűk típusa: NyomógombokGörgő: IgenGörgő típusa: GörgőGörgetés iránya: FüggőlegesTámogatott Windows operációs rendszerek: IgenMellékelt termékek száma: 2 dBCsomagolás szélessége: 570 mmCsomagolás mélysége: 160 mmCsomagolás magassága: 40 mmCsomagolás tömege: 710 gCsomagolás típusa: Doboz

Jelenlegi ára: 9 220 Ft
Az aukció vége: 2020-12-30 03:16 .

Lenovo A606 Dual Független Black Alkatrésznek ! - Jelenlegi ára: 5 990 Ft

Lenovo A606, képeken látható állapotban, fekete színben, a készülék nem kapcsol be, alaplap hibával alkatrésznek eladó ! Az érintő és a kijelző sérülésmentes ! Fix áras termék azonnal elvihető: 5. 990ft-ért !
Kérjük leütés előtt érdeklődjön a termék meglétéről, mert nem csak itt áruljuk a termékeinket !

Jelenlegi ára: 5 990 Ft
Az aukció vége: 2020-12-30 01:56 .

@@ Eladó Olympus mju 105 filmes fényképezőgép @@ - Jelenlegi ára: 5 300 Ft

Olympus mju zoom 105 időjárásálló filmes gép eladó
Filmtovábbítás, vaku, zoom (38-105mm) működik, exponál.
Hibái: kopott burkolat, kijelző foltos. Filmmel tesztelve.
Eladó 35mm-es és pocket 110 filmes gépek a termékeim között:
KATT IDE!
Kérem csak az licitáljon, aki meg is akarja vásárolni, feleslegesen ne raboljuk egymás idejét!
Posta a megjelölt módokon vagy megoldható személyes átvétel Szombathely és környékén.
Termékeim között több 1Ft-ról induló aukció is található.
Köszönöm és jó licitálást!

Jelenlegi ára: 5 300 Ft
Az aukció vége: 2020-12-30 00:50 .

M42 Mikró 4/3 adapter - Jelenlegi ára: 7 900 Ft

Eladó K&F M42 M4/3 adapter.
Műszaki adatok:
Márka: K & F CONCEPT
Állapot: 100% vadonatúj és magas minőségű
Anyag: alumíniumötvözet 
Funkció: Kézi fókusz (végtelen), manuális expozíció, rekesz expozíció
Panasonic és Olympus M4/3 gépvázakhoz

Jelenlegi ára: 7 900 Ft
Az aukció vége: 2020-12-29 23:38 .

KATONAI MENTŐMELLÉNY (BR15-II-8) - Jelenlegi ára: 4 000 Ft

KATONAI MENTŐMELLÉNY
HOSSZA: 59 CM, VÁLLSZÉLESSÉG: 31 CM SZÉLESSÉG: 2 X 69 CM.  
Tisztelt vásárló!
Köszönöm, hogy meglátogatta az oldalam, régi dolgokat, használt cikket kínálok.
Minden esetben elektronikus számlát állítok ki, ha papír alapú számlát kér, kérem jelezze.
A szállítás postai úton történik, a mindenkori díjat számolom fel súly szerint (lásd a szállítási feltéteknél). Személyes átvétel lehetséges Baján bármikor, Budapesten havonta egyszer megbeszélt időben.
Szállítási idő: az utalás beérkezésétől számított 3-14 nap.
Kérem ennek tudatában vásároljon. Több tétel vásárlása esetén természetesen egy csomagban postázok. Gondosan csomagolok, de törékeny árut csak a vevő felelősségére küldök biztosítás nélkül.
Jó böngészést, köszönöm a vásárlást!


Jelenlegi ára: 4 000 Ft
Az aukció vége: 2020-12-29 22:21 .

TÁVGÉPÍRÓ - tartozék KÖZPONTI TÁVÍRÓHIVATAL - Jelenlegi ára: 10 000 Ft

Képen látható állapotban.
feszültség alá helyezve nem csinál semmit. belül hiánytalannak néz ki.
tárcsa forgatható, kapcsolók kapcsolhatók
előre utalás után postázom, vagy személyesen Vácon lehet átvenni
csak MPL küldöm
 


Jelenlegi ára: 10 000 Ft
Az aukció vége: 2020-12-29 21:02 .

MASZK ARCMASZK - Jelenlegi ára: 1 850 Ft


ARC MASZK
Egy méretben
Szín: Fekete, anyaga polyeszter cotton keverék
Hossz: kb. 50cm
Magasság: Kb. 25 cm
Anyag: poliészter 
A csomag tartalma: 1db  maszk
 
POSTÁZÁS:  A termék árának és a postai díj számlámra érkezése után max. 3 munkanapon belül, kivéve szabadság, de azt jelzem az ISMERJ+ oldalamon. Csak ajánlott küldeményként postázok és személyes átvételre és utánvételes feladásra sincs lehetőségünk! A termékképek műteremben készülnek erős fényviszonyok között, így azok színe,  ill. a digitális adathordozók (pl. számítógép) színbeállítása némiképpen változtathat pár árnyalatot!


Jelenlegi ára: 1 850 Ft
Az aukció vége: 2020-12-29 19:08 .

BARUM 205/55R16 91T Polaris 5 téli személy gumiabroncs - Jelenlegi ára: 18 695 Ft

14 nap visszavásárlásingyenes kiszállítástéli gumiabroncsFogyasztásC FékezésCZaj2, 72Méret205/55R16GyártóBarumIdénytéliTermék típusSzemélySebesség indexT=190 km/hSúly index91=615Kg Gumiabroncs mintázatPolaris 5 (POLARIS5) 72

Jelenlegi ára: 18 695 Ft
Az aukció vége: 2020-12-29 18:38 .

Sport Presso retro kemping kávéskészlet, kétcsöves szegedi-i,adjusztált utolsó darab - Jelenlegi ára: 12 500 Ft


Sport Presso retro kemping kávéskészlet, kétcsöves szegedi, komplett, kifogástalan
Sport Presso retro kemping, kétcsöves szegedi gyártmányú komplett kávéfőző készlet!
A legutolsó példányom, ilyen adjusztálással már biztosan nem lesz ilyen készlet a kínálatban többé!
(kár lenne elmulasztani, mert ilyen apróságok pepecselő polírozására nincs már jelentkező szakember manapság)
Felszereltsége, s állapota folytán állandó használatra alkalmas természetesen!
-
E Sport Presso/kemping/camping úti kávéfőző készlet, komplett - utazásra kész - felszereléssel, ragyogó újszerű állapotban, azonnal hadra fogható!
Komplett, makulátlan, minden darabjában eredeti ritkaság készlet ( az alukanál egy kész időutazás)! Természetesen a kávétartó/cukortartó tégely csak pár főzésnyi mennyiség tárolására elegendő, alkalmatos tárolókban mellé kell tenni a szükséges alapanyag mennyiségeket, célszerűen dobozolva! Több eredeti tabletta a készletben, (egyébként ESBIT tabletta használható hozzá, elegendő 1 db a főzéshez, s a kiöntőbe lefolyt kávé melegen tartására is (meggyújtás előtt alufóliára helyezendő, a könnyebb tisztítás okán), azzal praktikusabb a használat;   2 db eredeti tömítésével, a 2 csöves egység használati útmutatójával, ózonos kezeléssel fertőtlenítve, légmentesen fóliázva (mint az utolsó előtti képen is látható) használatra készen!
A halovány aranyszínűre eloxált aluminium hord-dobozba történő elhelyezés módját a 3. és 7-ik kép szemlélteti (alaposan megfigyelendő, mert olyan mint az ördöglakat, s a gyári leírás nem egészen egyértelmű); az üzemszerű használatának és beállításának módja a mellékelt használati útmutató szerint, valamint az 1 kép szemlélteti. ( én inkább, tapasztalati okok miatt, egy külön kiöntő használatát javasolom hozzá)Csakis a megfelelő méretű spiritusz tablettával használható (szagmentes, koromtalan) gyertya, nagylángú gáz, villanytűzhely, s mindennemű egyéb próbálkozás menthetetlenül tönkreteszi, beég, besül! A kávéőrlemény  mennyiségével, az alsó szűrő átfordításával, s a vízmennyiséggel szabályozható a kávé erőssége, mennyisége/adagja. Ezt a mini két-kifolyós, kettő dupla, avagy szimpla négyszemélyes Sport Presso úti kávéfőző készletet a Budapesti Lemezárugyár (játékgyár)  - majd kis késéssel a szegedi üzeme is - az 1950-es évek közepétől, az 1970-es évek közepéig gyártotta, az alaptípusnak tekinthető - az gyakoribb darab - egy-kifolyós kivitel mellett! Tervezője Mese Elek gyártmánytechnológus! Sajnos, azóta sem készült ilyen célszerűen egyszerű kirándulási, utazási kellék, hogy az otthoni megszokott kávé ízt élvezhessük utazásaink során, a gyakran lötty színvonalú  és méregdrága vendéglátós kínálatok helyett.
(az alaptípus egy két-kifolyós formációja még a Néprajzi Múzeum kíállításán is megtekinthető NM 23. 9. leltári szám alatt)Nemzetközi viszonylatban is a komoly túrázók kedvelt, kuriózum darabja; ha hozzájutnak ilyesféle ritka, működő példányhoz! Természetesen némi rutin, gyakorlat és figyelem kell a használatához, mert bár egyszerű kivitelűnek tűnik, roppant alaposan megtervezett a hővezetés egyensúlya miatt, igen precízek az illesztései, s finom gondoskodást igényelnek a szűrői és a szűrőtölcsér illesztése is. Elég egy óvatlan nyomorgatás és nincs cseredarab hozzá, marad a semmire nem vezető, drága barkácsolás! A kétféle kivitel alkatrészei - a gumitömítés kivételével - nem csereszabatosak egymással! Természetesen a praktikus tanácsokat megadom majd privátban, az új tulajdonosának, igény esetén! Figyelem, még a jövő évi tavaszi, nyári szezon előtt; kempingezők, túrázók, hegymászók, zarándokok, pár napos buszos kirándulásra indulók figyelem; talán addigra nem is marad több példány! Nincs ennél szerethetőbb, célszerűbb és praktikusabb készség az otthon megszokott ízű kávé elkészítésére; gyakorlatilag örök életű, vintage darab! Abszolút tűzveszély mentes, alacsony az égéshője, de használata természetesen óvatosságot és felügyeletet igényel. Kapható ugyan, nemzetközi viszonylatban, valamiféle nemesacél  kivitelű - külföldi acél utánérzése - roppant puritán felszereltséggel, s fogós áron; de sokoldalúságban, felszereltségben ezt meg sem közelíti, s akkor a ritkaságáról, s a feelingről még nem is beszéltünk!
A használati kiegészítő egységek tárolására szolgáló (kávé, cukor, stb. ) - egyöntetű megjelenést biztosító - üres alu dobozok még vannak a kínálatomban!


Jelenlegi ára: 12 500 Ft
Az aukció vége: 2020-12-29 17:21 .

Vorwerk Kobold 136 porszívó VK136 + EB360 elektromos porolófej - Jelenlegi ára: 47 999 Ft

Rendben működik.
Stabil, több fokozatban állítható szívóerő.
Új, eredeti Vorwerk porzsákkal.
Tiszta készülék, csak használni kell.
Kisebb használatból eredő horzsolások előfordulnak, de összességében szép esztétikai és kiváló műszaki állapotban.
Az EB360 elektromos porolófej 2 funkciós:  
lassú fordulattal keményburkolatokon,
gyors fordulattal szőnyegezett felületeken is alkalmazható.

Jelenlegi ára: 47 999 Ft
Az aukció vége: 2020-12-29 16:11 .

Esprit-szaggatott rojtosított farmer 32/34 Újszerű - Jelenlegi ára: 5 800 Ft

Hibátlan, újszerű állapotú szaggatott divatos Esprit farmer. Méretcímke már nincs benne, 32/34-es méretű. Anyaga nem rugalmas, 100%pamut vastagabb anyag.
Derék 2x45cm, csípő 2x57cm, combtő 2x31cm, szár 2x20cm, ülep elől 26cm, hátul 37cm, belső hossz 83cm, hossz 110cm.
Kérlek olvasd el a "Saját oldam" információit, és annak tudomásául vételével licitálj. Köszönöm.

Jelenlegi ára: 5 800 Ft
Az aukció vége: 2020-12-29 11:32 .

Antik réz, kandelláber, medálalap 38 x 33 mm - Jelenlegi ára: 130 Ft

A képen látható medálból készíthetsz ékszereket.  A megadott ár 1 db termékre értendő.
Nyaklánc és fülbevaló készítéshez ajánlom!
Szín: képen látható.

Jelenlegi ára: 130 Ft
Az aukció vége: 2020-12-29 13:38 .

Dschinghis Khan – Corrida CD Disco - Jelenlegi ára: 10 000 Ft

Dschinghis Khan – Corrida  CD  Disco   Eladó

Jelenlegi ára: 10 000 Ft
Az aukció vége: 2020-12-29 12:21 .

2020. december 28., hétfő

DIXILEMEZ: SÖTÉTBEN KÁPRÁZÓ JELENÉS UNDERGOUND - Jelenlegi ára: 2 000 Ft

DIXILEMEZ: SÖTÉTBEN KÁPRÁZÓ JELENÉS - 1G2009103022-2 - CD - 2009 - H
TERMÉK LEÍRÁS:
Gémes János, vagy Dixi (ahogy mindenki nevezte), a hatvanas években lett Budapest szerte ismert, kultikus figura. Experimentális költő, non-stop performer, aki haláláig volt különleges szereplője a budapesti szórakozóhelyeken lezajló szokásos esti cselekményeknek. Szabad volt akkor, amikor mindenki rabnak érezte magát.
Extatikus, szürreális, nyelven repítette verseit a szélbe. A beszéd az esztétika és a szellem kifejeződése lett, a nyelvet arra használta valaki, amire való.
Mámorban, extázisban szavalta különös szövegeit. Látnok, jós és sámán volt. Valami vezérféle, huszadik századi Szókratész, kicsit olyan, mint egy vándorprédikátor, akit követnek a tanítványai.
1. (1: 42)
2. (9: 40)
3. (16: 24)
4. (7: 49)
5. (4: 55)
6. (6: 55)
7. (7: 25)
8. (1: 26)
9. (4: 04)

Jelenlegi ára: 2 000 Ft
Az aukció vége: 2020-12-29 11:02 .

FLASH AND THE PAN : Headlines LP ( GER) EX/EX - Jelenlegi ára: 1 990 Ft

FLASH AND THE PAN : Headlines LP
Német kiadás. Metronome
Borító/ lemez : EX/EX

Jelenlegi ára: 1 990 Ft
Az aukció vége: 2020-12-29 09:50 .

Deodato, Dave Swarbrick cdk - Jelenlegi ára: 5 000 Ft

Gyüjteményből eladóak.
A cdk használtak... ebböl adódóan lehetnek rajtuk hajszálkarcok amik a lejátszást nem akadályozzák de kérésre szívesen megnézem a kiválasztott cd pontos állapotát.
Kérem tekintse meg további ajánlataimat is mert minden stílusban árulok cdket.

Jelenlegi ára: 5 000 Ft
Az aukció vége: 2020-12-29 08:32 .

Acer Travelmate 5530G lcd kábel - Jelenlegi ára: 2 390 Ft

Acer Travelmate 5530G lcd kábel
 
tökéletesen működik.
Minden notebook alkatrészre 1 hét garanciát vállalunk. A termékekről minden esetben számla készül a megadott névre és címre. A megrendelt árut postai úton az utalás be érkezte után rögtön továbbítjuk

Jelenlegi ára: 2 390 Ft
Az aukció vége: 2020-12-29 07:21 .

Joseph E. Stiglitz & Andrew Charlton: Fair Trade For All (*03) - Jelenlegi ára: 4 500 Ft

Joseph E. Stiglitz & Andrew Charlton: Fair Trade For All
A megrendelt könyvek a rendelést követően azonnal átvehetők budapesti antikváriumunkban a bolt nyitvatartási idejében, vagy kiszállítjuk Önnek a Szállítási és garanciális fül alatt részletezett feltételek mellett.

Jelenlegi ára: 4 500 Ft
Az aukció vége: 2020-12-29 05:44 .

R.E.M. - Monster LP új, bontatlan - Jelenlegi ára: 4 999 Ft

Eredeti! Teljesen új, celofános.
Postaköltség : postai díjszabás szerint. Csak ajánlottan postázok, simán nem.
Utánvét nincs. Csere nem érdekel.
Személyes átvétel esetén a termék leütését követő 10 napon belül át kell venni a terméket.
Postai úton történő átvétel esetén a termék leütését követő 7 napon belül kell az utalást megtenni.
A pénz beérkezése után 3 napon belül postázom a terméket.
Ha ezek a feltételek nem felelnek meg, kérlek ne üsd le a terméket, ellenkező esetben negatív értékelést adok.
Kérdésekre szívesen válaszolok!


Jelenlegi ára: 4 999 Ft
Az aukció vége: 2020-12-29 01:56 .

Opel Zafira B/2 2007-2011 - vákuumpumpa, (a/y/z)19,20(dt/dtc/dte/dtj/dth/dtl) - Jelenlegi ára: 19 919 Ft

vákuumpumpa, (a/y/z)19, 20(dt/dtc/dte/dtj/dth/dtl) (55205446)
55188660
55581351
(55205446)
(93190766)
(93179221)
 Opel 
 Opel Zafira 2007. 09. 01- (OPEZaf B/2) 
Használt - bontott cikk!


Jelenlegi ára: 19 919 Ft
Az aukció vége: 2020-12-29 03:38 .

Vadi új 14,5x11 cm egyedi cserélhető lapokkal sötét kék műbőr kötésű notesz - Jelenlegi ára: 850 Ft


Köszöntelek Aukciómon!
 LICITÁLJ!!  
 Vadi új 14, 5x11 cm egyedi cserélhető lapokkal műbőr kötésű notesz
nem barna
kedden  és csütörtökön tudok postára menni.    Licitet nem törlök!
LICITÁLÁSKOR A FENNT LEÍRTAKAT VEDD FIGYELEMBEN!!!
KÖSZÖNÖM!
NÉZZ SZÉT NÁLAM!!!
Mese szép aranyozott ékszerek csak most akciósan!!
Ne tétovázzzzzzz  licitálj!!
Megfelelö árnál előre hozom a zárást!!
Számlaszámom -otp Postai címem és e-mail címem , ha megnyertél valamit a tesz-vesz által küldött levélben szerepel. Ne kukázd ki , hanem olvasd el!!! A megnyert terméket ha nem kéred akkor is jelentkezz, így sokkal becsületesebb mint ha én naponta irkálok, és nem válaszolsz.
Köszönöm z-kata


Jelenlegi ára: 850 Ft
Az aukció vége: 2020-12-29 02:16 .

Medela Personal Fit szívófej-tölcsér szett L - 2db - Jelenlegi ára: 1 990 Ft


Dobozsérült!
Medela Personal Fit tölcsér - szívófej Medela Harmony és Symphony mellszívókhoz
2db-os szett.
XL-es méret!
A doboza sérült, gyűrődött.
A termék új!


Jelenlegi ára: 1 990 Ft
Az aukció vége: 2020-12-29 01:08 .

Saeco Xelsis kávéautomata Garanciával! - Jelenlegi ára: 1 Ft

 Saeco Xelsis kávéautomata Garanciával!
Teljesen automata készülék -Kávékészítés őrölt és szemes-kávéból- Egyszerre két kávéleadási funkció- Eszpresszó és cappuccino egy gombnyomásra- Forró víz adagolás tea és instant italok készítéséhez- Gyors-gőzölési funkció, ( Rapid steam)- Ellenőrző funkciók (víz, kávé központi egység stb. )- Az Exprelia kerámia betétes darálóval rendelkezik- SBS-krémesség szabályozó rendszer- Elektronikus őrlésmennyiség szabályozás- Őrlés finomság állítás- Előáztatásos kávéfőzési mód- Automatikus vízkőtelenítő program- Öblítési funkció- Készülék ház rozsdamentes acél- Kávémennyiség állítási lehetőség adagonként 6, 5-10, 5 gr- Magyar nyelvű menü- LCD kijelző- beépített számláló.
Teljesen átvizsgált (vízkőtelenítve, tömítőgyűrű csere, stb. )
3 hónap Garancia!

Jelenlegi ára: 1 Ft
Az aukció vége: 2020-12-29 00:02 .

Régi akvarell virágcsendélet festmény , 51x78 cm - Jelenlegi ára: 10 000 Ft

Köszöntöm oldalamon !
Jelen aukción akvarell festményt kínálok eladásra !
51x78 cm , bal oldalán kép szélén beszakadt
További hasonló tételek kínálatomban !
A fényképek az adott tárgyról készültek , a képeken szereplő állapotban vannak !
Kérem a kedves vásárlót , hogy akkor üsse le az aukciót , ha 1 héten belül rendezi az adás-vételt !
A vásárlást követő 20. napon értékelésemet elkészítem !
Kérem nézze meg további kínálatomat, vásárlás előtt minden esetben tekintse meg az ismerj meg / bemutatkozó oldalt, ahol feltüntetem az éppen aktuális átvételi és postázási lehetőségeket!
(190317)

Jelenlegi ára: 10 000 Ft
Az aukció vége: 2020-12-28 22:44 .

XBOX ONE - The Elder Scrolls III Morrowind Csak lemez - Jelenlegi ára: 2 160 Ft

The Elder Scrolls III Morrowind Csak lemez
Tesztelt , hibátlan működés.
Fizetési információk:
Bankkártyás fizetés
Utánvét
Személyes átvétel
 
Szállítási információk:
GLS:
 bankkártyás/átutalásos fizetés: +890 Ft.
 utánvét: +1190 Ft.
Személyes átvétel:
Nyíregyházi üzletben (H-P.: 10-17h Sz.: 10-13h)
Budapesten az II. kerületben előre egyeztetve, rendelést követő 1-5 munkanaptól
Szállítás bélelt borítékban.
 
Kompatibilis
 
Alapítva 2009
 

Jelenlegi ára: 2 160 Ft
Az aukció vége: 2020-12-28 21:16 .

Opel Vectra C/2 2005-2008 - közbetéttengely, 465mm, 27fogú, (z)20,28,32(nel/net/se), (y/z)19,22,30(d - Jelenlegi ára: 16

közbetéttengely, 465mm, 27fogú, (z)20, 28, 32(nel/net/se), (y/z)19, 22, 30(dt/dth/dtl/dtr) (13107285)
13107285
9186588
13370020
13408708
 Opel 
 Opel Vectra C 2005. 09. 01-2008. 08. 31 (OPEVec C 2) 
Használt - bontott cikk!


Jelenlegi ára: 16 599 Ft
Az aukció vége: 2020-12-28 20:11 .

Eladó Hasbro Alpha Velociraptor - Jelenlegi ára: 4 400 Ft

Eladó a képeken látható erdeti, gyári csomagolása nelkül Hasbro Alpha Velociraptor! Mind a két hangkiadó funkciója tökéletesen működő képes és játékra alkalmas! (2001-es) Jurassic Park III. - hoz kiadott példány.  
Jó licitálást!
Megtekinthető.: Bicske/Óbarok
Átvehető.: A termék megvásárlása esetén postacsomag folyamán vagy személyesen.  
Csere nem érdekel!

Jelenlegi ára: 4 400 Ft
Az aukció vége: 2020-12-28 18:56 .

St.Bernard kockás kislány felső - Jelenlegi ára: 1 490 Ft

Kocká s kislá ny felső, pá ntja á llí tható, elö l gombos, alul fodor beraká ssal
Cikkszám: 2748017033
Anyaga: 100% pamut
Márka: St. Bernard
Szélesség: 31 cm
Hosszúság: 57 cm
Terméken rögzített méret: 8-9 év
Minden gyerekruhánk egyedi (modellenként csak 1 db van belőlük). Ha megtetszett, ne habozz a rendeléssel, mert hamar elvihetik előled.
HOGY TUDOK FIZETNI?
Utánvéttel
A rendelésed leadása után visszaigazoló e-mailben kapod a csomagod érkezésének pontos idejét és helyét. Majd a csomag kézhezvételekor tudsz fizetni a futárnak. Ebben az esetben a szállítási költség mellett a kezelési költség további 300 Ft. Előre utalással
A rendelést visszaigazoló e-mailben megtalálható minden adat, ami az utaláshoz szükséges. A számlán szereplő összeg megérkezése után adjuk fel a csomagod. Ha a vásárlás összege adott nap 14 óráig megérkezik bankszámlánkra, még aznap elindítjuk a csomagküldést. Így akár 1-2 munkanap múlva már át is veheted a futártól.
SZÁLLÍTÁSI INFORMÁCIÓ
Személyes átvételre nincs lehetőség. A csomagokat a GLS futárszolgálat szállítja ki, a megrendelést követő 1-2 munkanapon belül 8. 00-16. 00 között, ezért akár munkahelyi címed is megadhatod szállítási címként. Amikor a csomagodat elkészítettük és postára adtuk, e-mailt küldünk a csomag várható érkezésének napjáról. Csomagodat kérheted a szállítási feltételek pontban leírtak alapján. Utánvétes rendelés esetén a szállítás mellett a kezelési költség további 300 Ft/csomag. INGYENES SZÁLLÍTÁS
Ha termékeink közül többet is vásárolsz egy időben és azok együttes értéke meghaladja a 15. 000 Ft-ot, úgy a szállításod INGYENES. Használd ki és a szállítási költség helyett inkább legyen egy ruhával több a kosaradban! A fenti árak kizárólag Magyarország területén belüli szállítás esetén érvényesek. Hétvégén és ünnepnapokon a szállítás szünetel.
VISSZAKÜLDÉS, HA NEM AZT KAPTAD, AMIRE VÁGYTÁL
A vásárolt termékeket 14 munkanapon belül visszaküldheted címünkre a számlával együtt, de kérlek ez esetben előre jelezd e-mailben a visszaküldés szándékát és okát). A vételárat szállítási költséggel együtt 1 héten belül visszautaljuk az e-mailben megadott bankszámlaszámra. A termékeket csakis és kizárólag eredeti állapotában vesszük vissza! Higéniai okok miatt kivételt képeznek a fehérneműk (bugyi, alsónadrág, fürdőruha).
SZÁMLÁZÁS
Minden vásárlásnál ÁFA-s számlát adunk, amit a rendeléskor leadott számlázási címre állítunk ki.
Várjuk kérdéseidet, írj nekünk! Segítünk!


Jelenlegi ára: 1 490 Ft
Az aukció vége: 2020-12-28 17:44 .

Polisztirol - hungarocell koszorú több méret - 20 cm - Jelenlegi ára: 590 Ft

Polisztirol - hungarocell koszorú több méret - 20 cm
Aukcióimon találsz több fajta Lemila bugyit szintén AKCIÓS ÁRON !!!!!
AZON KÍVÜL SOK FAJTA MELLTARTÓKAT , KREATÍV-HOBBY alapanyagokat , KÉSZ(általam készített)TERMÉKEKET, ÚJ-CÍMKÉS FELSŐKET és EGYÉBB RUHANEMŰKET IS TALÁLSZ TERMÉKEIM KÖZT, NÉZZ SZÉT "KICSINY KIS BOLTOMBAN" !!!!! !
10000. - feletti  termék vásárlása esetén ingyenes FOXPOST postaköltség!!!! SŐT, HA min. 10db. VAGY A FÖLÖTTI BUGYIT VÁSÁROLSZ, AKKOR IS INGYENES A POSTAKÖLTSÉG ORSZÁGON BELÜL !!!!! !
SZEMÉLYES ÁTVÉTELRE AZ OKTOGON KÖRNYÉKÉN VAN LEHETŐSÉG !!!!


Jelenlegi ára: 590 Ft
Az aukció vége: 2020-12-28 16:16 .

Régi hibátlan Zsolnay-Irisz Kolozsvári Műhely mokkás csésze ritka fazon - Jelenlegi ára: 4 999 Ft

Régi Zsolnay-Irisz Kolozsvári Műhely mokkás ritka fazonú csésze a fotókon látható hibátlan állapotban. Szép darab, ritka kuriózum. Jelzés nélküli, de eredet vitán felül áll.
Mérete: átmérője 5, 3 cm + fül, magassága 5, 8 cm.
x3420

Jelenlegi ára: 4 999 Ft
Az aukció vége: 2020-12-28 15:08 .

Jean michael Jarre Oxygene - Jelenlegi ára: 1 299 Ft

A lemezt vákumos lemezmosóval megmosva, antisztatikus belső tasakkal kapja meg. A lemezek állapotát szemrevételezéssel állapítom meg minden esetben 
Kérem, hogy ennek tudatában licitálájon 
01589

Jelenlegi ára: 1 299 Ft
Az aukció vége: 2020-12-28 13:56 .

Eredeti PUMA gyermek bemelegítő - Jelenlegi ára: 4 500 Ft

Eredeti PUMA márkájú, használt de jó állapotú gyermek bemelegítő szett, hímzett márkajelzésekkel. A méretezése 24M szerinti.

Jelenlegi ára: 4 500 Ft
Az aukció vége: 2020-12-28 12:38 .

Tapsi koma kalandjai 1987es mesekönyv!!! NÉZZ KÖRÜL! Rengeteg termékem van! - Jelenlegi ára: 530 Ft

Hibáit fényképeztem. Ennek ellenére bátran olvasható, aranyos, szépen illusztrált könyv!
Fix áras termék vásárlása esetén megkérem a kedves nézelődőket, hogy csak akkor üssék le a terméket, ha azt valóban ki is tudják, akarják fizetni! Máshol is hirdetem őket!
A ruhacsomagokat igény esetén megbontom! Jelezd mit szeretnél és felrakom külön!
1Ftos aukciónál (a legtöbb esetben) szándékosan nem adok meg fix árat, így ezt kérem senki ne is kérje!  
Az 1Ftos termékek lejárata minden hónapban 1-3-a!  
Az 1Ftos termékek fizetési határideje MINDEN esetben 10-e!  
Ha 10-e hétvégére esik, akkor a fizetési határidő hétfő!  
8-án minden addig nem fizető vásárlónak kiküldöm a fizetési emlékeztetőt!  
Legfőképpen gyerekruhát, játékokat, mesekönyveket teszek fel, így a hónap legelején érkező családi pótlékból, gyedből, gyesből, aki akarja ezt ki tudja fizetni. A fizetéseket 10-éig mindenki megkapja, így ettől tényleg NEM TÉREK EL!!!  
Kérlek olvasd el:
A termékeket csak 1. 000Ft feletti vásárlás esetén postázom! Pár száz forintos tételekkel egyszerűen nincs értelme, hogy egyesével becsomagoljam és postára vagy foxhoz szaladgáljak vele!
(pár forintnyi különbség nem számít) 
Rózsaszín csekket nem fogadok el, se bankba, se házhoz!
A pénz beérkezését a vatera rendszerén keresztül jelölöm, jelzem feléd, külön e-mailben nem!
A postázást értékeléssel jelzem a vatera rendszerén keresztül, külön e-mailben nem.
Panaszkezelés:
A ruhák többsége nem próbababán van fényképezve, így belefuthat az ember olyanba, hogy a fényképen jól mutat, felvéve viszont lifeg erre-arra, nyúlottság érzését adja.
A tárolásban némely szín, anyag elkezdhet besárgulni vagy hibázhatok akár sok minden másban.
A leggyakrabban feltüntetett jó állapotú jelző nem egyenlő az újszerűvel! Használt, jó állapotú!  
Arra mindenkit megkérek, hogy bármilyen gond esetén kezdjük úgy a panasz, probléma előadását, hogy NEM direkt, NEM szándékosan adok el olyasmit, ami esetlegesen rossznak, hibásnak bizonyul.
Önhatalmúlag kérem senki ne postázzon vissza terméket, mert még egy 700Ftos termék esetén se éri meg visszaküldeni, hiszen annyi a legolcsóbb posta!
Előre egyeztetés után a visszapostázás költségét a vevő fizeti, a további panaszkezelést, esetleges pénzvisszafizetést pedig megbeszéljük.
Nagyon-nagyon köszönöm!

Jelenlegi ára: 530 Ft
Az aukció vége: 2020-12-28 10:08 .

2020. december 27., vasárnap

Allan Pease, Barbara Pease - A testbeszéd enciklopédiája - Jelenlegi ára: 3 800 Ft

A könyv megvásárlása után automatikus e-mailt küldünk a részletekkel!
Mondanivalónkat a beszéden kívül gesztusaink, arcjátékunk, testtartásunk - összefoglalóan a testbeszédünk - közvetíti, erősíti meg vagy cáfolja. Aki ennek tudatában van, az sokkal hatékonyabban kommunikál. Ha érti és érzékeli ezeket a sokatmondó jeleket, lényegesen többet tudhat meg a másik szándékáról, mint ha csupán a szavaira hagyatkozna. A világhírű szerzőpáros, Allan és Barbara Pease legújabb könyvükben élvezetes, közérthető stílusban - számtalan fotó és rajz kíséretében -foglalják össze a testbeszéd alapvető tudnivalóit. Ne feledjük: miközben elsajátítjuk a testbeszéd tudományát, apránként jobban megértjük saját viselkedésünket is. A testbeszéd enciklopédiája a kereskedők, menedzserek, üzletkötők, állásinterjúra készülők elengedhetetlen kézikönyve, de hasznos lehet az élet bármely területén: otthon, randevún vagy a munkahelyen.


Jelenlegi ára: 3 800 Ft
Az aukció vége: 2020-12-28 10:08 .

Hera főzőkönyv - Jelenlegi ára: 800 Ft

83 o.
Telefonon nincs kommunikáció, és azért se kelljen hívogatnom senkit, hogy ugyan nézze már át a levélszemeteit (vevők 50%-nál ott kötnek ki email-jeim), nem beszélve arról, hogy élő e-mail-címet adjon meg a Vaterának!
Kérem licitálás előtt érdeklődjön, hogy a tétel biztosan meg van-e, mert ha esetleg hiányzik, a Vatera nem enged csak semleges értékelést adni. Ha nem válaszolnék a kérdésre akkor a tételt keresem, kérem ilyenkor se licitáljon! Értesítésem után - amelyben az érvényben lévő postai tarifa alapján adom meg a postaköltséget - 7 munkanapon belül szíveskedjen az utalást rendezni. Ellenkező esetben a tételt újraindítom.
#68759 @ 99 
kaalmaan_item_842021323_

Jelenlegi ára: 800 Ft
Az aukció vége: 2020-12-28 08:56 .

Héviz, szot üdülő - Jelenlegi ára: 300 Ft

szot üdülő
Telefonon nincs kommunikáció, és azért se kelljen hívogatnom senkit, hogy ugyan nézze már át a levélszemeteit (vevők 50%-nál ott kötnek ki email-jeim), nem beszélve arról, hogy élő e-mail-címet adjon meg a Vaterának!
Kérem licitálás előtt érdeklődjön, hogy a tétel biztosan meg van-e, mert ha esetleg hiányzik, a Vatera nem enged csak semleges értékelést adni. Ha nem válaszolnék a kérdésre akkor a tételt keresem, kérem ilyenkor se licitáljon! Értesítésem után - amelyben az érvényben lévő postai tarifa alapján adom meg a postaköltséget - 7 munkanapon belül szíveskedjen az utalást rendezni. Ellenkező esetben a tételt újraindítom.
#68499 @ K 
kaalmaan_item_842020789_ Balaton, üdülő

Jelenlegi ára: 300 Ft
Az aukció vége: 2020-12-28 07:38 .

Opel Meriva A 2003-2010 - ház, többcélú relé - Jelenlegi ára: 7 746 Ft

ház, többcélú relé (93363143)
93363143
 Opel 
 Opel Meriva A 2003. 09. 01-2009. 08. 31 (OPEMer A) 
Használt - bontott cikk!


Jelenlegi ára: 7 746 Ft
Az aukció vége: 2020-12-28 06:21 .

Samsung N950F Galaxy Note 8 szilikon hátlap - Soft Clear - transparent - Jelenlegi ára: 495 Ft

Samsung N950F Galaxy Note 8 szilikon hátlap - Soft Clear - transparent
Samsung N950F Galaxy Note 8 szilikon hátlap - Soft Clear - transparent

Jelenlegi ára: 495 Ft
Az aukció vége: 2020-12-28 05:11 .

borítékok (3 x 10 x 17 cm) (48 Darabok) - Jelenlegi ára: 1 179 Ft

Térj vissza az irodádba anélkül, hogy egy apró dolgot is elfelejtenél! Vásárolj borítékok (3 x 10 x 17 cm) (48 Darabok) és irigyeljenek a kollegáid!
Méretei kb.: 3 x 10 x 17 cmDarabok: 48 Darabok


Jelenlegi ára: 1 179 Ft
Az aukció vége: 2020-12-28 03:44 .

hálózsák 300 gr 220x80 0-+5,-15,5C,1,55 kg,bontatlan,úJ! - Jelenlegi ára: 7 990 Ft

egyszemélyes meleg múmia valóhálózsák 
1, 55 kg csak!
könnyen kezelhető, kellemes, minőségi anyagok,
 

Jelenlegi ára: 7 990 Ft
Az aukció vége: 2020-12-28 02:38 .

Opel Corsa D 2006-2014 - érzékelő, vezérműtengely fordulatszám, (a/z)13(dtc/dte/dtj/dtr/fd) - Jelenlegi ára: 7 746 Ft

érzékelő, vezérműtengely fordulatszám, (a/z)13(dtc/dte/dtj/dtr/fd) (46798365)
55216241
55201874
46798365
(93190703)
 Opel 
 Opel Corsa D 2006. 09. 01-2011. 02. 28 (OPECor D1) 
Használt - bontott cikk!


Jelenlegi ára: 7 746 Ft
Az aukció vége: 2020-12-28 01:21 .

Green Cell Laptop akkumulátor WA03XL HP Pavilion x360 15-BR 15-BR004NW 15-BR005NW - Jelenlegi ára: 9 890 Ft

Kapacitás: 3950 mAh, Feszültség: 11. 1V (10. 8V), Cella technológia: Li-Polymer, Cella gyártója: Green Cell
Kompatibilis készülékek:   HP Pavilion x360Kompatibilis akkumulátorok: 916367-421916812-855HSTNN-LB7TTPN-W126WA03048XLWA03048XL-PRWA0Termék kód: HP138


Jelenlegi ára: 9 890 Ft
Az aukció vége: 2020-12-27 23:56 .

Rotring micronorm 0,25mm - Jelenlegi ára: 2 500 Ft

Eladó a képen látható régi rotring micronorm.  
Nézd meg a többi aukciómat is. Rengeteg eladó tárgyam van még fent. Sok retró, antik és különleges tárgy. Ha több terméket vásárolsz, és az mind elfér egy csomagban akkor csak egy postaköltséget kell fizetni. Bármilyen kérdés lenne csak írj nyugodtan. Köszönöm

Jelenlegi ára: 2 500 Ft
Az aukció vége: 2020-12-27 22:50 .

Johnny English - Újratöltve (Blu-ray) 2011 ÚJ! fsz: Rowan Atkinson - magyar szinkronnal - Jelenlegi ára: 5 990 Ft

Johnny English - Újratöltve (2011) 
Blu-ray
akció-vígjáték
főszerepben: Rowan Atkinson
külföldi kiadás, magyar szinkront és magyar feliratot tartalmaz
hang: magyar, angol
felirat: magyar, angol
Állapot: új, bontatlan állapotban
Átvehető: azonnal, a Westend mellett 2 percnyire levő üzletünkben
További részletek a fotókon kinagyítva
Premierfilmek a legjobb áron!
Rowan Atkinson (Mr. Bean) visszatér a duplanullás titkosügynök szerepében a Johnny English kirobbanóan sikeres folytatásában, hogy helyenként letolt gatyával, de mindig felhúzott fegyverrel szálljon szembe a veszélyekkel olyan színészsztárok társaságában, mint Gillian Anderson, Rosamund Pike, Dominic West és Daniel Kaluuya. Őfelsége szolgálatában English kettősügynökök és gyilkos takarítónők hadán átverekedve próbálja lefülelni azt a nemzetközi bűnbandát, amely a kínai miniszterelnök életére tör. A kérdés már csak az, hogy ki okozza majd a nagyobb katasztrófát: a bűnöző vagy a bűnüldöző?
KÉREM, FIGYELMESEN OLVASSA EL AZ ALÁBBIAKAT:
Minden termék esetében feltüntettem az átvételi lehetőségeket:
Azonnal átvehető - raktáron van, azonnal elvihető.
2-5 munkanap alatt szállítható - nincs raktáron, a beszerzése a feltüntetett időn belül várható.
A legtöbb termékem ÚJ, gyári állapotú.
Ami használt, arról pontos állapotleírást adok.
Szállítás: személyes átvétel vagy ajánlott levélként előre utalás után
Postázás: csak ajánlott levélként vállalok feladást, az aktuális postai díjszabás szerint + bélelt boríték ára. Minden ajánlott levelet LNK ( levélládába nem kézbesíthető ) opcióval adok fel, mivel a Magyar Posta már csak így vállal garanciát az ajánlott levelekért. Ha elsőbbségi opciót szeretne kérni, kérem, vásárláskor jelezze.
Postai utánvétet nem vállalok.
Ha a termék átvétele/postázása időhöz van kötve, kérem, ezt vásárlás ELŐTT egyeztesse velem, vásárlás után egyeztetés nélkül ezt nem tudom garantálni.
Igyekszem minden feltett kérdésre pár órán belül válaszolni.
Személyes átvétel: a Westend mellett közvetlenül, előre egyeztetett időpontban.
Az időpont egyeztetés nélkül érkező Vásárlók esetében nem tudok garanciát vállalni a termék azonnali átadására, ilyen esetben nem tudok reklamációt elfogadni, kérem, ezt vegye figyelembe. Ezért kérem, vásárlás után minden esetben egyeztessen átvételi időpontot.
Számlaadás: van
Garancia: 1 hét, csak és kizárólag gyári hibás terméket cserélek. A nem rendeltetésszerű használatból keletkező meghibásodásra nem vállalok garanciát. Kérem, a vásárolt terméket személyes átvétel esetén ellenőrizze.
Minden az aukcióimon eladó kép- és hanghordozó eredeti kiadvány, nem másolat.
Köszönöm, hogy elolvasta és tudomásul vette a fentieket a problámamentes kiszolgálás érdekében.


Jelenlegi ára: 5 990 Ft
Az aukció vége: 2020-12-27 21:32 .

VAGNER Festékszoró AKCIÓ Dec 27-ig! - Jelenlegi ára: 80 000 Ft

Eladó egy Egyszer használt, tökéletes állapotú Wagner control pro 350 festékszoró rendszer

Jelenlegi ára: 80 000 Ft
Az aukció vége: 2020-12-27 20:16 .

0N508 Jelzett Görög kobaltkék bonbonier - Jelenlegi ára: 5 500 Ft

Hibátlan állapotú, valódi 24 karátos arannyal aranyozott porcelán bonbonier. Tetején három alakos görög jelenet.
Alján jelzés:
HAND MADE IN GREECE
24 K GOLD
FAKIOLASSzélesség: 9. 3 cmMagasság: 4. 5 cmSúly: 0. 19 kg
Termékeim között több porcelán bonbonier található, kérem tekintse meg őket ide kattintva!
A termékről további nagy felbontású képek!
ÁRUIM ZÖME ANTIK ÉS RÉGI TÁRGYAKBÓL ÁLL.
SZEMÉLYES ÁTVÉTELI LEHETŐSÉG BUDAPESTEN (IX. ) ILLETVE SZEGEDEN!
 
Szállítás
Termékeinket az MPL futárszolgálattal küldjük! Terjedelmes tárgyaink szállításában külön díjazás mellett tudunk segíteni! Szállítási módok az alábbiak szerint alakulnak
 
Személyes átvétel Budapest IX.
 
 
Személyes átvétel Szeged
 
 
MPL csomag előre utalással
 
 
MPL csomag utánvét
 
 
Fizetés
A vételár és szállítási költség kiegyenlítésére az alábbi lehetőségeket biztosítjuk
 
Személyes átvételkor készpénzben
 
 
Banki átutalás
 
 
Utánvét
 
 
Paypal (MasterCard, Visa)
 
 
Szállítási, átvételi idő
A termék vásárlását követően a szállítási, kézhez vételi idő az alábbiak szerint alakul belföldön
 
Személyes átvétel
1-5 munkanap
 
 
MPL csomag előre utalással
2-3 munkanap
 
 
MPL csomag utánvét
1-3 munkanap
 
( gyűrűtartó ékszertartó bonbonier ékszer tartó gyűrű tartó )

Jelenlegi ára: 5 500 Ft
Az aukció vége: 2020-12-27 19:02 .

Bing Nyuszi kertész nadrágban 38 cm-es, vadi új! - Jelenlegi ára: 2 990 Ft

Bing Nyuszi kertész nadrágban 38 cm-es, vadi új!

Jelenlegi ára: 2 990 Ft
Az aukció vége: 2020-12-27 17:50 .

Gyerek bakfis tüll szoknya tütü balettszoknya TÜRKIZ - Jelenlegi ára: 990 Ft

Gyerek, bakfis méretű tüll tütü, balett szoknya, 3 rétegű, szatén, gumis derékkal. One size, egy méretű, tág határok között megfelelő. TÜRKIZ
Hossza: 30cm, derékbősége. 46-80cm
A TERMÉK KÉSZLETEN VAN, AZONNAL ELVIHETŐ!
Több termék vásárlása esetén is egy postaköltséget kérek

Jelenlegi ára: 990 Ft
Az aukció vége: 2020-12-27 16:32 .

Laptop Notebook Wd Black 320gb HDD Merevlemez - Jelenlegi ára: 3 480 Ft

Laptop Notebook Wd Black 320gb HDD Merevlemez
WD3200BEKT
100/100 (Hibátlan)
Kapacitás 320 GB
Fordulatszám 7200 rpm
Cache mérete 16 MB
Maximális adatátviteli sebesség 3 Gbit/s
Notebook merevlemez Igen
Csatlakozók
SATA
Méretek
Szélesség 69. 8 mm
tökéletesen működik.
Minden notebook alkatrészre 1 hét garanciát vállalunk. A termékekről minden esetben számla készül a megadott névre és címre. A megrendelt árut postai úton az utalás be érkezte után rögtön továbbítjuk

Jelenlegi ára: 3 480 Ft
Az aukció vége: 2020-12-27 15:16 .

Dacia trikó üléshuzat univerzális 2db hímzett,+AJÁNDÉK fejtámla huzat 2db - Jelenlegi ára: 3 900 Ft

2db jó minőségű univerzális trikó üléshuzat.
Választható szín és hímzés szín. Könnyű felszerelni
. A minta nem matrica, hímezve van. Mosógépben mosható.
Készítek hátsó trikó üléshuzatot.
Nézze meg további termékeimet.


Jelenlegi ára: 3 900 Ft
Az aukció vége: 2020-12-27 14:02 .

Fényképalbum, fotóalbum 96 db-os 9 × 13 cm - Jelenlegi ára: 1 200 Ft

96 db-os fényképalbum 9 × 13 cm-es fényképek férnek bele.
8 db nagyra kiteríthető oldala van.
Egy lapozható oldalon 12 fénykép tárolható.
Ajándékba kapott, nem használt, újszerű állapot.
Szélesség 18 cm.       Magasság 30 cm.

Jelenlegi ára: 1 200 Ft
Az aukció vége: 2020-12-27 12:44 .

Sony vaio laptop hibás - Jelenlegi ára: 7 000 Ft

Eladó hibás Sony vaio pcg-905p (pcg-9g1m)
Laptop.
Amd athlon processzor
256mb ram
Floppy
Cd/dvd rom
Szép állapotú, törés, repedés nincs rajta.
Winxp matrica.
Akku nem jó.
Töltő és hdd nélkül.
Hiba leírás:
Amikor hozzám került kipróbáltam működött minden. Másnap win kék halál és most bekapcsol de, nem ad képet.
Alkatrésznek vagy javitásra.

Jelenlegi ára: 7 000 Ft
Az aukció vége: 2020-12-27 11:08 .

2020. december 26., szombat

Vízforraló Solac MH9100 Choco-Latte 1 L 250W - Jelenlegi ára: 23 508 Ft


EAN:
8433766580073
Gyártó:
Solac
Ha elektromos háztartási kisgépeket keresel a legjobb áron, ne hagyd ki Vízforraló Solac MH9100 Choco-Latte 1 L 250W és a minőségi elektromos háztartási kisgépek széles választékát!
Solac Choco-Latte. Termék típusa: Olvasztóedény, Űrtartalom: 1 L, Termék színe: Fehér. Áram: 250 W
Solac Choco-Latte. Termék típusa: Olvasztóedény, Űrtartalom: 1 L, Termék színe: Fehér. Áram: 250 W
Termék típusa: OlvasztóedényŰrtartalom: 1 LTermék színe: FehérHideg érintésű fogantyú: IgenKivilágított be/ki kapcsoló: IgenKönnyen tisztítható: IgenÁram: 250 W

Jelenlegi ára: 23 508 Ft
Az aukció vége: 2020-12-27 10:08 .

ÚJ C&A 80-as szabadidő nadrág, leopárd mintás - Jelenlegi ára: 2 190 Ft

Új, címkés C&A leopárd mintás kislány melegítő nadrág, eredeti csomagolásban. Anyaga: 95% pamut, 5% viszkóz. 40 fokon mosható.  
Hossz: 41, 5 cm
belső hossz: 22, 5 cm
Derék: 23, 5 cm gumis, nem állítható


Jelenlegi ára: 2 190 Ft
Az aukció vége: 2020-12-27 08:56 .

Opel Astra G 1997-2010 - hátsó rugó, 3/4/5ajtós, 1darab!, jelölés: JP - Jelenlegi ára: 5 533 Ft

hátsó rugó, 3/4/5ajtós, 1darab!, jelölés: JP (90576166)
90576166
9118377
kivéve vonóhorog
kivéve rossz útviszonyok csomag
kivéve süllyesztett
 Opel 
 Opel Astra G 1997. 09. 01-2003. 08. 31 (OPEAst G) 
Használt - bontott cikk!


Jelenlegi ára: 5 533 Ft
Az aukció vége: 2020-12-27 07:38 .

Commodore PLUS 4 - Jelenlegi ára: 35 000 Ft

Commodore PLUS 4 eladó dobozában működőképes állapotban.
Sikeres licitálást !

Jelenlegi ára: 35 000 Ft
Az aukció vége: 2020-12-27 06:21 .

Colin Forbes - A Kreml ügynöke - Jelenlegi ára: 400 Ft


- személyes átvétel: Budapest 11. kerületben kettő helyszínen
- postázom ajánlottan (ha házhoz nem megy el méretei miatt, akkor postán maradóra), MPL-lel, foxposttal, weboxszal a mindenkori díjszabások szerint
PONTOS POSTAKÖLTSÉGET CSAK BECSOMAGOLÁST KÖVETŐEN TUDOK MONDANI, HA ELŐRE TUDNI AKARJA, KÉREM, KÉRDEZZEN RÁ VÁSÁRLÁS ELŐTT!!!!! !!  
Bármilyen kérdésre szívesen válaszolok. Nézzen körül a termékeim között!  

Jelenlegi ára: 400 Ft
Az aukció vége: 2020-12-27 05:11 .

HDMI-VGA adapter - Jelenlegi ára: 1 880 Ft


most nálam, csak ennyi: 1. 880-HUF !!!
"HDMI to VGA with Audio Cable HDMI to VGA Adapter Male To Female 1080p HDMI to VGA Converter For PC/TV/for Xbox 360 for PS3"
 
KIS SEGÍTSÉG VIDEÓVAL:
A LÁTOGATÁSOD, SZERETETTEL VÁRLAK MÁSKOR ÉS MÁS TERMÉKEMNÉL IS!
Kérem kattintson a felhasználónevem mellett i+ gombra, vagy az alábbi linkre:
Bemutatkozás, szállítási feltételek:
A rendeléssel egyidejűleg kijelenti, hogy az ott leírtakat elolvasta és elfogadja!  


Jelenlegi ára: 1 880 Ft
Az aukció vége: 2020-12-27 03:50 .

Női karóra Nautica NAPCPR005 (36 mm) - Jelenlegi ára: 41 626 Ft


EAN:
0656086085310
Gyártó:
Nautica
Ha szeretnél lépést tartani a legújabb divat és kiegészítő trendekkel, vásárold meg a Női karóra Nautica NAPCPR005 (36 mm) -t a legjobb áron.
Nem: HölgyMűködés típusa: KvarcDoboz Anyaga: AcélÓraszíj Anyaga: AcélÓraház Színe: KékKristály: Ásvány Vízállóság: 5 atmRögzítés típusa: NyomásDoboz átmérője: 36 mmA márka doboza tartozék

Jelenlegi ára: 41 626 Ft
Az aukció vége: 2020-12-27 02:38 .

Új Bontatlan Disney Mickey Egér és Minnie Mouse Plüss Párna Díszpárna - Jelenlegi ára: 4 990 Ft


Termékem adatai:
-új, bontatlan csomagolásban
-méret: 33 X 33 cm
-anyaga: plüss
Az ár 1 db-ra vonatkozik.
Rendeléskor a megjegyzés rovatba írd kérlek, melyiket szeretnéd!
Más méretben is elérhető nálam, illetve más termékek is kaphatóak ebből a meséből.
Bejelentett egyéni vállalkozó vagyok, így biztonságban vásárolhatsz tőlem, természetesen számlát is adok.
Termékeim külföldi raktárról érkeznek, szállítási idejük átlagosan 2-4 hét, legrosszabb esetben is maximum 45 nap.
100%-os pénzvisszafizetési garanciát vállalok minden csomagra, amennyiben nem érkezik meg a kijelölt határidőig.
Folyamatosan töltöm fel a jobbnál jobb termékeket, ha gondolod nézz körül a hirdetéseim között.
Kérdéseddel pedig bátran fordulj hozzám!


Jelenlegi ára: 4 990 Ft
Az aukció vége: 2020-12-27 01:21 .

Mosógép Whirlpool AWT lengéscsillapító, teleszkóp üstcsillapító 1db - Jelenlegi ára: 1 990 Ft

A javítás műszaki jártasságot, megfelelő szerviz szerszámokat igényel!
Whirlpool AWT - AWE stb. automata mosógép  lengéscsillapító.
Furat átmérő 13mm, műanyag csappal szerelhető az üsthöz.
Alsó rögzítése a betét elcsusztatásával történik. Erő 120N.
 
Az ár 1db termékre értendő! A gépben 2 db van beépítve.
Szállítás postai úton, vagy FoxPost csomag automatába.
Postázási díjak a rendszeres áremelkedések miatt, csak tájékoztató jellegűek!
Amennyiben személyes átvételt jelöl meg, és a megbeszélt időben nem jelenik meg Csepelen, akkor a következő átvételi időben Csepelen, ismét módja van átvenni. Több lehetőséget nem áll módomban felajánlani, és a Csepeli átadás helyszínén kívül más helyszíneken és időpontokban átadni. Az átadás helyszínén 25 percet tartózkodom. Ha elmulasztja, marad a postai szállítás. Amire Vatera kedevezményt nem tudok biztosítani!
Szállítási díj a szolgáltató érvényes árjegyzékei szerint fizetendő!
Kérdésre szívesen válaszolok, és kérek mindenkit, leütés előtt jól
gondolja át a feltételeimet, mert leütésével mindent elfogad.
Ez nem internet bolt, ez egy online árverési oldal!
TELEFONON NEM VAGYOK ELÉRHETŐ, NE PRÓBÁLKOZZON, MERT SIKERTELEN LESZ!!!
Az aukcióval kapcsolatban a vásárlás, személyes átvétel, kérdés, átutalás, stb. csak e-mailben beszélhető meg! Köszönöm megértését.
Tekintse meg különböző termékeimből összeállított teljes kínálatomat!
Állandóan kapható, és változó termékek, mérsékelt árak, választható,   gyors szállítás! Általában lehetőség van budapesti személyes átvételre.


Jelenlegi ára: 1 990 Ft
Az aukció vége: 2020-12-27 00:02 .

Érdekes Emba filctollszerű töltőtoll - Jelenlegi ára: 2 900 Ft

Gyűjteményemből eladó egy Emba toll.
Állapot a fotók szerint.

Jelenlegi ára: 2 900 Ft
Az aukció vége: 2020-12-26 22:50 .

hitachi G13sb3 1300watos ipari flekx hagyatékból felujitva !! - Jelenlegi ára: 8 000 Ft

eladó a képenlátható1300watos ipari flekx felujitva pajzs festve tányérkerék cserélve csapágyazva szénkefézve ujszerü állapotban jó licitálást csak az van ami a képenlátszik !!

Jelenlegi ára: 8 000 Ft
Az aukció vége: 2020-12-26 21:32 .

Nokia 6110 Független mobiltelefon - 2452 - Jelenlegi ára: 5 000 Ft

Eladó a képeken látható telefon akkuval.
Független, tesztelt, működőképes, normál állapotban.
Amennyiben licitálsz, elfogadod az alábbi feltételeket.
Tudnivalók:
1. A hirdetés tárgya a képen szereplő termék, úgy és csak annyi ami látható.
2. Magánszemély vagyok, garanciát mindössze arra tudok vállalni, hogy az adott termék az elküldés pillanatában
a fényképeknek és a leírásnak megfelel.
3. Amit működőképesnek hirdetek, az tesztelve van, és használatra alkalmas.
A próba a töltést, kártyafüggőséget, nyelvet, hívás indítást-fogadást, mikrofon-hangszóró működést, kamerát foglalja magába.
4. Amennyiben valami mégsem megfelelő, jelentkezz, bizonyára meg tudjuk oldani. Semleges vagy negatív visszajelzéssel a probléma nem lesz megoldva.
5. Az aukció végétől kezdődően 2 napon belül (regisztráció nélküli és nullás felhasználók 1(! ) órán belül) jelentkezz és tudasd, hogy hová és milyen módon szeretnéd megkapni.
6. A fizetésre 2 nap, ha hétvége belesik 4 nap áll rendelkezésre.
(Egyedi esetekben, amennyiben kéred, ettől eltérhetünk. )
7. Eladóként csak a vevő értékelése után értékelem az adásvételt, ezért megkérlek mihamarabb tedd ezt meg.
(Engem a Vatera ne zaklasson az elmaradt értékelések miatt. )
8. Szállításra kizárólag a postai (postán maradó ajánlott levél, MPL autómatába/postán maradó/házhoz csomag)
szolgáltatások elérhetőek az aktuális árakon.
9. Licitörlési kérelmekkel egyáltalán nem foglalkozom.
10. A hirdetett árak annyik, amennyiért nekem megéri eladni őket. Alkudozni több termék vásárlása esetén lehetséges.
11. Az eladó dolgaimat általában máshol is hirdetem, ha eladom, innen törlöm.
12. Bármelyik aukciómat bármikor átvariálom, lezárom-újraindítom, veszek ki belőle, rakok hozzá. stb.
13. Nekem ez csak hobbi, ezért úgy csinálom ahogy nekem tetszik. Én komolyan veszem, vedd te is.
Köszönöm, hogy megnézted, kérlek vess egy pillantást a többi termékemre is.


Jelenlegi ára: 5 000 Ft
Az aukció vége: 2020-12-26 20:16 .

MOTUL matrica szett párban Honda Africa Twin Dakar dekor szett - piros RALLY - KÖZEPES = RAKTÁRON! - Jelenlegi ára: 5 9


Motul Matrica Szett - Párban - KÖZEPES MÉRET
Piros Színben - Felhasználható pl. Honda Africa Twin Rothmans Dakar Klasszik matricázásához
Az ár 2 db matricára vonatkozik (azaz egy párra)
Mérete: kb. 13 x 2, 5 cm (EGYENKÉNT)
AZONNAL ÁTVEHETŐ - FUTÁRRAL MÁSNAPRA OTT VAN!
===========================================================================
A megrendelés folyamata:
 
Fent a terméklapon a „ Megveszem most! ”  gombra (narancssárga) kattintva tudja megrendelni a terméket.
A következő oldalon kiválaszthatja, hogy:
- személyesen (Debrecenben ) veszi át a terméket, vagy
- DPD futárszolgálattal házhoz szállítást kér.
Házhozszállítás esetén a következő lapon tudja megadni a szállítási címet!
A vásárlást követően néhány percen belül a rendszer a vaterán megadott email címére egy visszaigazolást küld, ebben pedig minden további tudnivaló szerepel (bankszámlaszám, ahova a vételárat és szálíltási költséget utalhatja, elérhetőség, stb).
Egy erre küldött válaszemailben fel tudja venni velem a kapcsolatot.
RENDELJE MEG MOST ÉS VEGYE ÁT A TERMÉKET 48 ÓRÁN BELÜL! *
*Az átutalás indítását követően mindössze 48 órán belül (2 munkanapon belül) kézbesíti a terméket a DPD.
A csomag végig nyomon követhető, így biztonságban van a pénze és a vásárolt termék is.
Amennyiben több terméket vásárol,  spórolhat az újabb szállítási költségeken. További termékeinket megtalálja a lenti galériában, vagy ide kattintva:   "Az eladó további termékei"
(A termékekből korlátozott mennyiség van raktáron, ezért a kinézett termék megrendelését követően is meg tudja nézni a termékeinket - így biztosan nem marad le a termékről! )
Vásároljon megbízható Eladótól!
AZ ELADÓ ÖSSZES TERMÉKÉHEZ KATT IDE!

Jelenlegi ára: 5 990 Ft
Az aukció vége: 2020-12-26 19:02 .

Electrolux EWT1262IDW felültöltős mosógép - Jelenlegi ára: 45 000 Ft

Modell szám: EWT1262IDW
Termékkód: 913104516 00
Magassága: 89 cm
Teljesítmény: 2200 W
A megadott energia- és vízfogyasztás éves mennyiség.
Kihasználatlanság miatt eladó, jó állapotú.


Jelenlegi ára: 45 000 Ft
Az aukció vége: 2020-12-26 17:44 .

HP Elitebook 8460P Palmrest TopCover gyári 686964-001 - Jelenlegi ára: 2 900 Ft

HP 8460P Palmrest TopCover gyári
ciikszám: 686964-001
használt, teszteletlen!

Jelenlegi ára: 2 900 Ft
Az aukció vége: 2020-12-26 12:08 .

Project Cars PS4 Játék - Jelenlegi ára: 4 500 Ft


Kérjük leütés előtt érdeklődjön a termék meglétéről, mert nem csak itt áruljuk!
Termékeink vásárlásáról minden esetben számlát állítunk ki.
Rugalmas fizetési lehetőségek:
A Vatera piacterén elérhető termékeink értékesítése során nincs kötelezően alkalmazott fizetési mód, ellenben számos lehetőség közül választhat, mint az előre utalás magyar belföldi bankszámlára, PayPal bankkártyás vagy PayPal fiókos fizetés, illetve futárainkál már a készpénzes fizetés mellett helyszínen is lehetőség van átvételkor a bankkártyás fizetésre is.
A szállításról:
Termékeinket szerződéses futárszolgálattal szállítjuk házhoz a megfelelő minőségbiztosítás érdekében, tehát nincs lehetőség sima vagy ajánlott levélkéknt történő kézbesítsére. Minden terméklapon megtalálható a szállítás költsége, több termék rendelése esetén természetesen egyetlen egy szállítási költség a fizetendő. Minden küldemény kiszállításáról pontos tájékoztatást adunk email üzenetben a feladás napján és SMS üzenet formájában a csomag kiérkezésének napján.
A szállítási határidőről:
Termékeinket minden esetben igyekszünk akár már a megrendelés, előre fizetés esetén a befizetés megérkezésének napján átadni a futárszolgálatnak, de a megrendelt áru legkésőbb a következő munkanapon feladásra kerül a vásárló részére.
A Mobil Világ csapata nevében, köszönjük, hogy nálunk vásárol, bármilyen kérdés esetén írjon nekünk üzenetet!
MVilág Kft


Jelenlegi ára: 4 500 Ft
Az aukció vége: 2020-12-26 15:08 .

Tupperware Apróságok kulacs Szívószálas pohár ÚJ! - Jelenlegi ára: 3 390 Ft

Szuper szívószálas Tupperwale kulacs piciknek. Prakrikus tisztítókefével.
Teljesen új, bontatlan!
Azonnal tudom küldeni!

Jelenlegi ára: 3 390 Ft
Az aukció vége: 2020-12-26 13:56 .

5 másodperces pillanatragasztó UV toll, folyékony műanyag, ÚJ - Jelenlegi ára: 990 Ft


5 másodperces UV "ragasztó"/ hegesztő
Hibátlanul megragaszt bármit.
Legyen fa, műanyag, törött üveg, fém stb.
Az UV fény segítségével pillanatok alatt megköthetünk bármilyen anyagot, nincs többé szétfolyt ragasztó.
Az ujjunk nem lesz többé ragacsos.
Specifikációk:
- Gyors és erős, 5 másodperc alatt megköt.
- UV fény hatására keményedik
- Rugalmas és egyből festhető a javított elem
Csomag tartalma:
1x 5 másodperces UV "ragasztó"/hegesztő
Készleten, azonnal postázható termék!
Bontatlan csomagolásban.


Jelenlegi ára: 990 Ft
Az aukció vége: 2020-12-26 12:38 .

2 db porcelán baba - Jelenlegi ára: 1 300 Ft

Eladó a képeken látható, két darab, porcelán baba. Személyesen Pápán vehető át, kérésre el is postázom.

Jelenlegi ára: 1 300 Ft
Az aukció vége: 2020-12-26 10:56 .

2020. december 25., péntek

TÉSZTA KEVERŐ CECOTEC CECOMIXER EASY 3 L 250W FEHÉR - Jelenlegi ára: 20 000 Ft


Szín: Fehér
Kapacitás: 3 L
Tápegység: Elektromos hálózat
Teljesítmény:
250 W
6 szint


Jelenlegi ára: 20 000 Ft
Az aukció vége: 2020-12-26 10:08 .

Pink Floyd - The Wall dupla LP, Very Good / Very Good, indiai - Jelenlegi ára: 3 000 Ft

Pink Floyd - The Wall dupla LP, Very Good / Very Good, indiai

Jelenlegi ára: 3 000 Ft
Az aukció vége: 2020-12-26 08:56 .

Vászonkép Faliórával H756 NORMÁL óraszerkezettel - Jelenlegi ára: 9 990 Ft

Vászonkép Faliórával H756 NORMÁL óraszerkezettel BH69018
BYHOME  DIGITAL ART kollekció legújabb modellje , saját dizájn!
A lakberendezés olyan mint a nagy műalkotás: soha nincs igazán kész, mindig tudsz új színt és új formákat vinni otthonodba. Most egy igazán exkluzív elemmel dobhatod fel nappalid, hálószobád, de akár irodád is. A  ByHome különleges, prémium minőségű faliórái modern vagy konzervatív stílusú berendezéshez egyaránt illenek, és bármilyen színösszeállításhoz passzíthatod őket.
Varázsoljon otthona falára egy különleges 3 elemeből álló nyomtatott vászonképet faliórával! Látványos lakásdekoráció azoknak, akiknek fontos a stílus és a design.   Képeink egy teljesen új irányzatot képviselnek, digitális nyomtatással készülnek képzőművészeti vászonra, UV állóak, egyedi elképzelések alapján készülnek limitált szériában , melyeket quartz falióra szerkezettel egészítjük ki!   A vásznakat fenyő vakráma keretre feszítjük és 2 cm-es keret  vastagság még fokozza a különleges hatást és egy csodálatos vizuális élménnyel ajándékozza meg otthonát.
Fantasztikusan élő színek, kiváló  minőség!  
Rendelhető  NORMAL és SWEEP azaz csendes járású, ketyegés nélküli  óraszerkezettel illetve egyedi elképzelések alapján akár saját fotóval is!
Kiváló lakásdekoráció és ajándék!
Képrészletek  30x30cm, teljes méret 90x30cm

Jelenlegi ára: 9 990 Ft
Az aukció vége: 2020-12-26 07:44 .

Túl Az Óperencián VHS kazetta - Jelenlegi ára: 600 Ft

Túl Az Óperencián VHS kazetta
Jogtiszta, eredeti VHS kaetta.
Vásárlási és fizetési feltételek:
Csak akkor licitálj, ha valóban erre a termékre van szükséged. Véletlenül licitálók, pénzhiányban szenvedők, árut átvenni nem kívánók kíméljenek. A termék személyes átvétel esetén csak az általam megadott címen vehető át.
A nyertes licitálónak 3 nap áll rendelkezésére, hogy felvegye velem a kapcsolatot és 5 nap, hogy kifizesse a vételárat és átvegye a terméket. Ellenkező esetben negatív értékelést adok. A fizetés történhet készpénzben, személyes átvétel esetén. Banki átutalással, banki befizetéssel. A termékek minden esetben tesztelt  állapotban kerülnek átadásra.
A vételár megérkezése után, gondosan csomagolva, azonnal postázom a terméket. Utánvéttel nem küldök semmit.
Csak akkor üsd le a terméket, ha elfogadod a feltételeket!
 
Postázás közben bekövetkezett sérülésekért, meghibásodásokért felelőséget nem vállalok! Lehetőség van minden esetben kérni, hogy a csomag törékeny státuszban legyen indítva a mindenkori postai díjszabás mellett!

Jelenlegi ára: 600 Ft
Az aukció vége: 2020-12-26 05:56 .

ENYA AMARANTINE CD ÚJ gyári bontatlan - Jelenlegi ára: 3 700 Ft

2017. JANUÁR 1. -TŐL, A POSTA LEVÉL / AJÁNLOTT LEVÉL SZÁLLÍTÁSI FELTÉTELEINEK SAJNÁLATOS MÓDOSÍTÁSAI MIATT, 1 BORÍTÉKBAN MAXIMUM CSAK 2DB. NORMÁL TOK MÉRETŰ CD-T, VAGY CSAK 2DB. NORMÁL TOK MÉRETŰ DVD-T TUDOK KÜLDENI AJÁNLOTT LEVÉLKÉNT,   EZÉRT KÉREM LEÜTÉS ELŐTT EGYEZTESSÜNK 3-4 DB. -OS VÁSÁRLÁS ESETÉN, ETTŐL TÖBB LEÜTÉSE ESETÉN NEM SZÜKSÉGES, AZOK EDDIG IS CSOMAGKÉNT MENTEK, MERT ÍGY GAZDASÁGOSABB!!
ÚJ, GYÁRILAG CSOMAGOLT, BONTATLAN!
A termék garantáltan eredeti! További információk, a hátoldalról készült fotón láthatók. Bármilyen egyéb kérdésre készséggel válaszolok.
Szállítási, garanciális feltételekről adott menüpontban olvashatsz, és kérlek OLVASD IS EL!
Minden termékemet boltban is árulom, ezért a meglétükre is érdemes rákérdezni vásárlás előtt.
Nem mindegyik celofános, egyrészt a kiadók sem celofánoznak mindent, másrészt a boltban, a lopások megelőzése érdekében, a tokok, és a lemezek külön vannak kezelve. A csomagolatlan tokokon előfordulhatnak hajszálkarcolások -NEM REPEDÉSEK-, és kevés ujjlenyomat, de csakis esztétikailag is elfogadható állapotú terméket árulok. A lemezekre ezek az állítások természetesen nem vonatkoznak! A celofános gyári csomagolást minden esetben jelzem. Kérem ezt is figyelembe venni vásárlás előtt! Itt jegyzem meg, ha a vásárló hozzájárul, szeretnék minden csomagolt terméket is kibontani, és ellenőrizni postázás előtt, mert sajnos értek már kellemetlen meglepetések, az elmúlt évek során.
Folyamatosan töltök fel termékeket, érdemes körülnézni, oszlik a szállítási költség/db. Érdemes rákérdezni olyan termékekre is -ha érdekel-, amit nem hirdetek. -szerintem sosem érek a végére /sok ezer db. /-, de ha van, természetesen soron kívül feltöltöm!
Köszönöm az érdeklődést, a lehetséges vásárlást!

Jelenlegi ára: 3 700 Ft
Az aukció vége: 2020-12-26 05:08 .

Nordic tok Silentnight 444736GE (Refurbished A+) MOST 13458 HELYETT 5946 Ft-ért! - Jelenlegi ára: 5 946 Ft

Ha szereted rendben tartani otthonod minden apró részletét, és olyan termékekkel körülvenni magadat, amelyek megkönnyítik az életedet, vásárolj Nordic tok Silentnight 444736GE (Refurbished A+)terméket a legjobb áron!
Felújitott termékek: ezek a termékek visszavonási vagy kiállítási időszakban kerülnek visszaküldésre, amelyeket időnként tesztelésre használtak némelyiket kissé sérült csomagolással vagy láthatóan nyitott eredeti csomagolással értékesítik. Valamennyi terméket átdolgozták, hivatalos garanciával rendelkeznek márkájuk és tökéletesen működnek. Állapotuktól függően az alábbiakba sorolhatók:
A + / kifogástalan: kifogástalan állapotban lévő termékek, amelyek eredeti csomagolása felnyitható vagy helyettesíthető egy másik, nagyon jó állapotban. A / Like New: olyan tökéletes állapotú termékek, mint az új, amelyek eredeti csomagolása nyitott vagy kissé sérült, vagy kicserélték őket egy másikra. B / Nagyon jó: olyan termékek, amelyek nagyon jó állapotban vannak, esetleges esztétikai hibákkal rendelkeznek, tökéletesen működnek, és amelyek eredeti csomagolása nyitott vagy kissé sérült lehet. C / jó állapot: jó állapotú, esztétikai hibákkal rendelkező termékek, amelyek tökéletesen működnek, és amelyek eredeti csomagolása nyitott vagy kissé sérült lehet. D / Helyes: megfelelő állapotú termékek, esztétikai hibákkal vagy a tartozékok hiányával, tökéletesen működő termékek, amelyek eredeti csomagolása nyitott vagy kissé sérült lehet.


Jelenlegi ára: 5 946 Ft
Az aukció vége: 2020-12-26 03:56 .

Miranda Zoom 35-70 /3.5/4.5 Macro - Jelenlegi ára: 7 500 Ft

Eladó egy jó állapotú Miranda alap Zoom objektív. 35-70 mm 3. 5-4. 5 fényerő. Macro funkció

Jelenlegi ára: 7 500 Ft
Az aukció vége: 2020-12-26 02:38 .

luxus MAX MARA WEEKEND női nadrág M ROLL UP - Jelenlegi ára: 5 990 Ft


üdvözlök minden kedves érdeklődőt!
A MÁSODIK / VAGY TÖBBI/VÁLASZTOTT TERMÉKET KIKIÁLTÁSIN ADOM!!!! Érdemes körbenézni, mert több termék vásárlásánál a postaköltség is gazdaságosabb.
FOX nincs csak MPL
LUXUS A KÖBÖN!!
luxuskategóriás MAX MARA WEEKEND RELAXD SPORT női  derekán kötős nadrág  kifogástalan új állapotban. én kifejezetten magassarkúval és inggel hordtam. lehet alkalmi vagy hétköznapi elegáns egy lapossal. roll up-os aljú  beleírt mérete 10.   de a centiket mindig figyelni!  
tégy a KEDVENCEK k
özé, hogy mindig kapj értesítőt az új feltöltéseimről!
licitet nem törlök, ha leütöd a terméket azt azért teszed, mert van rá kereted, nem pedig azért, mert jó lenne ha lenne és majd csak lesz valahogy... vagy nem.  
ha bármi kérdésed van ne habozz , tedd fel, én mindig  rövid időn belül válaszolok. : ) a centiket figyelmesen nézd át , mert méretkülönbözés miatt / vagy mert csak meggondoltad magad, vagy mert időközben vettél hasonlót, vagy mert mégsem a te stílusod / : ) nem tudom visszavenni a terméket. postázni pedig csak a megadott formában tudok.    a feltüntetett postázási árak nem mindig az aktuálisak/már lehetetlen követni a folytonos postai árváltoztatásokat ennyi terméknél/ viszont MINDIG MINDEN vásárlásnál az aktuális árat fogom megadni. : ) erről előzőleg nálam vagy a neten lehet érdeklődni.. preferálom a levelezést, hogy minél kevésbé folyjunk bele vagy zavarjuk egymás magánéletét. kérlek csak akkor licitálj nálam, ha a fentebb leírtakat elfogadod !

Jelenlegi ára: 5 990 Ft
Az aukció vége: 2020-12-26 01:21 .

ÚJ szürke Avon táska 31*32 - Jelenlegi ára: 2 500 Ft


Új szürke Avon táska
méret 31*32 cm
Nézz be hozzám, mert folyamatosan teszem fel saját ruháimat , amelyek alig használtak... és folyamatos az akció is!
Továbbá lánykaruhákat töltök, átnőtt alig használtak..
********************************
FONTOS TUDNIVALÓK!
FIZETÉS: otp számla ( leütést követően 10 napon belül )
POSTÁZÁS: heti 1alkalommal, feladás időpontjáról email  értesítést küldök!
KAPCSOLATFELVÉTEL: 24 órán belül (napközben a munkám miatt kérdésekre / levelekre nem igazán tudok válaszolni-kérem megértésedet) ha fontos vagy sürgős valami : telefonon keress, ha nem veszem fel, akkor mihelyst tudlak visszahívlak.
SZEMÉLYES ÁTVÉTEL: sajnos nincs  rá mód( esetleg ha rugalmas vagy és tudsz alkalmazkodni, (Szolnok területén)megbeszélhetjük, de ezt kérlek a licitálás előtt jelezd hogy meg tudjuk-e oldani-köszönöm)
KÖSZÖNÖM HOGY ITT JÁRTÁL! KELLEMES NAPOT!


Jelenlegi ára: 2 500 Ft
Az aukció vége: 2020-12-26 00:11 .

Kereskedelmi Takarék- és Hitelszövetkezet részjegy 100 korona 1901 - Jelenlegi ára: 4 000 Ft

Kereskedelmi Takarék- és Hitelszövetkezet részjegy 100 korona 1901
Néhány ok, ami miatt érdemes tőlem régi értékpapírt vásárolnia:
- Olcsó, hiszen tőlem 10-50%-kal a jellemző piaci ár alatt juthat hozzá!
- Kiváló befektetés!
- A forinttal ellentétben a pengő és a korona nem romlik…
- Gyűjteményi állapotú, minimum 60 éves értékpapírok!
- A legtöbb darab egységáras!
- Több darab vásárlása esetén további kedvezmény! (gyűjtői csomagok akár 100 db-ig)
- Rendkívül dekoratív, így lakása, irodája, üzlete, szobája dísze lehet!
Lepje meg e gyönyörű ajándékkal családtagját, barátját, kollégáját, üzleti partnerét vagy saját magát!
Süncipoci további termékei!


Jelenlegi ára: 4 000 Ft
Az aukció vége: 2020-12-25 22:50 .

Használt ETA 1300W split klíma 2db, kültéri, beltéri egység - Jelenlegi ára: 55 000 Ft

Szakember által leszerelt 2 szett oldalfali split klíma, újabbra történő csere miatt.
Feltöltve, működőképesen, de természetesen személyes átvételkor átnézhető.
Sajnos az egyik beltéri egység terelő lapja hiányzik és a színükön már látszik, hogy használva voltak, tehát inkább raktárba, műhelybe, olyan helyre ajánlott, ahol ezen hiányosságai nem zavaróak.
Az egyik fotón rajta vannak a klíma műszaki adatai, annál többet én sem tudok róla mondani.
Posta nem megoldható, de a szállításban tudok esetleg segíteni.
Csak egyben eladó, külön is kb. ennyiért tenném fel, de ésszerű ajánlatot megfontolok.
-------------------------
Budapesten személyes átvétel (egyeztetés szerint napközben, este vagy hétvégén is) és lehetőség szerint kipróbálás, a Baross utcában (VIII. ) oldható meg. A Harminckettesek terétől egy megállóra, a Horváth Mihály tér közelében.
Több termék megvásárlása esetén megbeszélhető árengedmény vagy valami kedvezmény, ajándék. Pár száz forintnál ne számítson senki nagy tételre, de nagyobb értékű dolgoknál tudunk egyeztetni.
Személyes átvételnél ez jobban megoldható, mert akkor legalább megúszom a csomagolást, postára mászkálást, sorban állást.
Sok terméknél, igény szerint, több darabot is lehet rendelni. Ha csak egyet látsz, kérdezz és megírom lehetséges-e nagyobb tételben.
Ha postaköltséget szeretne spórolni, elutalhatja a vételárat előre és szívesen őrzöm a terméket 2-3 hétig, amíg személyesen el tud jönni érte.
 A többi termékemről listát és az utánvétellel kapcsolatos tudnivalókról a +i (Ismerj meg! )rovatban olvashatsz!
 
Nézd meg a többi termékemet is, hátha postaköltséget spórolhatsz! Azonos személytől érkező több rendelés esetén természetesen lehetőség szerint egy csomagban küldöm a termékeket. A vatera által ilyenkor megadott többszörözött postaköltséget ne vegye figyelembe!

Jelenlegi ára: 55 000 Ft
Az aukció vége: 2020-12-25 21:38 .

Magyar Éremgyűjtők Egyesülete Pápai Csoport 20 éves a Pápai Csoport 1990 (id41209) - Jelenlegi ára: 2 500 Ft

Több tétel együttes vásárlása esetén is csak egy postaköltséggel kell számoljon.
Sima és elsőbbségi postázási módot csak saját felelősségére válasszon!
Nagyobb értékű vagy terjedelmű küldemény esetén válassza valamelyik MPL opciót!
Bármilyen kérdés esetén boldogan állunk rendelkezésére!

Jelenlegi ára: 2 500 Ft
Az aukció vége: 2020-12-25 20:21 .

8 db AEG magon lévő magnószalag (Orwo, Basf) - Jelenlegi ára: 25 000 Ft

 Eladó a képeken látható 5 db AEG magon lévő magnószalag (Orwo, Basf). A szalagokon valószínűleg rádiós riportok és felvételek találhatók.
2020. 10. 01 +3db hozzáadva. Ha minden igaz rajtuk riportok.

Jelenlegi ára: 25 000 Ft
Az aukció vége: 2020-12-25 19:02 .

Autós töltő LED kijelzővel - Jelenlegi ára: 1 Ft

USB autós töltő háromportos  Led kijelzővel. Bemeneti feszültség: DC 12V-24V. Kimeneti5V.    A termék külföldről érkezik, a várható szállítás 2-3 hét a postaköltség 1990ft. A képen látható szinekből kapható.

Jelenlegi ára: 1 Ft
Az aukció vége: 2020-12-25 17:50 .